82991
-
#903 Nekem is a 80as évek Miami jött be.
Ez valami álom hangulatos.
Nálam a Liberty city bőven elmerad Vice city-től. -
#902 nekem is így kb, csak a vice stílus nekem jobban bejött :)
mai napig tolom :D -
#901 Tökéletesen de maximálisan egyet értek veled!!!!!
A vc ujitásaival és graf miatt ovlt jobb!
De Liberty City....a király hidjaival alaguthálozattal a story-val maga volt az isten..
3 sziget egyértelmüen nagyobb!Nagyon jo volt!SA állitolag 5-ször lesz nagyobb mint vc szal reménykedem -
#900 nekem az első rész tetszett nagyon, aztán a 2. részt kihagytam nem is volt meg, ha 3 szor játszottam vele... aztán a 3. az volt a leg királyabb..
a város szerintem jobb mint VC-ben és a történet is jobban tetszett, de hiányoztak a VC-ben előkerült dolgok pl. motor stb. már nagyon várom az SA-tt jöjjön má' -
#899 a 2. rész is fasza volt sztem csak egy kis tupírozás kellett rá. én belenyomtam pár valós verdát és máris jobb lett :D -
#898 pontosan :D -
#897 Don Salvatore Leone a GTA San Andreas-ban?
Frank Vincent, aki Don Salvatore Leone-t szinkronizálta anno a GTA3-ban, interjút adott a honlapján, melyben kijelentette, hogy karaktere benne lesz a GTA San Andreas-ban! Ez azért lesz izgalmas, mert így a fiatalabb Salvatore-t láthatjuk, mivel ugye anno a GTA3-ban (mely a jelenkorban játszódik) az egyik misszióban ki kellett nyírni az öreget. :)
ehh... már a félkarú Phil is benne volt a VC-ben és a 3-ban, így megtudtuk, hogy hogyan vesztette el karját...
Bár kiderült, hogy a gta 3-ban nem épp az igazságot mondta, mert akkor asszem aztmondta, hogy a vietnámi háborúban szakadt le.. az igazságot megtudtuk a VC-ből játszott a bombával..
-
#896 modemesek örüjjenek -
#895 -
#894 ÚJ HÍREK!! -
#893 csak el ne basszák, mint a MAN HUNT-t :((
aztis beigérték hogy tök jó lesz, erre annyira ...... lett hogy nemigaz :((
Na mind1 de a GTA sorozatban eddig nem csalódtam(kivéve a 2. részt :)), úgyhogy amíg élek, remélek -
Ha ez is csak egy PS2-es átirat lesz akkor bekaphatják a készítők! -
#891 A San Andreas szinkronhang
A Rockstar emberei mindent megtesznek, hogy a lehető legkevesebb információ szivárogjon ki az eddigi infók alapján forradalmi játékmenettel szolgáló San Andreas kapcsán, ám ha Billy Batts egyszer kinyitja a száját, akkor nincs megállás. A Grand Theft Auto 3 után a San Andreas szinkron munkálataiban is közreműködik Frank Vincent - olvashatjuk a sztár honlapján.
info:hardwired -
#890 tök jó lessz! én várom
de lehetne mostmár cell shaded is -
#889 szerintem nagyon jó hangulata lesz ennek is...
A rockstar stílusos játékokat csinál... -
#888 áz :))))
de ne is mond.. DDDDDD: -
#887 fodrászat, étterem, 6X nagyobb látótávolság nyamm :) -
#886 jah DDDD:
úszás nyamm :)
biszigli nyamm :)
tíz kilóméteres hegy nyamm :))))
bazott nagy pálya nyammmmmmmmm :) -
#885 jah az szép volt vájsz citibe .. már várom ezt a San Andreas-t ... ehh még messzi :/ -
#884 vice ba is
meg motorok meg helik meg jobbab hajók
szal.. :P -
#883 de ott legalább voltak szupigyors kocsk ;> -
#882 nekem az nem jött be D:
tiszta szörke volt minden D: -
#881 liberity CIty se volt rossz , csak a graf vót gyenge :] -
#880 statisztikák .. -
#879 mért ott is van egy PAS ? vszleg lopja a nickem .. na majd utánaküldelek h. deríccsed fel , te úgyis ismerős vagy ottan -
#878 marha jó poén volt, fetrengtem a röhögéstől -
DePreSsZYo #877 Nincsenek faji előitéleteim csak poénból irtam.
Dehát megesik , hogy a kigyó elesik... -
#876 én maradnék a maiami szerü stílusnál, az volt a legjobb :) -
#875 pfff, ezzel az üzenettel szépen lejárattad magad -
#874 nade fiuk? semmi előitélet? há mér nincs?:))))))) -
#873 amugy sztem majd letöltök hozzá szkíneket azt leszek inkább e Tommy Vercetti -
#872 honnan veszed? -
DePreSsZYo #871 áz -
#870 éces? -
DePreSsZYo #869 Én olasz maffiozóval akarok lenni :)
Inkább mint egy éces niggával -
#868 Az egész ilyen ghetto-nigás lesz??? Én nem akarok lenni egy szaros nagymenőző ghetto-niggával.... :( -
#867 te gyerek nagyon gazos vagy nem is ertem hogy, hogy miert hagytad ott a minimax forumot.. -
#866 loál :D -
#865 hát ez történelmi post .. . lamase & komolyság .. woáh :D
a szőkékkel vigyázz (mer lehet hogy csak tükörbe nézel :>>) -
#864 install után direct x meg driverek meg net meg tűzfal meg email program .. neked meg egy kis n00b védelem .. meg mekérdezni apucit h. felteheted-e ... stb