82991
-
#983 En oszinten 1000-el szivesebben jaccanam Pc-en mintsem hogy Ps2-on :( -
#982 Maga a honlapjan is csakis Ps2 van kiirva. -
#981 full mindegy
lesz PC-re és kész :D
csak kitudja mikor .. -
#980 akkor nem csak nekem tölti be lassan őket, na majd mingyá kicserélem őket -
#979 Egy AAA szerzodest egy ev utan jar le... en igy tudom bar lehet hogy tevedek :) -
#978 nekem is lassan jöttek be -
#977 nagyon nem stimm valami a netemmel vagy kiba nagyok a képek d: -
#976 -
#975 T2
alap volt ahogy ránéztem :P -
#974 ez volt már? :)
-
#973 lol, ezt a hasonlóságot :D
-
#972 lol, már megint a konzol huszár :D -
#971 nem hülyék a Rockstarosok, ki fogják adni pc-re is egy fél évvel később kb, nem mondanak le egy halom + pénzről, nincsenek abban a helyzetben -
#970 nana, ne ijesztegess minket -
REAL_CIÁN #969 A GT3-nál és a VC-nál nem volt ilyen.. -
REAL_CIÁN #968 Tényleg senki optimizmusát nem akarom letörni, de még egy adalék, hogy kevés az esély a pc-s verzióra, mégpedig az, hogy a Sonynál "AAA"-s besorolást kapott a GTA SA.
Aki nem tudná, az AAA az abszolút kizárólagosságot jeleni, azok a gamék, amelyek semmi másra, még pc-re sem jelenhetnek meg.
Ilyen pl. a GT4, a Getaway, a Killzone stb. -
#967 lol
azé kösz Garcia -
#966 az biztos :)
tudtuk eddig is
valami új ? :) -
dexter161 #965 Ez a játék eszméletlen jó lesz!!!!!!!!!! -
#964 nem jönnek be a képek
meg fake D: -
#963 San Andreas képek!!!!!!!!
Kép1
Kép2
Kép3
végre szebbek a járművek -
#962 hanem: Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) és Las Venturra (Las Vegas) -
#961 az SA-ban nem lesz Liberty City -
#960 Hulye kerdes de a San Andreas-os Liberty City az ugyanolyan lesz mint a GTA3-ban mert akkor nem kell terkep :))) -
#959 http://www.gta-san-andreas.fr.vu/
http://gta-action.com/news/index.php
http://www.gta-sanandreas.de.tk/
Itt néhány fasza kis oldal! -
#958 :DDDDDDDD -
#957 semmi -
#956 hogy megy a jobb felső csávónak a feje :DDD
-
#955 nem tudom de mindig ilyen furcs mozgásuk van:) -
Loco #954 Hú, nem tudom pontosan mennyit, de a Sony minden ps2-es eladott játék után 5 dollár(lehet hogy nem pontos, lehet, hogy több, de ez akkor is sok) royalty-t kap!
de valszeg ennek kapcsán zsírosan segít a fejlesztésben is:) -
#953 mi értelme ezeknek az animoknak ? D: -
-
#951 Ez jo lesz a maga gangsteres stilusával!Fasza!
Biztos lehet maj benne füvezni is és akko homályosan látunk maj -
-
#949 Carl: Sweet: Smoke: -
#948 info:Hardwired
-
#947 Gamespy hatoldalas előzetest közöl a Grand Theft Auto: San Andreasról. Az elhangzottak jó részét már ismerjük – a karakterismertetőjük azonban új, ennek lényegi részét gyorsan közöljük is:
Carl Johnson: A játék főhőse. A teljes államot (San Andreast) be kell járnia ahhoz, hogy tisztázza a nevét, megmentse a bandáját, és persze életben maradjon - minden szükséges eszközt igénybe vesz a céljai eléréshez.
Brian Johnson: Carl öccse - a játék elején már halott, az ő meggyilkolása miatt lépett les hősünk Liberty Citybe - hogy maga mögött hagyja a fájó emlékeket.
Sweet Johnson: Carl idősebb testvére, az Orange Grove Familiy banda oszlopos tagja (elképzelhető, hogy a vezetője). Közte és Carl között feszült a viszony - Sweet hősünket tartja felelősnek az öccsük haláláért.
Kendall Johnson: Carl húga [tiszta brazil szappanopera, jó nagy a rokonság - a szerk. :-]. A leányzót érzelmileg nagyon megviseli az anyjuk halála (Carl is ezért jön vissza a városba), és ezért folyamatosan veszekszik a bátyjával, Sweettel.
Smoke: az Orange Groove Family alapító tagja, Sweet legjobb haverja. A játék kezdetén válságos időszakot él át: a befolyása radikálisan csökken a bandák közt.
Ryder: szintén bandatag, Sweet másik jó haverja. Fő célja, hogy túlélje az egyre brutálisabbá váló utcai háborút.
Frank Tenpenny és Eddie Polaski: a két korrupt zsaru vádolja meg Carlt a játék elején (ártatlanul) gyilkossággal. Valószínűleg ők azok, akik az egyik első küldetésben a repülőtéren letartóztatják hősünket (és egy BMX-el kell majd meglógnunk előlük).
Don Salvatore Leone: a GTA III maffiafőnöke a San Andreasban is feltűnik - a szerepéről egyelőre nem sokat tudni, annyi biztos, hogy ismét Frank Vincent adja a hangját.
The Ballas: rivális banda, az Orange Groove Family halálos ellenségei - komoly küzdelem bontakozik majd ki a két banda között.
-
#946 -
#945 Valszeg a Sony hatalmas lét nyom a játék fejlesztésébe:)) -
#944 A GTA3-ból és a Vice City-ből is rengeteg példány fogyott el a PC-s változatból, és ugye elvileg ez igérkezik a legjobb résznek, ekkora hibát nem csinál a Rockstar, hogy nem adja ki PC-re , meg X-box-ra.Amint kijön a PS2-es változat, utána már lesz hír a PC-sről is, szerintem ez biztos. Ahogy lejjebb is írtam, a szerződés miatt jön ki először PS2-re, valószinűleg ezért nincs is kinn semmi PC-re utaló jel a hivatalos honlapjukon. Biztos vagyok benne, hogy sok külföldi fan képes venni PS2-t, ha még nincs neki, csak a játék miatt. Ez jó a Rockstarnak, meg persze a Sony-nak is. Aztán eltelik a fél év és jön PC-re meg X-box-ra... Ez az én verzióm :)