82991
-
#8522 vazz. ez szívás. még csak most mentem át san fierro-ba. messze van még las venturas? -
bazze #8521 Akkor Ok.
A hülye haver meg azt mondta hogy a héten kijön PC-re is.
És ha PS2 re megvan akkor emulátorral lehet jáccani? -
#8520 [tudta, hogy küldetésfüggő] -
#8519 Azert nem mert a las venturasi 3. kuldetesben meg kell venned a repulogeproncstelepet es ott fogod kapni a "learning to fly" nevu kudletest amit ha megcsinalsz akkor onnantol san fierroban szabad az ut! -
#8518 De majd csak késöbb lesz sorry (de még ma) -
#8517 Hát bazz szegény CJ-met már most sajnálom de jaja (videót is) -
#8516 nézni bannert -
#8515 2005 május körül várható. -
#8514 10cm föl -
bazze #8513 Fiuk Pc-re megvan már v.kinek???
Tudom, tudom olvassak vissza de nincs időm rá sajna...
Na ha igen akkor hol lehet letölteni ha nem akkor mikor lesz?
THX -
#8512 A vonatozás is nagyon kemény. San Fierroban felszálltam és féluton ki siklattam a szerelvényt:)) -
#8511 Nagyon kemény!
JohnnySmith csinálsz nekünk egy hányós képet? -
#8510 Nem dagadt teljesen kivan gyúrva. Csak egy kicsit sok volt egyszerre a 10 pizza így elkezdett öklendezni majd kidobta a tacsott. -
#8509 LOL!Komoly?És dagadt volt mielőtt hányt, utána meg lement a hasa? -
#8508 Sziasztok!!!
Tegnap full összehányta magát az emberem a pizzériába:)) Ettetem vele vagy 10 egész pizzát. -
#8507 Tegnap Extraboy leírta hol találhatóak repülők meg helikopterek.
Szerintem az ilyen dolgok mint az, hogy nem tudsz beszállni a repülőbe az mind történetfüggő.Szóval, majd az egyik küldetés odavezet és utána már használhatod. -
#8506 Ja! Meg nincs valakinek egy térképe, hogy vannak a repülő járművek? Én mondjuk egy mavericket sem találtam a San Fierro-i reptéren. -
#8505 Milyen?
Mert a flying skill már majdnem max.-on van, szal ha azon kívül nem kell más a repüléshez, akkor nincs baj. amúgy a kapun simán beenged, de mindennke zárva az ajtaja. -
#8504 Én még mindig csak Los Santosban poroskodom :) -
#8503 mert nincs jogsid:) -
#8502 Nemcsak a repülőbe, hanem a reptéren lévő autóba sem enged beszállni.
Valaki segítsen, PLZ!!!!!!!!!
Ja! Valaki nem tudna egy képet szúrni, hogy San Fierro-ban hol van autó tunng mühely? -
#8501 ja, már 2 hete -
cyrus #8500 ps2re már kinnvan ?
[nemvolt az elmult 1 hónapban, de tékel..] -
cyrus #8499 hehe -
#8498 lol :D -
#8497 Majd ha az is EU tag lesz. :D -
#8496 Ausztria -
#8495 ausztriába, nem ausztráliába :P -
#8494 San Fierro-ban a hegy tetején van ejtőernyő, egy kis ugrató, egy bicikli és egy-két lakókocsi. a többit már nem is mondom. -
#8493 wót 1 komolyabb és nagyobb csomagolásban, de annak az árát nemtom.
nem bittos, hogy 50 euro wót. -
#8492 Csak úgy kimentél Ausztráliába?? -
#8491 játékot?
50 euro -
#8490 Mennyiért adták ? -
#8489 nekem is pont ez van
s betuvel kezdodik a neve
-
#8488 Mi a fa**nak nem lehet beszálni egy repcsibe sem a San Fierro-i reptéren? Mindegyiknek ne van zárva az ajtaja. -
#8487 -
#8486 Kinn wótam ausztriában és ps2ős boltban ki volt téve a játék és lehetett vele jáccani.Jáccottam és jöttek oda a kiskölkök jáccani.
Folyton kérdezték, hogy mikor adom át.De tök király wolt.GYúrtam,bmxeztem,autoztam,úsztam és búvárkodtam.
-
#8485 biztos megzuháltattad előtte a tulajt. :D -
#8484 Kaszinboba...
10.000 et raktam a 23-mas feketere es kijott :DD -
#8483 nem leszel katona, buzievagy!