82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • istenostora03
    ez a mode megis van nekem x D
    am boldog karit
  • Szabi1991
    nah ez durva :DD
  • Szabi1991
    GTA: 007 Mod 0.1a Trailer
    letöltés

van benne egy kis bonusz autó is :)
  • papi08
    így maximum csak csíttel lehet irányítani ezt a kocsit!
  • Szabi1991
    a keiby megcsinálta már sztem, mert láttam egy képet amin rajtavolt a hummer, a rendőr, és a régi kámáró..
  • gruber trans
    bocs azt rosszul irtam mert a folyamatoknál jelzi ki hogy megy a progi(ggmm.exe)!?-pedig mindent ugy csináltam ahogy le van irva!!
  • DJ Skyline
    és ha arra nyomsz, hogy átváltás? akkor is szar?
  • gruber trans
    na tudsz segiteni vagy valaki????
  • gruber trans
    semmi sem:((
  • gruber trans
    semmit sem csinál de ha belemegyek a feladatkezelöbe-alkalmazások ott kiirja h megy a program!-de közbe semmisem jött ki nekem-semmi hibaüzenet!????
  • RAZOR27
    Szerintem nem voltam bunkó ,de hagyjuk
    Mit ír ki pontosan?
  • gruber trans
    de bemásoltam fogg már fel és nem indul el!!!!!!!-és nem kell bunkonak lenni. normálisan is lehet válaszolni:)
  • RAZOR27
    Mondom ,hogy nemkell telepíteni fog már fel ,meg használd a "válasz erre" gombot -jó tanács.
    Egyébként az összes fájl-t bekell másolni
  • gruber trans
    (kocsikat)
  • gruber trans
    jah nem kell feltelepiteni de akkorsem akar elindulni pedig bemásoltam az SA fökönyvtárába!?pls segitsetek beakarom tenni azokat a kocsokat amiket leszedtem hozzá!!!!please:)-SA fun
  • DJ Skyline
    felvetettem kíánság lista topikban GWM-en, hogy kéne 77-es Camaro, és akár Bumblebee skint is lehetne készíteni! egy fazon lehurrogta, hogy már így is sok a régi amcsi mászkl! nem baj, nem soká visszavágok, hogy inkább legyen 20 különböző régi amcsi dög mint 20 ugyan olyan Murciélago
  • DJ Skyline
    azt jelenti, hogy soha nem fogod megnyitni Max-ban, mert Zmodelerben készült! de még ott sem biztos, hogy megtudod nyitni, ha levan zárva a model!
  • dmx
    Vki plz fontos(this is Non-Standard dff)
  • Goruck
    mivel mozgatja a kocsit??? :D
    énis letöltöttem
  • Szabi1991
    nekem mindig más hibákat talál, pedig szép kis dolgokat csinálnék, ha kituddnám végre rendesen menteni a ddfbe :S
  • dmx
    Tudja vki hogy a 3dsmax mér írja ki importálásnál hogy This is Non-Standard DFF??
  • Szabi1991
    xDD

ismerös vkinek az autó ? :)

eddig ~23.000 ren szedték le :)
    (azokról az oldalakról, ahova feltöltöttem)
  • LTomi
    Bemásoltad az exe-t a San Andreas főkönyvtárába?
  • RAZOR27
    nemiskell telepíteni
  • gruber trans
    vki nekem tudna abban segiteni h mértnem indul el a gta garage mod meneger(ggmm)??-mert feltelepitem és vmi miatt nem indul el de mért?
  • Dévids
    Oké köszi!
  • zeli
    Újra kell telepíteni. Legközelebb, mielőtt beteszel járművet, vagy modot a játékba mindenképp mentsd le a fájlokat, amiket lecserél(járműnél: gta3.img;handling.cfg;vehicles.ide;carcols.dat;carmods.dat)
  • Dévids
    Sziasztok!
    Egy módot telepítettem a gta garage mod manager-el.Az a helyzet hogy a játék betöltésénél gta sa hibát észlelt ezért leállt hibaüzenettel kiob.
    Lehet csinálni vmit vagy mindenképp újra kell tenni a gamát????
  • daxan
    Jah, ok! Akkor nem is bajlódom vele...
  • DJ Skyline
    inkább feltöltöttem gyorsan most, íme! ^.^
  • DJ Skyline
    gyorstalpaló UVW tutorial kezdőknek! hasznotokra válhat! mondjuk a lényeget lehagyta hogyan kerül bele a játékba a dolog, de az már nem a 3DS Max-hoz tartozik, hanem a TXD Workshophoz!
    a lényeg annyi, hogy ugye minden textúrának van egy neve, pl grass.bmp! na most:
    - TXD Workshopot elindítjuk
    - nyomunk egy CTRL+N-t (File / New)
    - most felugrik egy kis ablak, 8/16/32 BPP, kattintsunk a 32-re (én arra szoktam)
    - most importáljuk a képet, mintha leakarnánk cserélni a textúrát
    - importálta a képet, nyomjuk meg a CTRL+P-t (Properities)
    - Name részhez adjuk meg a kép nevét, jelen esetben grass
    - most nyomjuk meg az Image / Compress al images-t, hogy ne legyen túl nagy a txd file mérete!
    - save as, és ezzel kész is, lehet IMG Toollal lecserélni a dolgokat

Addig Car Spawn Locations, avagy hogyan tudunk saját spawn pontokat beállítani single playerben, ez is egy jó kis dolog, és ehez nem kell 3DS Max tudás, csak 2 program ami linkelve van a topikban! na meg angol tudás, hogy megértse az ember amit írnak :D okos dolgok vannak ezen a gtaforumson, itt lehet mazsolázni! a két program linkje már nem működik, így:
    Place Manager
    Mission Builder

sikerült spawn pontot beállítani, nem én álltam oda, azt ezentúl oda spawnolja a játék! egy új világ nyílt meg előttem :D ha kell akkor Andromadát spawnoltatok a stadion tetejére, k*rva jó cucc ez, és könnyű használni írtam egy tutorialt erről, majd feltöltöm a nap folyamán, és lehet próbálkozni ^^

• N o N a m e
    én is csak a youtube-on láttam róla videókat. Linket meg módnevet nem tudok..
  • zeli
    Jó ötlet, úgy is rég sampoztam, ha nem bánjátok felnézek, ha nincs sok newl.
  • RAZOR27
    Én c0llect0r néven bepróbálkozok sztem!
  • DJ Skyline
    valamelyik éjszakai bagolynak nincs kedve jönni HM szerverre egy kicsit? vannak fent most 3-an, én is mindjárt megyek fel! amúgy szerintem ha valaki megy fel HM-re, vagy máshova, az böffentse be ide nyugodtan, attól az egy kommenttől nem dől össze a világ! és akkor így nem lesz ismeretlen arc az adott szerveren
  • DJ Skyline
    esetleg felvethetem GWM-en, mint ötlet! hátha valami hozzáértő rákap a dologra
  • dmx
    Itt a modell
    Itt meg Vlasblom verdája
  • DJ Skyline
    hát azért erős túlzás az a pár perc:D a tetőről leszedni az pár másodperc, de letextúrázni sok idő, komplett kasztni UVW! sajna én még nem vagyok ebben pro, még csiszolni kell a tudományom
  • adios
    És esetleg tudnál adni hozzá egy modnevet vagy konkrét linket?
  • dmx
    Csátok! Mivel karácsony van ezért valaki megcsinálhatná nekem Paul Vlasblom skin-jét már írtam kétszer de naon megköszönném tényleg..

nagyon penge kocsi de skinnel meg tetőcsomagtartó nélkül egy isten plzplzplzplzl..Aki ért 3dsmax-hoz annak gondolom pár percébe kerülne