82991
-
#75859 ez a mode megis van nekem x D
am boldog karit -
Szabi1991 #75858 nah ez durva :DD -
Szabi1991 #75857 GTA: 007 Mod 0.1a Trailer
letöltés
van benne egy kis bonusz autó is :) -
#75856 így maximum csak csíttel lehet irányítani ezt a kocsit! -
Szabi1991 #75855 a keiby megcsinálta már sztem, mert láttam egy képet amin rajtavolt a hummer, a rendőr, és a régi kámáró.. -
gruber trans #75854 bocs azt rosszul irtam mert a folyamatoknál jelzi ki hogy megy a progi(ggmm.exe)!?-pedig mindent ugy csináltam ahogy le van irva!! -
#75853 és ha arra nyomsz, hogy átváltás? akkor is szar? -
gruber trans #75852 na tudsz segiteni vagy valaki????
-
gruber trans #75851 semmi sem:((
-
gruber trans #75850 semmit sem csinál de ha belemegyek a feladatkezelöbe-alkalmazások ott kiirja h megy a program!-de közbe semmisem jött ki nekem-semmi hibaüzenet!????
-
#75849 Szerintem nem voltam bunkó ,de hagyjuk
Mit ír ki pontosan? -
gruber trans #75848 de bemásoltam fogg már fel és nem indul el!!!!!!!-és nem kell bunkonak lenni. normálisan is lehet válaszolni:)
-
#75847 Mondom ,hogy nemkell telepíteni fog már fel ,meg használd a "válasz erre" gombot -jó tanács.
Egyébként az összes fájl-t bekell másolni -
gruber trans #75846 (kocsikat) -
gruber trans #75845 jah nem kell feltelepiteni de akkorsem akar elindulni pedig bemásoltam az SA fökönyvtárába!?pls segitsetek beakarom tenni azokat a kocsokat amiket leszedtem hozzá!!!!please:)-SA fun
-
#75844 felvetettem kíánság lista topikban GWM-en, hogy kéne 77-es Camaro, és akár Bumblebee skint is lehetne készíteni! egy fazon lehurrogta, hogy már így is sok a régi amcsi mászkl! nem baj, nem soká visszavágok, hogy inkább legyen 20 különböző régi amcsi dög mint 20 ugyan olyan Murciélago -
#75843 azt jelenti, hogy soha nem fogod megnyitni Max-ban, mert Zmodelerben készült! de még ott sem biztos, hogy megtudod nyitni, ha levan zárva a model! -
#75842 Vki plz fontos(this is Non-Standard dff) -
#75841 mivel mozgatja a kocsit??? :D
énis letöltöttem -
Szabi1991 #75840 nekem mindig más hibákat talál, pedig szép kis dolgokat csinálnék, ha kituddnám végre rendesen menteni a ddfbe :S -
#75839 Tudja vki hogy a 3dsmax mér írja ki importálásnál hogy This is Non-Standard DFF?? -
Szabi1991 #75838 xDD
ismerös vkinek az autó ? :)
eddig ~23.000 ren szedték le :)
(azokról az oldalakról, ahova feltöltöttem) -
#75837 Bemásoltad az exe-t a San Andreas főkönyvtárába? -
#75836 nemiskell telepíteni -
gruber trans #75835 vki nekem tudna abban segiteni h mértnem indul el a gta garage mod meneger(ggmm)??-mert feltelepitem és vmi miatt nem indul el de mért?
-
Dévids #75834 Oké köszi! -
#75833 Újra kell telepíteni. Legközelebb, mielőtt beteszel járművet, vagy modot a játékba mindenképp mentsd le a fájlokat, amiket lecserél(járműnél: gta3.img;handling.cfg;vehicles.ide;carcols.dat;carmods.dat) -
Dévids #75832 Sziasztok!
Egy módot telepítettem a gta garage mod manager-el.Az a helyzet hogy a játék betöltésénél gta sa hibát észlelt ezért leállt hibaüzenettel kiob.
Lehet csinálni vmit vagy mindenképp újra kell tenni a gamát???? -
#75831 Jah, ok! Akkor nem is bajlódom vele... -
#75830 inkább feltöltöttem gyorsan most, íme! ^.^ -
#75829 gyorstalpaló UVW tutorial kezdőknek! hasznotokra válhat! mondjuk a lényeget lehagyta hogyan kerül bele a játékba a dolog, de az már nem a 3DS Max-hoz tartozik, hanem a TXD Workshophoz!
a lényeg annyi, hogy ugye minden textúrának van egy neve, pl grass.bmp! na most:
- TXD Workshopot elindítjuk
- nyomunk egy CTRL+N-t (File / New)
- most felugrik egy kis ablak, 8/16/32 BPP, kattintsunk a 32-re (én arra szoktam)
- most importáljuk a képet, mintha leakarnánk cserélni a textúrát
- importálta a képet, nyomjuk meg a CTRL+P-t (Properities)
- Name részhez adjuk meg a kép nevét, jelen esetben grass
- most nyomjuk meg az Image / Compress al images-t, hogy ne legyen túl nagy a txd file mérete!
- save as, és ezzel kész is, lehet IMG Toollal lecserélni a dolgokat
Addig Car Spawn Locations, avagy hogyan tudunk saját spawn pontokat beállítani single playerben, ez is egy jó kis dolog, és ehez nem kell 3DS Max tudás, csak 2 program ami linkelve van a topikban! na meg angol tudás, hogy megértse az ember amit írnak :D okos dolgok vannak ezen a gtaforumson, itt lehet mazsolázni! a két program linkje már nem működik, így:
Place Manager
Mission Builder
sikerült spawn pontot beállítani, nem én álltam oda, azt ezentúl oda spawnolja a játék! egy új világ nyílt meg előttem :D ha kell akkor Andromadát spawnoltatok a stadion tetejére, k*rva jó cucc ez, és könnyű használni írtam egy tutorialt erről, majd feltöltöm a nap folyamán, és lehet próbálkozni ^^
-
#75824 én is csak a youtube-on láttam róla videókat. Linket meg módnevet nem tudok.. -
#75823 Jó ötlet, úgy is rég sampoztam, ha nem bánjátok felnézek, ha nincs sok newl. -
#75822 Én c0llect0r néven bepróbálkozok sztem! -
#75821 valamelyik éjszakai bagolynak nincs kedve jönni HM szerverre egy kicsit? vannak fent most 3-an, én is mindjárt megyek fel! amúgy szerintem ha valaki megy fel HM-re, vagy máshova, az böffentse be ide nyugodtan, attól az egy kommenttől nem dől össze a világ! és akkor így nem lesz ismeretlen arc az adott szerveren -
#75820 esetleg felvethetem GWM-en, mint ötlet! hátha valami hozzáértő rákap a dologra -
#75819 Itt a modell
Itt meg Vlasblom verdája -
#75818 hát azért erős túlzás az a pár perc:D a tetőről leszedni az pár másodperc, de letextúrázni sok idő, komplett kasztni UVW! sajna én még nem vagyok ebben pro, még csiszolni kell a tudományom -
#75817 És esetleg tudnál adni hozzá egy modnevet vagy konkrét linket? -
#75816 Csátok! Mivel karácsony van ezért valaki megcsinálhatná nekem Paul Vlasblom skin-jét már írtam kétszer de naon megköszönném tényleg..
nagyon penge kocsi de skinnel meg tetőcsomagtartó nélkül egy isten plzplzplzplzl..Aki ért 3dsmax-hoz annak gondolom pár percébe kerülne