GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GTA: SA-hoz leszedtem a "2 Player Missions"-t, de nem lehet külön irányítani a karaktereket. Van gamepadom, jojstickom, valaki segítsen plz.
TDU nick: HUN_Matt_92
trainerel talán, ha sérthetetlen a kocsi, amúgy nem
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Én speciel ezen dolgozom, csak közben kimentem németbe melózni...
És internet nélkül elég nehézkesen megy a dolog... 😞
És internet nélkül elég nehézkesen megy a dolog... 😞
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Azt valahogy meg lehet oldani, hogy a kocsik ne robbanjanak fel, ha felburulnak?
Sok sikert! Szurkolok. Ha ez segít, a grandtheftauto.fr-en aszerint is listázva vannak a kocsik, hogy miket cserélnek le.
én meg fél kettõkör a Tomcatet heggesztettem low-poly verzióvá! 😄 leszedegettem a felesleges dolgokat, pl futóaknák! mivel a Tomcaten az akna ajtók eléggé bonyolultan és sok felé nyílnak, ezért nem nagyon kivitelezhetõ a dolog sajna! :| meg a kerekek is hülye irányba csukódnak! konkrétan az összes keréknek elõre felé kéne, ez Shamal esetében az elsõ keréknél még frankó is, de a hátsó kerekek befelé csukódnak sajna! a kabintetõ is oldalra fog nyílni, szóval az is lehet hogy nem lesz nyitható a kabintetõ, valahogy kiokoskodom még! Rockstarosok nem hallottak még a felfelé nyíló kabintetõrõl, így csak oldalra nyíló gépek vannak! :S
gondolom EZ az....talán
eléggé korrekt lesz ez! <#eljen>#eljen> kár hogy nem München, és akkor lemodellezhetnék a BMW HQ-t! 😄
link?
És igeeeeeeeen, imáim meghallgatásra találtak. Valaki megcsinálta a Mercedes Travego autóbuszt normálisra, sõt, még 3 tengelyes változatot is készített belõle 😄
Így a késõi órákban elkezdtem San Andreasozni... és modern modozni 😛
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a felborult jármûvek ne robbanjanak fel?
A GTA: SA-hoz leszedtem a "2 Player Missions"-t, de nem lehet külön irányítani a karaktereket. Van gamepadom, jojstickom, valaki segítsen.
Aha, végülis van benne valami. Lehet, hogy az tényleg jobb lenne, csak túl sok autó van a játékban és nem tudom, hogy ki lehetne-e tölteni mindegyiket. Ahhoz konvertálni is kéne, de konvertálni nem tudok GTA-ba 😞
met külön kell irányítani a kereket (alapból Q/E)
Köszi!
Az miért van, hogy ha még gurulok egy repülõvel, akkor az csak elõre és hátra megy (nem fordul se balra, se jobbra) ?
Az autók azok fordulnak, de a repülõk nem... 😞
Az miért van, hogy ha még gurulok egy repülõvel, akkor az csak elõre és hátra megy (nem fordul se balra, se jobbra) ?
Az autók azok fordulnak, de a repülõk nem... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
csak azzal! bár lehet main.scm buherálással más is tudna! mondjuk örülnék neki, mert akkor átlehetne írni, hogy kabintetõ fölfelé nyíljon, csak vízszintesen szálljon fel, stb!
csak a HYDRA-val lehet, nem???
szépek a felkiáltójeleid 😄😄
szépek a felkiáltójeleid 😄😄
Sztem, a Num Lock 2 vagy 8. Ha nem a Num Lock-osok, akkor próbálgasd addig, amíg a kéklángú rakéta nem mozdul.
A kódot nemtudom, az távol áll(jon) tõlem, próbáld ki.
A kódot nemtudom, az távol áll(jon) tõlem, próbáld ki.
valószínû Shalamon lesz a gép, Hydra túl bonyolult! megy az alatt is, de Shalamon közelebb áll a valósához a gép! 😊
a modell nagyjából végleges, 1-2 alakítgatás, igazítgatás, meg a kabintetõre üveget varázsolni, és lehet textúrázni!
mivel nincs rajta még tükrözõdés, így totál matt az egész, a részletek meg csak akkor látszódnak ha fény éri

a modell nagyjából végleges, 1-2 alakítgatás, igazítgatás, meg a kabintetõre üveget varázsolni, és lehet textúrázni!
mivel nincs rajta még tükrözõdés, így totál matt az egész, a részletek meg csak akkor látszódnak ha fény éri

Hello!
Egyik osztálytársam azt mondta, hogy a játékban a vadászgép nem csak úgy tud menni, mint egy helikopter, hanem meg kell nyomni egy gombot és onnantól olyan gyorsan és úgy megy, mint egy vadászgép...ez igaz?
Ha igen, akkor alapbeállításban ez melyik gomb?
(Ja, és ez jó a HYDRA-ra is? )
Elõre is kössz!
Egyik osztálytársam azt mondta, hogy a játékban a vadászgép nem csak úgy tud menni, mint egy helikopter, hanem meg kell nyomni egy gombot és onnantól olyan gyorsan és úgy megy, mint egy vadászgép...ez igaz?
Ha igen, akkor alapbeállításban ez melyik gomb?
(Ja, és ez jó a HYDRA-ra is?
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
na jó, én azt elárulom, hogy elkezdtem modellezni a parlamentet + térkép alapján budapest fõutait, meg egy Civic EF-et, de nagyon kezdetleges még az állapot, úgyhogy infókra + képekre ne számítson senki <#smile>#smile>
kb. alapanyag-gyûjtés szinten tartok, mik kellenek majd
aki tapasztaltnak érzi magát táj/város modellezésben, és érdekli a dolog, szóljon.
kb. alapanyag-gyûjtés szinten tartok, mik kellenek majd
aki tapasztaltnak érzi magát táj/város modellezésben, és érdekli a dolog, szóljon.
nincs.. de már sokszor gondolkoztunk rajta hogy csinálunk 😄
magyar modja van vkinek? mert ha nincs szeretnék hozzá segítséget kérni az elkészítésében.
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
h kell exe-t csinálni? mert szeretnék 1 saját modot készíteni
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
ha tudok segiteni akkor írj msnen 😄
hihetetlen, sikerült beüzemelni a gépet amit nem tudtam hónapokig belerakni! pezsgõt kell bontani 😄
F-14 Tomcat over San Andreas, mondjuk még se kerék, semmi! de a lényeg hogy végre van egy kiindulási alap amire építkezhetek!

F-14 Tomcat over San Andreas, mondjuk még se kerék, semmi! de a lényeg hogy végre van egy kiindulási alap amire építkezhetek!

uhh, köszönöm, akkor jól emlékeztem, de nincsenek ott
nem installos,hanem "tologatott"
viszont azért furcsa, mert a mentett állásokat meg be tudom tölteni amit a másik vinyón játszottam vele
csak mert ki akarok próbálni egy 100% os savét a helikopter miatt a sivatagi repterünkön
nem installos,hanem "tologatott"
viszont azért furcsa, mert a mentett állásokat meg be tudom tölteni amit a másik vinyón játszottam vele
csak mert ki akarok próbálni egy 100% os savét a helikopter miatt a sivatagi repterünkön
a mentéseket hová rakja, melyik mappába? mert nem találom
nehéz úgy megcsinálni, hogy minden a helyén legyen és mûködjön rendesen. Szoptam vele énis eleget. Remélem lesz belõle valami, szívesen megnéznék egy rakat új verdát a játékban.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ezt má egyszer én is beraktam. Csak kicsit naon fura hogy Savanna-ra kerül egy terepjáró xDDD<#idiota>#idiota>
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas