GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanis gtasa autómodellek kiépítésének legfõbb különbsége abban (is) van, hogy a modellben csak 1 darab kerék-geometria van, a többi csak dummy.
tehát 1 darab kerék modellt olvas mindegyik kerék helyére, szóval nem tudom, hogy lehetne különbözõ kerekeket elöl/hátul.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
http://9gag.com/gag/5135249
ha mindenki betartja amit msnen írt (NGCS+Skyline) akkor holnapra király kis BMW Drift mód lesz 😊)
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
ezek 2 napos képek:

box, 2x1x1 szegmenssel létrehoz, vertex mozgat, tetõre rádob, attach hozzáforraszt.
unwrap uvw, chassis uv-ba belekontárkod', taxitábla felületei létrehoz.
uv kiment, hajrá a photoshop.
sárga háttér, taxi felirat (impact, bold)
dff és txd kiment/csomagol'
gta3.img bepakol
játsz'!
érthetõ voltam?<#idiota>#idiota>
de holnap befelyezem, Skyline azt írta hogy a model részét +csinálja 😛
amúgy ez a kép nagyon régi, mostanában nem így néz ki 😛P
meg lesz még 1-2 apróság 😊)
meg ha nagyon élethûre akarod, akkor taxi-tábla + felni + ikerlámpa helyett 1-1 van elöl, bár ezek már a modellben változtatások, de egyszerûek
<#eljen>#eljen>

handling is jár hozzá??? 😄
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
GTA:SA E30 skinem 😊
még erõssen W.I.P...
persze aki ott játszik, az SA szerveren nem tud majd.
@ #74292: gondolom azért, mert a gyermekek 50%-a nem tudta bepakolni a fájlokat, és kifagyott nekik<#idiota>#idiota>
10000 THX
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Egy olyan problémám lenne hogy uncsitesóm felülírt két fájlt és a játék ezért nem indul.
Azt kérném hogy vki küldje már el a /data/script-en belül/a main és a script fájlt!!
nagyon sürgõs lenne.
Köszy!!!
<#help>#help><#help>#help>
nem is értem a kérdést<#idiota>#idiota>
@szabi: valami gond van a hierarchiával, ajánlom ne a legbonyolultabb szerkezettel kezdd, mondjuk inkább egy sima autón tapasztald ki, hogy mûködnek a linkek.
GTA Berlin meg szerintem azért fagy ki, mert a gta3.img-be nem a megfelelõ módon pakoltátok a fájlokat, replacet kell használni, és ki kell választani melyik filet akarod lecserélni.
#74269, #74229: <#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
nyomok egy H-t kijelölöm mindegyik alkatrészt, erre aztírja hogy túl sok alkatrész van kijelölve <#confused>#confused>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"1. Make a backup of a fresh "Grand Theft Auto: San Andreas" installation.
2. Extract the MapCleaner and run it; Enter the installation's path and start cleaning
3. Open gta3.img with an IMG tool and delete all nodes-files (nodes*.dat)
4. Add all files from the "Add manually"-folderto the corresponding file - and don't forget to rebuild in the end
5. Copy data from "Main data"-folder into the install path overwriting existing files"
gyorsfordítás:
1. csinálj egy biztonsági másolatot a játékról (szerintem egyszerûbb ha feltesszük újból majd)
2. csomagold ki a map cleanert és futtasd, tallózd ki a játékot és indítsd a tisztítást
3. nyisd meg a gta3.img-t az img toolal, majd töröld az összes "nodes" filet (nodes*.dat) ezt a részét annyira nem értem
4. add hozzá a fileokat az "Add manually" mappából, ne felejtsd a végén a "rebulid archive"-ot elvégezni
5. a "Main data" mappából másold be a cuccokat a játékba, és írd felül õket
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.