82991
-
#77002 a lovas autók is már a térdemen jönnek ki x) könyökömön má nincs hely:c -
#77001 tegnap előtt már belinkelted, azért köszi ^^ -
#77000 Ha valaki szeretne egy igazán jó RP szervert a kedvenc játékához (ami jelent esetben az SA) az látogasson ide:
Role-Play szerverek (SA-MP) -
#76999 Elég idegesítő, ahelyett, hogy csinálnának egy Ferrari 308 GTS-t, vagy valami hasonló unikumot... -
#76998 asszem köszi ezt a gostown témát^^ nem is tudtam, hogy létezik ilyesmi, de így gyorsan utánalesve, videók alapján emészthetőbbnek tűnik a graf, mint a gyári paint stílus. -
#76997 viszont ez is csak egy újabb "tuning" mustang:) aztán most hogy hogy áll a hátulján a vasalódeszka.. oly' mind1. egyébként sztem jobbak a gyári autók egy játékban. mivel a valóságtól elrugaszkodni nem nehéz a virtuális világban (de rühellem ezt a kifejezést), viszont a valósággal teljesen megegyezőt alkotni már más tészta. -
#76996 de ha az ötletet nézem akkor végülis nem rossz, srácot ez a dolog vezérli! még mindíg jobb mint egy újabb gyári Mustang -
#76995 mi a f*szért kell egy 236-dik Mustang? szomorú, hogy ennyire csőlátású lett a gta modding az autók terén, nem bírnak elszakadni ezeketől a szar NFS-es kocsiktól. valakinek nem tetszik egy textúra, máris konvertál egy újat -
#76994 tudom hogy te igen..:) -
Szabi1991 #76993 amúgy is járok a modellautók topikba :P -
#76992 OFF
főleg Dj Skyline-nak és ha jóltudom Szabit is érdekelheti :)
1/18 AUTOart MAD MAX 2 ROAD WARRIOR INTERCEPTOR eladó a Modellautók topicba, ha érdekli valamelyikötöket
sry
ON -
#76991 Nagyon köszi! -
#76990 beszálsz és beszálnak... -
#76989 kösz, és ha autóba, vagy buszba szeretném paranscolni? -
Hymtozis #76988 Célozz a zöldruhás társadra, és nyomd meg a G-t. -
#76987 Helló!
Azt szeretném tudni, hogy hogyan tudok csapattagokat toborozni?
Előre is köszi! -
Cat 02 #76986 Hali
Régen volt a gtaonline.hu de volt 1 leállás és ahogy nézem megint megy. A régi stunt videókat amik rajta voltak el lehet érni ? (Cat repülős trükkjei a neve) -
#76985 akinek kedve támad samp-ban egy kicsit roleplay-erkedni:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1202418031 -
Zsoberpapa #76984 És igen, kijött az új, amerikai stílusú DesignX autóbusz! Szerintem emgéri letölteni! -
Zsoberpapa #76983 Igen, ezaz, nagyon köszi ;-) -
#76982 ki tudja honnan lehet letölteni az mta sanandreast mert én már le töltöttem volna de mindig elrontja a játékot és hozzá még az mta se indul be meg a rendes játék? -
gyuri12 #76981 igen, a crack a szar,kijött hozzá egy fix,ami nem segít(nállam)
vagy rosszul csinálok valamit?:S -
#76980 Nekem akkor írta ezt a hibát asszem, mikor nem volt betéve alemez (vagyis nem volt bemountolva). Próbáld ki úgy, hogy beteszed a lemezt, s úgy indítod. Ha nem megy, akkor talán a cracked szar.. -
#76979 akkor nem tudom. -
gyuri12 #76978 Nem raktam fel multit, csak a játékot. -
#76977 nem csak le maradt. -
#76976 Meg is válaszoltad magadnak. -
#76975 te neked is ez lehet szerintem a probléma. -
#76974 Nekem is ki írt ilyet le szedtem majd újra telepít tetem és jó. nekem a multy miatt írt ki ilyet de le szedtem és jó. -
gyuri12 #76973 Sziasztok!
Már megjelenés óta meg van a SA, eddig mindig működött,de most nem. Becrackeltem, megcsináltam mindent,újratelepítettem,stb, nem volt jó. Aztán letöröltem,felraktam,és megcsináltam azt,ami le van írva a FAQ-ban. Így sem jó,még mindig ugyanúgy "az exe hibát észlelt ezért leállt" hülyeség van. Mi a megoldás?
Előre is köszönöm! -
#76972 mert én felül írtam egy kamionra és folyamatosan pattog -
#76971 csá azt szeretném meg kérdezni h a baggage a reptéren nektek is pattog? És ha nem mi ért? -
#76970 Ezt én sem értem XD. Az NFS 5 sem ment el 1 darabig, maj' 1 7 múlva újrapróbáltam, azt' onnantól megy. -
gruber trans #76969 ekmagy-elmegy(bocs a hibáért)
-
gruber trans #76968 a gta 2 neked ekmagy xp sp2-ön??mert nekem nem és nem találtam hozzá javitást!te hogyan tudsz vele játszani??
-
#76967 -
#76966 attól, hogy gyér a grafikája, még nem rossz játék, még a Terep 2-vel, Gun Metal-lal, GTA 1, 2-vel, stb. is szoktam néha játszani... A Postal 2-ben sem a grafika a lényeg... -.- -
#76965 na fasza nem akadozik egyáltalán:) -
#76964 valaki : #76945 ???? -
#76963 Ha szted olyan "gyér" a grafja, akkor ne játsz vele. -.-
Btw, nem tudjátok, hogy áll a Batman mód? Már nagyon várom. :)