82991
-
wszili #77202 sziasztok tudna vki segíteni légyszi?
Játszottam egy darabig a játékkal, de mondom jobbat kibír a gépem, hát nagyobbra rakom a képfelbontást. Állítgattam, majd fekete képernyővel a monitor! üzenetjelzője írta ki hogy input not supported, vagyis ez a felbontás neki nem jó. igen ám, de akármikor belépek a játékba, mindíg ez a z üzenet fogad, zene, meg minden műxik csak nem látok semmit. PLS help!!!! -
ficko14 #77201 SZiasztok
Nem tudná vki megmondani hogy kell autóhangokat a SA.-ba rakni Audio Tolkit-tel.
előre is kösz -
#77200 kosz, azt tudtam, hogy az autokat lehet cserelni, de nem voltam biztos benne, hogy barmennyit lehet. azt hittem, hogy csak 15-20-at. de akkor most mar tudom. Kosz szepen meg egyszer -
#77199 ez a GTAStunting egyik videoja, új methodokat mutatnak be benne -
#77198 mi lenne velem nélküled... :) -
#77197 olvasd el a leírást, és hogy milyen kategóriában van :) "Well here we are at the third video in the series." "Downloads » SA Movies » Concept 3 HQ" -
#77196 az ez a mód, mit csinál?????
pls mondja meg valaki, mit lehet vele csinálni -
#77195 Nem tom miért a kolléga nevt írta, pedíg rád kattintottam...:) am neked Istu a sima gta ba kellene berakni az autokat?
---Ger--- -
#77194 segít -
#77193 nem hülyeség, mert a következő sor már egy másik autóhoz tartozott volna, ha lett volna autó név :) de mivel nem volt, így a játék előtt lebegett egy nagy kérdőjel, hogy most mi a rák van -
#77192 Sziasztok!
Megoldoldottam a problémát, a "carcols.dat"-ban a "fortune" nevű autónak a színkódjai két sorban helyezkedtek el, ezért nem működött a gamma. Hülyeségnek tartom, de tényleg ez oldotta meg a problémát. Segítségeiteket köszönöm! :)
Üdv Nektek! -
#77191 szi! Köszi! ezt tudom, csak azt hittem hogy valahogy úgy mint a sima GTA t vagy ahogy egy scriptet megírok, úgy be lehetne rakni másik textúrát...
De akkor eszerint nem nagyon!
Köszi!
Szia!
---Ger--- -
#77190 SA-MP-ban szerintem ezt nem lehet megoldani, mert semmit nem tölt le a töltéskor a szerverről a progi! MTA DM már más, ott meglehet csinálni. SA-MP-ban csak a gyári modellekből tákolt map módok működnek, de ha felteszed SAkinát, akkor az már csak annál jelenik meg, akinél szintén felvan rakva -
#77189 Sziasztok!
Rég jártam erre...
Nem tudja valaki, hogy hogy tudok "új" másik textúrát berakni SAMP alatt futó szerveremre?
Csak autókat szeretnék rakni, de ugye az kéne "hogy mindenki annak lássa ami" :)
Ha valaki tud valamit, megköszönném a segítséget!
Előre is köszi!
---Ger--- -
#77188 segit valaki h hova kell be masolni a letoltott autokat -
#77187 igazából elenyésző a drag versenyek száma a HM szerveren, meg annál fog csak megjelenni akinél levan töltve! -
#77186 Asz'em erre gondoltál.
Azt szeretem a GTA-kban, hogy bárki, bármit megtehet. -
#77185 annyit amennyi a játékban alapból van, azokat tudod cserélgetni, meg van egy mod amivel betudsz tenni még autókat, de szerintem nem egy életbiztosítás az a cucc!
Humesz, azt a modot én linkeltem anno, legalábbis az oldalt ahol fent van, elvben ott levan írva! nem tudod a linket véletlen'? -
#77184 Kell hozzá valami cleo3 valami, de ha letöltöd ezt, ebben benne van és csak be kell másolni a cleo3 könyvtárba.
Egyébként az illetékesnek üzenem, ez bekerülhetne HM-re, mert régebben sok volt a gyorsulás. -
#77183 Hi!
Van egy Gravity Gun-om bizonyos "cs" kiterjesztéssel! Ezt hova a bánatba kell rakni? -
#77182 Hi all
A Concept 3 HQ Mod-ról tud valaki valamit? Aki próbálta már írjon hogy milyen! Köszönöm! -
#77181 en azt akarom megkerdezni,hogy max hany autot lehet betenni a jatekba, vagy ez nincs megszabva? kosz a segitseget -
Szabi1991 #77180 mégis csak kitették :O
viszont az ímél címem elírták xD -
Szabi1991 #77179 kár hogy nállunk nincs rőnó mentő
bár inkább Mercedes Sprinter kéne :D -
#77178 Régebben énis voltam a Hm-en.Mostis az a mod van, ahol ugratót lehet tenni a járművek elé? azt nagyon bírtam. -
#77177 Az miért lehet, h nem látszik semmi a kistérképen? -
#77176 carcols-ban nem kell turkálnia, ott csak a színt állítja, kivéve ha nem oda másolta be a handling sort :) de egyszerűbb ha visszarakja az eredeti fájlokat és megnézi úgy!
Varenga, ide feltöltöttem őket, szedd le, próbáld ki! lehet vannak speckó autók amiknek a handlingjére szükség lesz, és ha a gyárival működik akkor azért fagy ki! de próbát megér -
#77175 Keresd meg a carcols.dat-ban, carmods.dat-ban, handling.cfg-ben, vehicle.ide-ben a lecserélt kocsikat! Velem előfordul néha, h a vehicle.ide-ben lemarad a szám, vagy nem stimmel (például 1x felcserélődött valahogy a Barracks és a SWAT tank, tehát volt 1 láthatatlan vízágyú a Barracks tetején). -
#77174 Szevasztok GTA guruk!
Nagy problémám lenne:
Már 2 hete napi másfél órát foglalkoztam a játékban lévő járművek(autók, repcsik, mocik) kicserélésével, a hibát ott követtem el, hogy legutóbbi alkalommal egymás után betettem próba nélkül 3db Cadillac-et és két Chrysler-t. Namost miután load-olnám a játékot kidob az asztalra, mert vmi para van. Szépen elkezdtem kiszedegetni a frissen berakott autókat, visszaírtam mindenhol az "eredeti" értékeket addig, amíg működött rendesen a progi, de ugyanaz a para. Ami érdekes az az, hogy a frissen betett 5 autó *.dff-je és *.txd-je mindig újra megjelenik az img tool-ban hiába törlöm ki belőle, mert amint bezárom és újra megnyitom ott van benne. Ez ugye azért probléma, mert két egyforma *.dff és *.txd nem lehet a gta3.img-ben. Megpróbáltam átbaszni a progit és átneveztem a nemkívánatos fájlokat, ami úgy maradt, de még így is ott van csak az átírt névvel.
Ha ilyesmi problémám volt anno, akkor megtaláltam a hibát és orvosoltam, de mostmár semmi ötletem sincs ezzel kapcsolatban. Volt már esetleg valakinek hasonló gondja? Plíz segítsetek, mert nem akarom újrarakni mégegyszer, hiszen kibaszott sokat dolgoztam eddig rajta. A segítségeket előre is köszönöm!
Üdv: Varee -
#77173 hát mod váltás előtt eléggé látogatott volt a szerver, lehet kell egy kis idő míg visszaáll, kb 1 hete van visszarakva a SA-MP
hát van egy olyan szerver hogy Ultimate Partyserver, az végülis nem rossz hely, eléggé látogatott! bár én a HM szerveren jobban elvoltam anno :D -
#77172 Hát tegnap 0 volt az a 10+, persze biztos volt olyan időszak, amikor mégis megvolt! És lehet tudni pár IP-t? :) Tegnap bepróbáltam vagy 7-8-at de nagyobbnál nagyobbakat csalódtam. Voltam vmi gangwar-os szerón: mondom semmi parancs vagy szabály? Aszongya admin semmi csak cheat mentes háború, erre amikor kilőttem őt és a haverját, kidobtak hogy minek lövöldözök rájuk!!!! Pedig ezeken már meg sem kéne lepődnöm, de mégis vannak még ilyen tajparasztok! Hát ilyet nem akarok mégegyszer. -
#77171 a szerver átált MTA DM-re, csak az nem vált be sem a klán sem a nép részéről, így most visszaált SA-MP-ra! amúgy meg vannak igen, a szervert pátyolgató srác mondta hogy délutánonként meg van a 10+ fő -
#77170 Ezen a HM szerón szokott lenni valaki egyáltalán? Mindig üres amikor nézem! Vagy van valami normális cheat mentes magyar szerver ahol nem csak a téblábolás folyik? -
#77169 Ez úgy fog menni, hogy berakod ezt meg eztés menni fog. (SF-i garázs :D) -
#77168 akkor értem mért nem akart be engedni köszi szépen -
#77167 úgy, h berakod a módot, meg azt amit ott ír még, de nekem nem mükszik, még szűz GTAval sem....:S :'( -
#77166 csá valaki nem tudja hogy ide hogy lehet be menni http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=1326 -
#77165 köszi
-
#77164 Asszem a Cargrp fájlban hátrébb kell vinni a nevét. -
Hymtozis #77163 Kommentek. Jobb felül keress olyat, h "Kommentare".
De ITT van.