GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit ír ki pontosan?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Egyébként az összes fájl-t bekell másolni
énis letöltöttem
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Burn tire, not your soul!
ismerös vkinek az autó ? 😊
eddig ~23.000 ren szedték le 😊
(azokról az oldalakról, ahova feltöltöttem)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Egy módot telepítettem a gta garage mod manager-el.Az a helyzet hogy a játék betöltésénél gta sa hibát észlelt ezért leállt hibaüzenettel kiob.
Lehet csinálni vmit vagy mindenképp újra kell tenni a gamát????
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
a lényeg annyi, hogy ugye minden textúrának van egy neve, pl grass.bmp! na most:
- TXD Workshopot elindítjuk
- nyomunk egy CTRL+N-t (File / New)
- most felugrik egy kis ablak, 8/16/32 BPP, kattintsunk a 32-re (én arra szoktam)
- most importáljuk a képet, mintha leakarnánk cserélni a textúrát
- importálta a képet, nyomjuk meg a CTRL+P-t (Properities)
- Name részhez adjuk meg a kép nevét, jelen esetben grass
- most nyomjuk meg az Image / Compress al images-t, hogy ne legyen túl nagy a txd file mérete!
- save as, és ezzel kész is, lehet IMG Toollal lecserélni a dolgokat
Addig Car Spawn Locations, avagy hogyan tudunk saját spawn pontokat beállítani single playerben, ez is egy jó kis dolog, és ehez nem kell 3DS Max tudás, csak 2 program ami linkelve van a topikban! na meg angol tudás, hogy megértse az ember amit írnak 😄 okos dolgok vannak ezen a gtaforumson, itt lehet mazsolázni! a két program linkje már nem mûködik, így:
Place Manager
Mission Builder
sikerült spawn pontot beállítani, nem én álltam oda, azt ezentúl oda spawnolja a játék! egy új világ nyílt meg elõttem 😄 ha kell akkor Andromadát spawnoltatok a stadion tetejére, k*rva jó cucc ez, és könnyû használni <#eljen>#eljen> írtam egy tutorialt errõl, majd feltöltöm a nap folyamán, és lehet próbálkozni ^^
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nagyon penge kocsi de skinnel meg tetõcsomagtartó nélkül egy isten plzplzplzplzl..Aki ért 3dsmax-hoz annak gondolom pár percébe kerülne
Esetleg van a játékhoz olyan mód amelyben megkapjuk Superman vagy Spiderman ruháját és képességeit?Nagyon jó lenne,ha létezne ilyen.😊
Elõre is THX!!
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
A Car Spawner nem város hanem program -.-''''''
2, Andromada meg nincs a játékban -.-'
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
http://9gag.com/gag/5135249
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
Vki tudna mutatni olyan letöltõ oldalt ahol megtalálom a játékot és jön is gyorsan? Akár fizetõs is szóba jöhet! Torrenten lassan csorog!
Elõre is köszönöm!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560