GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Szerintem nem voltam bunkó ,de hagyjuk
Mit ír ki pontosan?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

de bemásoltam fogg már fel és nem indul el!!!!!!!-és nem kell bunkonak lenni. normálisan is lehet válaszolni😊
RAZOR27
Mondom ,hogy nemkell telepíteni fog már fel ,meg használd a "válasz erre" gombot -jó tanács.
Egyébként az összes fájl-t bekell másolni

(kocsikat)
jah nem kell feltelepiteni de akkorsem akar elindulni pedig bemásoltam az SA fökönyvtárába!?pls segitsetek beakarom tenni azokat a kocsokat amiket leszedtem hozzá!!!!please😊-SA fun
DJ Skyline
felvetettem kíánság lista topikban GWM-en, hogy kéne 77-es Camaro, és akár Bumblebee skint is lehetne készíteni! egy fazon lehurrogta, hogy már így is sok a régi amcsi mászkl! nem baj, nem soká visszavágok, hogy inkább legyen 20 különbözõ régi amcsi dög mint 20 ugyan olyan Murciélago

DJ Skyline
azt jelenti, hogy soha nem fogod megnyitni Max-ban, mert Zmodelerben készült! de még ott sem biztos, hogy megtudod nyitni, ha levan zárva a model!

dmx
Vki plz fontos(this is Non-Standard dff)

Burn tire, not your soul!

Goruck
mivel mozgatja a kocsit??? 😄
énis letöltöttem

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

nekem mindig más hibákat talál, pedig szép kis dolgokat csinálnék, ha kituddnám végre rendesen menteni a ddfbe :S

dmx
Tudja vki hogy a 3dsmax mér írja ki importálásnál hogy This is Non-Standard DFF??

xDD

ismerös vkinek az autó ? 😊

eddig ~23.000 ren szedték le 😊
(azokról az oldalakról, ahova feltöltöttem)

LTomi
Bemásoltad az exe-t a San Andreas fõkönyvtárába?

Los Angeles, California

RAZOR27
nemiskell telepíteni <#wilting>

vki nekem tudna abban segiteni h mértnem indul el a gta garage mod meneger(ggmm)??-mert feltelepitem és vmi miatt nem indul el de mért?
Oké köszi!

zeli
Újra kell telepíteni. Legközelebb, mielõtt beteszel jármûvet, vagy modot a játékba mindenképp mentsd le a fájlokat, amiket lecserél(jármûnél: gta3.img;handling.cfg;vehicles.ide;carcols.dat;carmods.dat)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok!
Egy módot telepítettem a gta garage mod manager-el.Az a helyzet hogy a játék betöltésénél gta sa hibát észlelt ezért leállt hibaüzenettel kiob.
Lehet csinálni vmit vagy mindenképp újra kell tenni a gamát????

daxan
Jah, ok! Akkor nem is bajlódom vele...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

DJ Skyline
inkább feltöltöttem gyorsan most, íme! ^.^

DJ Skyline
gyorstalpaló UVW tutorial kezdõknek! hasznotokra válhat! mondjuk a lényeget lehagyta hogyan kerül bele a játékba a dolog, de az már nem a 3DS Max-hoz tartozik, hanem a TXD Workshophoz!
a lényeg annyi, hogy ugye minden textúrának van egy neve, pl grass.bmp! na most:
- TXD Workshopot elindítjuk
- nyomunk egy CTRL+N-t (File / New)
- most felugrik egy kis ablak, 8/16/32 BPP, kattintsunk a 32-re (én arra szoktam)
- most importáljuk a képet, mintha leakarnánk cserélni a textúrát
- importálta a képet, nyomjuk meg a CTRL+P-t (Properities)
- Name részhez adjuk meg a kép nevét, jelen esetben grass
- most nyomjuk meg az Image / Compress al images-t, hogy ne legyen túl nagy a txd file mérete!
- save as, és ezzel kész is, lehet IMG Toollal lecserélni a dolgokat

Addig Car Spawn Locations, avagy hogyan tudunk saját spawn pontokat beállítani single playerben, ez is egy jó kis dolog, és ehez nem kell 3DS Max tudás, csak 2 program ami linkelve van a topikban! na meg angol tudás, hogy megértse az ember amit írnak 😄 okos dolgok vannak ezen a gtaforumson, itt lehet mazsolázni! a két program linkje már nem mûködik, így:
Place Manager
Mission Builder

sikerült spawn pontot beállítani, nem én álltam oda, azt ezentúl oda spawnolja a játék! egy új világ nyílt meg elõttem 😄 ha kell akkor Andromadát spawnoltatok a stadion tetejére, k*rva jó cucc ez, és könnyû használni <#eljen> írtam egy tutorialt errõl, majd feltöltöm a nap folyamán, és lehet próbálkozni ^^

N o N a m e
én is csak a youtube-on láttam róla videókat. Linket meg módnevet nem tudok..
zeli
Jó ötlet, úgy is rég sampoztam, ha nem bánjátok felnézek, ha nincs sok newl.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

RAZOR27
Én c0llect0r néven bepróbálkozok sztem!

DJ Skyline
valamelyik éjszakai bagolynak nincs kedve jönni HM szerverre egy kicsit? vannak fent most 3-an, én is mindjárt megyek fel! amúgy szerintem ha valaki megy fel HM-re, vagy máshova, az böffentse be ide nyugodtan, attól az egy kommenttõl nem dõl össze a világ! és akkor így nem lesz ismeretlen arc az adott szerveren

DJ Skyline
esetleg felvethetem GWM-en, mint ötlet! hátha valami hozzáértõ rákap a dologra

dmx

DJ Skyline
hát azért erõs túlzás az a pár perc😄 a tetõrõl leszedni az pár másodperc, de letextúrázni sok idõ, komplett kasztni UVW! sajna én még nem vagyok ebben pro, még csiszolni kell a tudományom

adios
És esetleg tudnál adni hozzá egy modnevet vagy konkrét linket?

dmx
Csátok! Mivel karácsony van ezért valaki megcsinálhatná nekem Paul Vlasblom skin-jét már írtam kétszer de naon megköszönném tényleg..

nagyon penge kocsi de skinnel meg tetõcsomagtartó nélkül egy isten plzplzplzplzl..Aki ért 3dsmax-hoz annak gondolom pár percébe kerülne

N o N a m e
igen, létezik ilyen mód.
adios
Hello!
Esetleg van a játékhoz olyan mód amelyben megkapjuk Superman vagy Spiderman ruháját és képességeit?Nagyon jó lenne,ha létezne ilyen.😊
Elõre is THX!!

Stefibaba
Ja Boldog Karácsonyt Minden SG-snek 😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Stefibaba
LoL nem tûnik el az aláírásom :o

Stefibaba
Úgyértem hogy nincs, hogy a játéktérben nincs.

Stefibaba
Jáááááj ez fájt. -.-'
A Car Spawner nem város hanem program -.-''''''
2, Andromada meg nincs a játékban -.-'

daxan
Nem találom sehol...Melyik városban van?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

DJ Skyline
Kicsikiraly
azt írta jöhet fizetõs is. én spec onnan töltöttem.

DFTBA &#3232;_&#3232;

csatlakozom

red bull
Boldog karácsont

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

jólvan!!!!!! csak írtam <#rinya> bocsi<#puszi>
Yoda001
oda meg reg nélkül soha nem fog bejutni,és a warez témát itt beis lehet fejezni

http://9gag.com/gag/5135249

Nézd meg a wanadoo.atw.hu-n
Béla9248
Rendben barát!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

zyppy
akko vedd meg!

Béla9248
Erre inkább nem mondok semmit!

zyppy
várd ki, vagy keress egy gyorsabbat.

Béla9248
Sziasztok!
Kellemes karácsonyt mindenkinek!

Vki tudna mutatni olyan letöltõ oldalt ahol megtalálom a játékot és jön is gyorsan? Akár fizetõs is szóba jöhet! Torrenten lassan csorog!

Elõre is köszönöm!