GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyere msn-re
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Skacok amivel csináltam annó a GTA:SA-ról a videókat, videókártyát eladom 😊
(dobozos Leadtek Ti4200 128mb ddr AGP ViVo) 12-10ezer alkudni lehet 😊
Bocs OFFért.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Rockstar Games is pleased to announce that Grand Theft Auto: San Andreas is making its way to the Xbox? and PC this June. Both versions will be in stores in North America on June 7th, 2005 and in Europe on June 10th, 2005.
Magyarul június 7-én jön a játék PC-re és X-Box-ra<#vigyor>#vigyor> Mondjuk én különösebben a PC verziónak örülök<#vigyor>#vigyor>
On June 7th, 2005 in the U.S. (June 10th, 2005 in Europe),
Grand Theft Auto: San Andreas hits the PC
and the Xbox video game system from Microsoft.
Stay tuned for all new screens and videos coming soon...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
-------------------------------
zaki: kiváncsi lennék 😊
nemsokára jön de még nincs kép... pff 😞
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
furcsa 😞
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Ma valamiért jó napon van, ilyenkor lenne jó ha a San Andreas meglenne, nyomulnék rajta, mint az állat. Asszem megyek GTA 3-ni.
<#rinya>#rinya>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem úgy hogy külön autók meg fegyverek ,,,hanem minden egyben!!!!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Na végre újra visszatértem, hosszas idõ után. Valaki tudna egy kisebb élménybeszámolót írni róla? ( a ps2-es verzióról )
Szóval a jövõrõl álmodtál.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nem április 15-én jelenik meg?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
2hónap múlva a CNN híreiben "- 3...nem 3000, 30000, vagy nemtudom betörtek ps bolt budapest"<#nevetes1>#nevetes1>