GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
na,én ugyan ügyes vagyok POP játékban (köszönet a gamepad-nak,amit csak emiatt a játék miatt vettem),de ugye nem lesz olyan irányithatatlan,mint a GTA VCben?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
majd meglátjuk.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
remélem 😄
már csak a megjelenést , és a PC bõl befolyt pézt várják..
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
<2005. március 04. @ 09:47 - ZeroCool>2005. március 04. @ 09:47 - ZeroCool> (kommentek: 34)
Néhány apróság került elõ a világ egyik legismertebb játékának aktuális epizódjáról. Lássuk csak mi van itt a GTA: San Andreasról: elõszöris úgy fest, hogy a tervezett júniusi PC-s megjelenést tartani tudják a fejlesztõk, tehát nem is olyan nagyon sokára már nemcsak konzolon hódít a kicsike. Másrészrõl kiderült, hogy ezerrel készítik a PSP-s átiratot is. Végül, de nem utolsó sorban fény derült arra is, hogy a játék PS2-es verziója immáron több, mint 12 millió (!) példányban fogyott. Nem semmi!
by Gamestar
meg ugye nincs benne irányithatatlan játékhelikopter? 😊
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha meg az is jó akkor meg végképp nem kell sírni, de az autókázás biztosan jó lesz (nekem)
Nem szar, teljesen rendben van.
mondom az irányítása PS2õn is ûber volt
san andreas meg még a ps2-es verzsönnél is jobb <#nevetes1>#nevetes1>
mondd meg anyádnak vegyen neked legót!
a SA miatt fogod legyilkolni az egész utcádat!!
tudom hogy így végzed
Ezt valahogy már akkor sejtettem, mielõtt megnéztem.. remélem az IQ-d azért eléri ezt a számot! <#mf2>#mf2>
grrr
júniusba jelenik meg készzz!!
akkoris grrr!!!!
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Megvolt a szokásos elsõ negyedévi pénzügyi összegzés és elemzés a Take Two Interactivenál. Ismét egy profitokban rendkivûl erõs negyedévet zárhattak aminek nagyrészét a GTA:San Andreas PS2es gigantikus 12 milliós! eladásoknak köszönhetik. Az eladásokkal együtt prezentálták az ezévi beütemezett megjelenéseket is ahol kiderûlt, hogy a GTA: San Andreas PCs illetve XBOXos megjelenése átcsúszott 2005 harmadik negyedévére és együtt érkeznek a PSPs Grand Theft Autoval.'
hardwired.hu
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Betriebssystem: Windows XP
Prozessor: CPU Pentium 4 2.4GHz oder Athlon 2200
Grafikkarte: Geforce FX 5700 oder Radeon 9600 oder besser
CD-ROM: CDRom 52x oder DVD Rom 16x
RAM: 512 MB RAM
Minimale Systemvoraussetzungen:
Betriebssystem: Windows 98/2000/ME/XP
Prozessor: Pentium PIII 800 MHz Processor oder AMD Athlon
Grafikkarte: NVIDIA GeForce™ oder ATI Radeon™ 7000 oder besser
CD-ROM: 4X oder schneller
RAM: 256 MB RAM