GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
nyugi, egy idõ után menni fog zsigerbõl is neked😊
soulhunter
örülök neki,hogy ilyen profik vagytok... akkor majd ha átküldöm a mentéseim emailban,megcsináljátok nekem majd az a játékhelikopteres mizériás küldit,aztán visszakülditek a mentésem? 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

eightmiles
szerintem nem is volt irányíthatatlan. a vice city-ben elsöre megcsináltam. ; )

Kit--Kat
szerintem kis gyakorlás után ott sem az

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
mivel utána jöttek azok a hírek, hogy csúszik, így igen. de mint írtam majd meglátjuk mi lesz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

soulhunter
tényleg lesz játékhelikopter???

na,én ugyan ügyes vagyok POP játékban (köszönet a gamepad-nak,amit csak emiatt a játék miatt vettem),de ugye nem lesz olyan irányithatatlan,mint a GTA VCben?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Kit--Kat
március 4. régi???:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
ez régi utána jelentek meg azok a hírek, hogy csúszik...

majd meglátjuk.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alien
"elõszöris úgy fest, hogy a tervezett júniusi PC-s megjelenést tartani tudják a fejlesztõk"

remélem 😄

TothLaci
Logikus, csak a szerzõdés miatt jelenik meg olyan késõre. Lehetséges, hogy én is ezt tenném.
tigeroo
már rég kész vannak vele...csak át kelett portolni PC-re...
már csak a megjelenést , és a PC bõl befolyt pézt várják..
PS3
Én elhiszem! <#vigyor>

Dave000
Egyébként nem hiszem el, hogy még nincs kész PC-re, ha meg kész van azt nem hiszem el, hogy hogy nem lopták má ki onnan.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

MÉ NEM LEHET LETÕLTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????<#boxer><#boxer><#banplz>
Kit--Kat
GTA: San Andreas morzsák
<2005. március 04. @ 09:47 - ZeroCool> (kommentek: 34)
Néhány apróság került elõ a világ egyik legismertebb játékának aktuális epizódjáról. Lássuk csak mi van itt a GTA: San Andreasról: elõszöris úgy fest, hogy a tervezett júniusi PC-s megjelenést tartani tudják a fejlesztõk, tehát nem is olyan nagyon sokára már nemcsak konzolon hódít a kicsike. Másrészrõl kiderült, hogy ezerrel készítik a PSP-s átiratot is. Végül, de nem utolsó sorban fény derült arra is, hogy a játék PS2-es verziója immáron több, mint 12 millió (!) példányban fogyott. Nem semmi!

by Gamestar

TothLaci
rosszabb vagy, mint én (Ne hogy válaszolj!)
Amse
de játékhelikopáteres küldi lesz és fogy is a benzin😊

soulhunter
sok benne az olyan rész,ahol idõre kell megcsinálni vmit?
meg ugye nincs benne irányithatatlan játékhelikopter? 😊

PS3
Nekem 3. nekifutásra.. végülis nem nehéz, csak sokáig tart <#mf2> De még ekkor is csak 51% körül vagyok, mert más dologgal még nem is nagyon foglalkoztam, és küldetésbõl is hátravannak Zero küldetései, de azt sztem hagyni fogom a picsába..

Imrusssss
Nekem is elsõre de nagyon baró küldi ez

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Sephi
Erdekes hogy mindeki aszongya hogy az utso kudi nehez. Nekem elsore sikerult.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kit--Kat
tuti jó, és úgy se a mászkálás az az extra ami már kihagyhatatlan ezekbõl, de nem a fõlényeg

M@TriX
csak arra panaszkodnak, azért mondom.
ha meg az is jó akkor meg végképp nem kell sírni, de az autókázás biztosan jó lesz (nekem)

"a sétálás meg ha szar nem érdekel, legfeljeb nem szállok ki"

Nem szar, teljesen rendben van.

M@TriX
meg ahogy láttama videókat az autók mozgása rendben lesz, tiszta elsõ rész, szóval ha csak annyira jó lesz nekem az elég, a sétálás meg ha szar nem érdekel, legfeljeb nem szállok ki 😊

Kit--Kat
pff de ezt te honnan tudod még mindíg nem fogom fel
mondom az irányítása PS2õn is ûber volt

zaki
pcn is iszonyat bukta lesz...

san andreas meg még a ps2-es verzsönnél is jobb <#nevetes1>

Kit--Kat
ez így lenne jó, ezt a részt tuti nem vezsem meg, nem is akartam, de ezekután 100% nem

zaki
lol 😄DDDDDDDDDDDD

Kit--Kat
remélem PC-n megbassza a DRIV3R a GTA-t mert megérdemelné

zaki
ez a gépigénye? ez jóval combosabb, mint a vcnek <#whatever>

tigeroo
takarodj mostmár az sg-rõl elegem van belõled!
mondd meg anyádnak vegyen neked legót!
a SA miatt fogod legyilkolni az egész utcádat!!
tudom hogy így végzed
M@TriX
tõlem psp verzió jövõre is megjelenhet, engem a PC verzió érdekel. Az mi a francért csúszik. menjenek a francba.

DBoy
lol kisfaszok!

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Köhög a bolha.

PS3
"Életkor: 14 alatt "

Ezt valahogy már akkor sejtettem, mielõtt megnéztem.. remélem az IQ-d azért eléri ezt a számot! <#mf2>

M@TriX
h amegteszik, akkor mehetnek a francba, lesz nekünk Godfather és bekaphatják

DBoy
faszom beleverem a sok gecibe!!!4
grrr
júniusba jelenik meg készzz!!
akkoris grrr!!!!

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

PS3
Ezért bírom az ilyen visszaszámolós hülyegyerekeket, mert sose jön ki idõben semmi! <#nyes>

Harmadik negyedév vége.

Alien
Cool<#idiota> És így kb mikor jön ki?

Miért, miért? Mert a Sonynak mindennél fontosabb egy nagyon komoly húzónév PSP-re, amely nemsokára debütál az USA-ban. Erre a legjobb a GTA.

M@TriX
mi a francér baz?

Pedig elkezdhetsz aggódni, hivatalosan is bejelentették, az elsõdleges szempont az lett, hogy egyidõben jöjjön ki a PSP verzióval.

Alien
Amíg a hivatalos oldalon a régi dátum van, addig nem aggódok 😊

'GTA: San Andreas csúszás

Megvolt a szokásos elsõ negyedévi pénzügyi összegzés és elemzés a Take Two Interactivenál. Ismét egy profitokban rendkivûl erõs negyedévet zárhattak aminek nagyrészét a GTA:San Andreas PS2es gigantikus 12 milliós! eladásoknak köszönhetik. Az eladásokkal együtt prezentálták az ezévi beütemezett megjelenéseket is ahol kiderûlt, hogy a GTA: San Andreas PCs illetve XBOXos megjelenése átcsúszott 2005 harmadik negyedévére és együtt érkeznek a PSPs Grand Theft Autoval.'

hardwired.hu
Dave000
emmeg mi? gépigénye? ha az akkor nem aggódom

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

tommmyv
Empfohlene Systemvoraussetzungen:
Betriebssystem: Windows XP
Prozessor: CPU Pentium 4 2.4GHz oder Athlon 2200
Grafikkarte: Geforce FX 5700 oder Radeon 9600 oder besser
CD-ROM: CDRom 52x oder DVD Rom 16x
RAM: 512 MB RAM

Minimale Systemvoraussetzungen:
Betriebssystem: Windows 98/2000/ME/XP
Prozessor: Pentium PIII 800 MHz Processor oder AMD Athlon
Grafikkarte: NVIDIA GeForce™ oder ATI Radeon™ 7000 oder besser
CD-ROM: 4X oder schneller
RAM: 256 MB RAM

Alien
nem, júniusban

CLINT EASTWOOD9
április valahanyadikán jön ki?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!