GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ugy adtam,ha kijön a sa,akkor legyen honnan szedni annak aki nem ismer letöltõhyelyet 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Egyébként nekem nem mûködik, azt írja, hogy nem található...<#gonosz3>#gonosz3>
Már most felkészültök rá?
Kiváncsi leszek a Bithumen mennyire lesz terhelve ha kijön. <#nyes>#nyes>
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Amúgy tuti megveszem eredetiben is , de addig nem tudok várni, de ennek tényleg ott lesz a helye a polcomon, dobozzal, leírással, mindennel együtt 😊
tud valaki vmit a PSPrõl, meg a San PSPre való megjelenésérõl, meghogy hogy lehet megrendelni Amerikából, meg ilyesmi?
nincs valami adware szûrõd vagy vmi ilyesmi?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Firefox-ot nem használtam még.
Itt meg bejön egy üres fehérség, jobb gombbal ha rámegyek, movie not loaded van szürkén, és feketén about macromedia player, szal nem tom mi lehet.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amit csináltam az a legújabb Flashben készült szóval sztem akinek nem jön be www.macromedia.comról töltse le a legújabb flash playert.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de nem baj mostmárcsak hetek kérdése<#vigyor3>#vigyor3>
Gyerekek én behaltam ezektõl a hírektõl/képektõl hosszú idõ után az elsõ hivatalos infó.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
GTA rlz<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
(inkább így fogalmaztam volna) <#hehe>#hehe>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Egyet beszurok ide:

Nézd, Amse! Kép nélkül! Így jó? 😊
Nem hiszem, hogy nálam a hiba, mert az X-akták topicnál bejön a banner rendesen (ott is flash-es)
Egyébként valamivel meg lehet hálálni😉
Mégpedig azzal, hogy kb 2 hét múlva lesz ADSL-em, de a gta megjelenéséig biztosan, és semmilyen tapasztalatom nincs olyan téren, hogy majd honnan tudnám beszerezni (letölteni), (és ez nem csak a gtaval kapcsban érdekel) esetleg van-e ingyen oldal vagy keresni kell smswebeset,stb
Amennyiben warezoskodásnak minõsül a téma akkor nagyon megköszönném, ha vki írna egy mailt ezzel kapcsolatban: [email protected]