GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
mennyivel? mert ha sokkal nem dobunk össze 5en a san andreas megjelenésekor egy smswebre?

vki
www.torrentreactor.net
www.isohunt.com

ACER Aspire 5738ZG

báttyó02
lasabbak.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grizzly21
Ez a 2 van? Több ingyenes nincs? Ezek miben rosszabbak, mint az smswebesek? lassúak, vagy vírusosak, vagy kevés játékuk van?

vki
Ja! Azt hittem, hogy már kijött megint valami FAKE cucc.

ACER Aspire 5738ZG

Duddits
Most valamiért szarakszik az oldal.

báttyó02
semmihez.
csak ugy adtam,ha kijön a sa,akkor legyen honnan szedni annak aki nem ismer letöltõhyelyet 😊

vki
Ez milyen torrent-hez link?

ACER Aspire 5738ZG

báttyó02

grizzly21
Hehe, vicces. Viszont próbáld Firefoxszal gyereknek már bejött itt azzal, persze telepítsd a bõvítményt.

reménytelen
Nekem meg nem jön be a logó. Úgyhogy kvitt.
grizzly21
mi ez a szöveg? "Nesztek." Talán😮h grizzly mester, aki megcsináltad a topik visszaszámlálóját, íme a link.
Egyébként nekem nem mûködik, azt írja, hogy nem található...<#gonosz3>

Duddits
Nesztek.

Már most felkészültök rá?
Kiváncsi leszek a Bithumen mennyire lesz terhelve ha kijön. <#nyes>

grizzly21
Tényleg, én se vágom az ilyen letöltõhelyeket, pedig mindjárt itt az adsl. Esetleg vki írhatna egy mailt([email protected]), vagy ide egy két linkkek, vagy smswebbel vagy amit érdemes használni.

Quki
Tud valaki egy jó torrent letöltõ oldalt?<#help>

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Alien
Na jó, de a számláló az európai megjelenésig számol vissza, Usa-hoz képest 47 nap, illetve ha az lesz mint a PS2 esetében, akkor warezhez képest kb 42 nap, bár ott eléggé elõbb kijött, nem mindig jelenik meg annyivala hivatalos elõtt mint akkor a PS2 esetében.

Amúgy tuti megveszem eredetiben is , de addig nem tudok várni, de ennek tényleg ott lesz a helye a polcomon, dobozzal, leírással, mindennel együtt 😊

grizzly21
//OFF topik:
tud valaki vmit a PSPrõl, meg a San PSPre való megjelenésérõl, meghogy hogy lehet megrendelni Amerikából, meg ilyesmi?

reménytelen
Kibírjuk! Vagy megszívjuk...
grizzly21
azért belegondoltam most így...50nap az nem kevés, több mint 1,5 hónap. Messze van még😞

Alien
De örülnék neki ha menne IE-n is, na mindegy 😊

Alien
Másodszorra már jó volt firefoxon.

grizzly21
ha frissíted akkor fel kellene ugrania egy kis ablaknak, amiben frissül. Valószínûleg ezt nem engedi vmilyen programod (ami a flasht sem) azt kellene jól beállítani sztem.

Alien
Na most jó, hmm firefoxon látszik. Érdekes...

Alien
Hát firefoxon még a banner helyét se tölti be 😄 Ha meg frissíteni akarom a bõvítményeket, akkor nem csinál semmit.

grizzly21
vmi ilyesmi is lehet igen. reklámnak hiszi vmi és nem engedi betölteni

M@TriX
nem hinném, hogy az lenne a gond, a movie not loaded az swf linkelési hibát jelent.
nincs valami adware szûrõd vagy vmi ilyesmi?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grizzly21
próba kedvéért sztem töltsd le a firefoxot...amúgy is megéri mert jobb az ie-nél!

ie5, ie6, mozilla

Alien
Igen én sem értem, hogy mi lehet, ha a linket külön megnézem akkor simán bejön.

Firefox-ot nem használtam még.

grizzly21
furcsa mert ha már megnyitotta a linknél az azt jelenti hogy mennie kéne+lehetne hogy a bõngészõ a hibás (firefoxon próbáltad?) de ha más topikban bejön akkor nemtom

Alien
X-Akták topicban tökéletesen bejön a banner, szal nem értem.

Itt meg bejön egy üres fehérség, jobb gombbal ha rámegyek, movie not loaded van szürkén, és feketén about macromedia player, szal nem tom mi lehet.

Alien
IE 6

Alien
Megnéztem, nekem is a legújabb van fenn.

M@TriX
nálam jó... böngészõ?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

az van fent... és közben ez már a 3. gép, amirõl próbálom (W98, WXPSP1, WXPSP2)

Alien
Legújabb van elvileg, de utána nézek azért.

Alien
lamase Boldog Szülinapot! 😊

M@TriX
nem a portolás miatt csúszott ennyit, az alapvetõ 😊

grizzly21
Én modemes vagyok és nekem bejön.
Amit csináltam az a legújabb Flashben készült szóval sztem akinek nem jön be www.macromedia.comról töltse le a legújabb flash playert.

Alien
Mindegy, ezt az idõt már kibírjuk 😊 Lényeg, hogy kijön 😊

Kandurex
Kicsit sokáig tartott a portolás, tekintve, hogy az motor eleve PC -re készült, bár meg kellett várni míg minden PSX -s megveszi, pénz ugat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
jaja, juhejj!

Caby
igenis akad <#szomoru1>
de nem baj mostmárcsak hetek kérdése<#vigyor3>
Gyerekek én behaltam ezektõl a hírektõl/képektõl hosszú idõ után az elsõ hivatalos infó.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Alien
Basszus olvasva a dolgokat nem tudom, hogy mit csináljak.. Sírjak-e, hogy még mennyi idõ van a megjelenésig, vagy örüljek, asszem sírok örömömben<#idiota><#vigyor>

GTA rlz<#worship><#worship><#worship><#worship>

M@TriX
na, összeszedtem az új infókat iDe

JohnnySmith
Vagy már nem szette le háromszor pc-re mint eggyesek <#vigyor><#hehe><#ravasz1>
(inkább így fogalmaztam volna) <#hehe>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Rincewind
IGN-en vannak PC-s SA shot-ok, csak gondoltam szolok, hatha akad olyan, aki meg nem porgette ki haromszor is a game-et PS2-n... -.^

Egyet beszurok ide:
Nálam is fehér csak (2 kül. géprõl is...)

Nézd, Amse! Kép nélkül! Így jó? 😊

Alien
Nektek betölti? Nekem nem akarja a bannert betölteni 😞 Ha külön a linknél nézem meg amit grizzly beírt korábban, ott jó, de itt nem jelenik meg nekem.

Nem hiszem, hogy nálam a hiba, mert az X-akták topicnál bejön a banner rendesen (ott is flash-es)

grizzly21
Köszi, örülök, ha tetszik😊
Egyébként valamivel meg lehet hálálni😉
Mégpedig azzal, hogy kb 2 hét múlva lesz ADSL-em, de a gta megjelenéséig biztosan, és semmilyen tapasztalatom nincs olyan téren, hogy majd honnan tudnám beszerezni (letölteni), (és ez nem csak a gtaval kapcsban érdekel) esetleg van-e ingyen oldal vagy keresni kell smswebeset,stb
Amennyiben warezoskodásnak minõsül a téma akkor nagyon megköszönném, ha vki írna egy mailt ezzel kapcsolatban: [email protected]