GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ubi
<#zavart1>nálam is lassúúúúú
M@TriX
én mondtam, amúgy ez a számláló csak nekem ilyen nagyon lassú??? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ubi
Grand Theft Auto: San Andreas will be shipping on either a DVD-5<#eplus2><#taps> disc for the PC. Currently a multiple-CD version is deemed highly unlikely, so those without a DVD-ROM drive will need to upgrade if they want to play San Andreas PC.<#taps>
M@TriX
nem feltétlenül kell erõltetni a flasht, egy sûrûn látogatott oldalnál nem szeretik a látogatók a töltögetést. persze szépnek szépnek kell lenni, komoly design kellene. (és nem bmps képek 😉)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Igazábol igaz hogy hasonlit az gtaonline ra de 1. nem PHP-nuke a gtaonline pedig az 2.Mi az ötletet onnan vettük viszont mi csináltuk meg! 3. a jármüveket meg mi irtuk szal nem lehet ugyan az! .::.

ads

Atika :o)
hmm ez a visszaszamlalas nem rossz 😊 csak mar lehetne mindehol 0 0 0 0

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

grizzly21
ha kell beállhatok a csapatba. Bár nemtom milyen a csapat? Egyedül vagy?
Én egyébként terveztem egy flash-design alapú honlap elkészítését, ami fõleg a letölhetõ járgányokra koncentrál, de ha jó a csapat akkor hagyom a fenébe, és beállok (milyen korúak vagytok és technikailag mikre vagytok képesek?)
Viszont a designba gyökeres változások lennének:
pl. intro lenne, meg egy forgatható, ajtóját nyitogatható kocsi a fõoldalon bemutaónak.
Ha nem bíznátok bennem itt egy referenciajáték:
http://stopthebees.uw.hu/main.swf (érdemes letölteni)😉

Extraboy
Ez miota is uj? <#nemtudom>

Duddits
Duddits
PAYNE
nemrossz az oldal viszont nagyon nagyon nagyon gtaonline-os. Gondolok itt az autó leírásra. 1-1 például tök ugyan az mint ami ott van.
de amúgy jó....

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Garcia
Összehasonlítottam a hivatalossal és a "Térkép 2" az igazi térkép...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

M@TriX
ami a hivatalos oldalon van

Garcia
Na akkor most menyik is az igazi térkép?

Térkép 2

Térkép 1

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

M@TriX
háát én csak annyit mondanék, hogy nem rossz, de a hét képét lehet nem bmp-be kellene feltenni (800+K😎

M@TriX
heyes 😊

Hi all elindult a Legujabb GTA SanAndrees-al foglakozo oldal!.::. Szerkeztõk jelent kezését várjuk!

ads

PAYNE
ja ideje volt!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Amse
Takarítok, ha vagyok csak szombat estéket nem szokásom gép elõtt tölteni.

M@TriX
Amse légyszíves takarítsd már ki ezeket mert csak felhúzom magam ezeken a süketeken...

télleg 46 nap mulva kijön SA??? Jee😄DDD

Foszfor - jo arc :o)

Duddits
TothLaci
Lamase: Majd a MTA: SA-nak is lesz "magyar" szervere?
reménytelen
Lemaradt a 4 a 7 elõtt... <#wave>
lamase
7nap? juhú

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

DBoy
már csak 7 nap 6 óra 1 perc 0 mperc

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

lamase
nemtudunk

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

TothLaci
Tessék? 😊
PAYNE
😊

reménytelen
Például, hogy a hivatalos oldal flash verzója igazán áttekinthetetlen.
PAYNE
Nem tudtok valami képet infót a játékról a gtaonline-on kívül és a hivatalos oldalon kívül??

PAYNE
vagy essünk kómába 47napra 😄

PAYNE
Hát írok már egy véleményt

szerintem tök felesleges mindenféle kamu alfa, béta gamma epszilon verziót letölteni mert már hamarosan igaziból is megjelenik szóval értitek. arra a 47 napra meg inkább vegyétek (vegyük)elõ a vice cityt meg a gta3 nyomjuk végig 100%-ra. 😊 de ha még mindig marad idõ akkor MÉG mindig ott a Manhunt-is. legalább megszokjuk az irányítást. 😊)

tigeroo
hát igen feladtam kb. a 10. oldalnál mert nem lehetett követni a csetelés közben a topic gondolatmenetét 😛
lamase
mind a 156 oldalt? 😄DD tele lehet hasznos infóval

hen-tes
hát akkor te hülye vagy 😛
én inkább játszok majd..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

lamase
de a barátom legjobb haverja azzal jáccik, és ezt a szomszédom unokatesója tudja bizonyítani!!! <#wilting><#ravasz1>

cSuwwi
dcrõl ha valami feltûnõen gyorsan jön le, az azért van, mert be tudja tömöríteni (=gyorsabb lesz)
Tömöríteni meg akkor lehet, ha sok azonos adat van pl. egymás után: mondjuk végig nulla, vagy 1 az egész fájl. (nézz bele notepaddal, vagy vmi mással, látni fogod)
magyarán FAKE. nincs SAból, se alpha, se béta, se omega, hiába szenvedtek. pont.

shit happens

M@TriX
nem valószínû

PAYNE
Szerintetek fog még csúszni a megjelenés??? remélem nem!

PAYNE
Jajj emberek! csak jellenne már meg!
Ps2-n már majd egy éve játszik rajta a haverom!

Evogordon
Aha visszaolvastam szóval nincs😄

Evogordon
Nem csinálták meg a játékt ps2 emulátorral pc-re??

Sland
a deltát kihagytad. :-)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

RenaultMagnum
egypk mindenkinek ilyen 4-5 mbit-el jönnek le ezek a san andreas-es faszságok?
mert nekem a 4,5gb verziot is 5perc alatt leszedte 😊

,,,Gépezés,,,Sg,,,Pttm kamion szimulátor,,,Renault Magnum 4ever,,,

RenaultMagnum
akkor miért irják oda <#wilting>

Amse
Nincs kint semmilyen alpha, beta ,gamma verzió sem.Hiába szedsz le 100-at 1ik se fog mûködni, mert nincs.

RenaultMagnum
én a dc-böl letöltöttem valami alpha verziot vagy mit meg még egy exe-t is meg egy 4,5gb pc verziot meg egy csomo hülyeséget ami után az vot irva hogy pc 😊 de egyik se indult el 😞 valakinek siekrült már elinditani valamelyiket?mármint a telepitöjét.

tigeroo
hanyagolni kellene most ebebn a dumálást , szerintetek? o:
tök felesleges dolgokkal szpemmeljük tele ezt a szép tápigot..
..majd akkor, ha már meglesz..vagy új infókat jelentenek be k?😊
<..én elkezdem elõlrõl végigolvasni a SA topicokt!>
Garcia
mozillával látszik!

töltsd le a Flash player 7-t