Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BSZN Csacsy! <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<-MNZ->-MNZ-> BFV AIR Fight|30ms|193.225.22.110:15567
sajnos üresek :(
és ezt vehetitek célzásnak is ;)
¥ xfire: kistekila
-tRs-Landor
Elastic An-usZ Boys
-tRs-Landor
Ezek kb ugyanazt tudtak, mint a CAR illetve a MAT.
Szerintem :-)
Legalabbis nekem nem volt nehez atallni bf42-rol bfv-re, 2-3 kellett hozza.
na mindeg,y a lenyeg, hogy bf2 nekem nem bejovos, de azert adok neki egy hetet kb :-)
jaja, ha megjelentél Hatt-al eccerre egy szerveren, vki biztos beüvöltött ts-en, hogy "átváltani rpg-re", mert tudtuk mennyire szeretitek!
<#bee1>#bee1>
Én is játszottam 42-vel (1.6 patch után már nem mert az nem tetszett) szóval van viszonyításom és BFV-ben a fegyverek erõsebbek, pontosabbak voltak ezért lehetett mellélõni mert elég volt ha 2-3 golyó betalált
BF42 vs bfv: ne nyissunk vitat, teny hogy ez izlesek es pofonok. Csak aki vegigjatszotta a sorozatot, az lathatja, hogy bf42 es bfv kozott iszonyatos kulonbsegek vannak. graf motorja bfv-nek sezebb, de maga a jatek egyszerubb szerintem. pl tankozni bf42-ben sokkal nehezebb volt, mint bfv-ben, AT bf42-ben embert pl csak akkor sebzett, ha telibe toltad, bfv-ben mar volt egy durva splash is (es ezert minden faszlama azzal rohangaszott...) es meg sorolhatnam. EGyebkent ez az en velemenyem, tehat nem kell flamelni, en elhiszem ha masnak mas a velemenye :-)
<#integet2>#integet2>
Gery, leállt a termelés a gyémántbányában, hogy a neten logsz délelött?
<#nyes>#nyes>
\" puska kellett volna...\"
tûrhetetlen az a 39 üzenet másfél év alatt!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
helyette van bubamester születésnapja.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
De hogy mondtad Pepti, az igazi a 42 volt, persze csak a maga idejében:)
Sokan az elején otthagyták mert akkor szar volt, aki meg késöbb kezdte az lemaradásban volt és nem szokta meg hogy bizony az ügyesebbek simán lekapkodják.
A vietnamnak is volt 1 idõszaka amikor bizony a 2 közûl az volt a jobb.
Elastic An-usZ Boys
Mindegyiknél tudni kellett célozni és kelleni is fog. BF2-ben is csak a kezdõknek kell 1 tár, bf42-vel nem sokat játszottam de ott se olyan bonyolult és nehéz, csak más és meg kell szokni. Amúgy pedig a távolság se mind1 szal ez így értelmetlen.
Elastic An-usZ Boys
??????
-tRs-Landor
Sajnos a várvavárt BF2 elnyomta a BF Vietnam-ot, és bár a nagy ígéretek nem igazán teljesültek a BF2-ben a BFV-t még mindíg játsza néhány fanatikus rajongó.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor