Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
Pedig a hang alapján kibaszott jó lehet!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A film után csak ennyit tudtunk mondani: hubazmeg..<#wow2>#wow2>
-tRs-Landor
Most már ratyi vagyok? <#idiota>#idiota>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Apokalipszis most - rendezõi változat trailer
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Most láma szöveg jön, de még összekaparok úgy 1200-1300 pontot BF2-ben, mert a next rang úgyse lesz meg sose, és utánna lehet nyomni a BFV-t ezerrrel 😊
Asszem ha elkezd a leányzó letölteni akkor neki is állok BFV-zni ...
(Múltkor próbaképpen felmentem egy serverre ... hááát, hogy is mondjam ... golyófogóként erõsítettem a csapatomat ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ott a hugom.. <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Elastic An-usZ Boys
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Úgy néz ki a dolog, hogy az elsõ összeröffenés most hétvégén lesz, idõpontot sztem a szombati nap folyamán fogok tudni, mondani, persze egy tág intervallumban. A TS jobb híjján a muhaha lesz, ott lehet gyülekezni a BFV szobában, illetve irc-n.
-tRs-Landor
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
-tRs-Landor
Be fox szarni az élvezettõl! 😄
Ja, itt jegyezném meg ha esetleg valakinek nincs meg a játék de izgazán érez kedvet jönni velünk játszani, akkor talán meg tudunk beszélni valamit priviben!
-tRs-Landor
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Úgyis már egy kicsit elrozsdásodott a gunnerujjam <#vigyor1>#vigyor1>
-tRs-Landor
De nem lesz semmiféle mi8 zsonglõrködés! <#ejnye1>#ejnye1>
vagy ha mégis, akkor idõbe szóljatok hogy álljak át.. 😄
-tRs-Landor
Igaz kb. egyszer volt szerencsém, annó a barátnõmnél: 30perc szopás után inkább a szopatást választottam az ágyban folytatván.. <#hehe>#hehe>
Neem, szóval komolyabbra fordítva a BFVben épp az a nagyszerû hogy hamarabban halsz, pörgõsebb és ez az, ami annyira izgalmassá és élvezetessé teszi a játékmenetet. Ezt sajnos más, pörgõs játékban ilyen szintem nem tapasztaltam..
Az hogy könnyeben hal mindenki? Ezt megcáfolandó görgesd lejjeb a fórumot és lesd meg az utolsó egy tucat screenshotom... De az is lehet az oka, hogy nem frissítik a PB-t és még nem kaptak el <#eplus2>#eplus2>
Nembaj Pepti én azért számítok a szakmai tudásodra, az MSNedet tudom! 😛
-tRs-Landor
Feltoltam a többi Battlefiled topicba is azt amit mondani szeretnék:
Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, hogy méltatlanul van elfelejtve ez a game! Assaultban a várakozáson alul teljesített a BF2.
Szóval akinek lenne kedve laza keretek között kommandókba tömörülve játszani szervereken az keressen meg PÜben az MSNjével, esetleges elkézpeléseivel!
Jól jönne egy TS, ahol tudnánk gyülekezni, bfv szervert megpróbálok intézni, bár kezdetnek az egy TS-n való részvétel is nagy lépés lenne. Csak arra kérek mindenkit hogy szóljön, hogy tudjak mire számítani, mert szerintem nem egy ember van Magyarországon aki azon sóhajtozik, hogy ejj de milyen szép idõk voltak és mégsem tesz semmit az ügy érdekében! Hát itt az idõ, tessék leporolni a Vietnamos dobozokat!
Itt jegyezném meg hogy eredeti nem szükséges(max nem crackeltre nem jön, addig majd nyálat csorgat😊 és az sem baj, ha klánban aktív játékos valaki! Egyenlõre ennyi, kíváncsian várom a reakciókat!
üdv
Landor
-tRs-Landor
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
-tRs-Landor
dndhez vagy a wowhoz közeledik??? <#ravasz1>#ravasz1>
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
pólrádzsersz köszöni jól van :-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
ez kell ?
Ja és:
akinek van BFV 3.CD clonecd image-ban, az küldjön egy PÜ-t, mert kéne a file! Thxxx!!!4
-tRs-Landor
-tRs-Landor