Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.apple.com/quicktime/

-tRs-Landor

Robogo
Basszus nekem csak a hang jön be semmi más.😞
Pedig a hang alapján kibaszott jó lehet!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Bercy
"f*ck you G.I."
uHs Gerzson
Ja a trailer elején azt hittem Operation Irvinget láttam lol...amugy majd megprobálom beszerezni hogy ne kerülje el a figyelmemet ez a film 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mi Rusiddal egy éve nyáron néztük meg.
A film után csak ennyit tudtunk mondani: hubazmeg..<#wow2>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Én még nem láttam a filmet <#rinya>

Most már ratyi vagyok? <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

A legjobb rész az egészben!! <#idiota>

-tRs-Landor

Zs0lt1
kibaszott király ez a film, de a rendezõi változatnak valami elbaszott beteg az utolsó félórája.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Most találtam a régi bookmarkjaim között;
Apokalipszis most - rendezõi változat trailer

-tRs-Landor

Jóaz! Kell olyan is aki kiugrasztja a nyulat a bokorból! <#eplus2>

-tRs-Landor

DummyBoy
Hehe ...

Most láma szöveg jön, de még összekaparok úgy 1200-1300 pontot BF2-ben, mert a next rang úgyse lesz meg sose, és utánna lehet nyomni a BFV-t ezerrrel 😊

Asszem ha elkezd a leányzó letölteni akkor neki is állok BFV-zni ...

(Múltkor próbaképpen felmentem egy serverre ... hááát, hogy is mondjam ... golyófogóként erõsítettem a csapatomat ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

csajozni? minek<#kerdes>
ott a hugom.. <#idiota>

-tRs-Landor

Pink Tiger
azé nyugtass meg csajozni is szoktál néha nem? 😄DD

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

meg ásó.. meg kapa.. meg nagyharang <#fogmosas>

-tRs-Landor

Pepti
szar a lofaszt. A legjobb fegyver. És nem mellékesen van hozzá mortar vagy akna :-)

Az elmúlt hónapokban, mi rendre úgy toltuk GCR-el, hogy hajnal 1ig BF2, hajnal 1tõl BFV kifulladásig <#vigyor2>

-tRs-Landor

Pink Tiger
kezdek összezavarodni az utóbbi egy évben kéthavonta más gamával játszottam, 42-vietnam-bf2-42-vietnam-bf2-... 😊

Ötleteidet hallgatom! 😊

-tRs-Landor

Hatt
Jobb ha másik ts-t választasz, oda korlátozott számú embertömeg fér fel és szinte mindig tele van este felé. Mi itt tanyáztunk és kb 12-en nem fértünk fel.

Elastic An-usZ Boys

akkor használj.. ööö hogyhívják azt a szart géppisztolyt.. mat49 vagymi.. Pepti nagy favoritja volt.. <#idiota>

-tRs-Landor

Pink Tiger
hú de gyorsan alakulnak a dolgok😊 akkor vissza kéne addig szokni is a vietnámos harcraúgy megszoktam mostanában az mp40et hogy hirtelen nem tudnék mit kezdeni egy ak-val😊

BeszEgyeztetni akarok még az adminnal, most valami gázolás van a szerver körül, remélem hétvégére tisztázódik. TeamSpeak: ts.muhaha.hu, a csati BattlefiledVietnam vagy BFV.

-tRs-Landor

Pepti
a muhaha TS ip-t is ird be pls, meg ilyeneket, mert pl en sem tudom, es szerintem nem vagyok egyedul vele... :-)

Nah szépen gyûlünk, van jópár nagy név és pár kezdõ is, akiknek szintén örülünk!
Úgy néz ki a dolog, hogy az elsõ összeröffenés most hétvégén lesz, idõpontot sztem a szombati nap folyamán fogok tudni, mondani, persze egy tág intervallumban. A TS jobb híjján a muhaha lesz, ott lehet gyülekezni a BFV szobában, illetve irc-n.

-tRs-Landor

Zs0lt1
JÖVÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖKKKK ;-)
stipstop a minyó az enyém :Ð

Mersant
lehet hogy én is benevezek 1 vietnamos assizásra...<#fejvakaras> BF2 1 híg fostenger...<#pias>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Pepti
te, azt mondta: APRÓneten. Lofaxokat sem érsz ;-) Örülhetnénk, ha téged meghírdetnénk, hogy ingyen eltakarít valaki, nemhogy pénzt ad érted ;-)

Ilyen sokat érnék? 😄

-tRs-Landor

Hatt
ok, küldök privit, aztán az apróneten továbbadom😄

Elastic An-usZ Boys

Zsír-zsír!<#eljen>
Be fox szarni az élvezettõl! 😄
Ja, itt jegyezném meg ha esetleg valakinek nincs meg a játék de izgazán érez kedvet jönni velünk játszani, akkor talán meg tudunk beszélni valamit priviben!

-tRs-Landor

DummyBoy
Ha valaki abszolut Noob (Értsd single-n kívül nem nagyon tolta, csak régen ...) az mehet? <#integet2>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uHs Gerzson
Vacak Huey Gunshipek, Migel meg A-7-tel simán leszedem 😄DDD

Pink Tiger
csapatmunka😉

Végülis.. ha jobban belegondolok kell valaki, aki felvezeti Rusidnak meg nekem a legyilkolandó mi8at..<#hehe>
Úgyis már egy kicsit elrozsdásodott a gunnerujjam <#vigyor1>

-tRs-Landor

Pink Tiger
miért?😊 helcsizni majd nem lehet? pedig azok a legkirább pályák!

Köszönöm a gyors válaszod, számítok rád!
De nem lesz semmiféle mi8 zsonglõrködés! <#ejnye1>

vagy ha mégis, akkor idõbe szóljatok hogy álljak át.. 😄

-tRs-Landor

Vettem észre a nehézseggi fokozatot a 42ben;
Igaz kb. egyszer volt szerencsém, annó a barátnõmnél: 30perc szopás után inkább a szopatást választottam az ágyban folytatván.. <#hehe>
Neem, szóval komolyabbra fordítva a BFVben épp az a nagyszerû hogy hamarabban halsz, pörgõsebb és ez az, ami annyira izgalmassá és élvezetessé teszi a játékmenetet. Ezt sajnos más, pörgõs játékban ilyen szintem nem tapasztaltam..
Az hogy könnyeben hal mindenki? Ezt megcáfolandó görgesd lejjeb a fórumot és lesd meg az utolsó egy tucat screenshotom... De az is lehet az oka, hogy nem frissítik a PB-t és még nem kaptak el <#eplus2>
Nembaj Pepti én azért számítok a szakmai tudásodra, az MSNedet tudom! 😛

-tRs-Landor

Pink Tiger
na mer te nem gyaláztál engem mi?? 😊))

Pepti
aaa, ha Pink jon, akkor nem megyek :-) Pink csiter, tegnap is lelott egy csomoszor ;-)

Pepti
hat ha assault, akkor bf42 :-) Szvsz assiban nehezebb, mint bfv-ben. BFV-ben konnyen halt meg mindenki, BF42-ben huzosabb volt leloni valakit :-) BF2 meg teny, hogy fos :-)

Pink Tiger
engem érdekel, nekem ez a kedvenc gammám továbbra is, msnem loginom: [email protected]

Nah srácok.
Feltoltam a többi Battlefiled topicba is azt amit mondani szeretnék:
Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, hogy méltatlanul van elfelejtve ez a game! Assaultban a várakozáson alul teljesített a BF2.
Szóval akinek lenne kedve laza keretek között kommandókba tömörülve játszani szervereken az keressen meg PÜben az MSNjével, esetleges elkézpeléseivel!
Jól jönne egy TS, ahol tudnánk gyülekezni, bfv szervert megpróbálok intézni, bár kezdetnek az egy TS-n való részvétel is nagy lépés lenne. Csak arra kérek mindenkit hogy szóljön, hogy tudjak mire számítani, mert szerintem nem egy ember van Magyarországon aki azon sóhajtozik, hogy ejj de milyen szép idõk voltak és mégsem tesz semmit az ügy érdekében! Hát itt az idõ, tessék leporolni a Vietnamos dobozokat!
Itt jegyezném meg hogy eredeti nem szükséges(max nem crackeltre nem jön, addig majd nyálat csorgat😊 és az sem baj, ha klánban aktív játékos valaki! Egyenlõre ennyi, kíváncsian várom a reakciókat!

üdv
Landor

-tRs-Landor

vsly
Az nem úgy volt<#ejnye1>Én küldtem át,hogy a TRS keres embert Nauron mellé a MI8ba gunnernek+szélvédõmosónak.És mondtam neki,hogy cillit-banget vigyen magával<#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Mégegyszer köszi CZ az imaget!

-tRs-Landor

3TOMI3
nyah és mien a gém?? 😊
dndhez vagy a wowhoz közeledik??? <#ravasz1>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Zs0lt1
nnyah téged is látni, a temetõk meg üresek 😄
pólrádzsersz köszöni jól van :-)

ööö ja.. cz tudom én az msn címed? 😄

-tRs-Landor

BFV_3.mdf

ez kell ?

Amúgy ma játszottam a BFV linux magyar szerveren, ugyanis meglepõdve láttam hogy ilyen 15-20 ember van rajta, mint kiderült mint ilyen pöcs francia lehetett 250+ pingel. A szervert teljesen széthajtották, nekem is ilyen 300-666os pingjeim voltak, alig lehetett hentelni az embereket! <#vigyor5>
Ja és:
akinek van BFV 3.CD clonecd image-ban, az küldjön egy PÜ-t, mert kéne a file! Thxxx!!!4

-tRs-Landor

<#banplz>

-tRs-Landor