Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GCR
B14 powa<#eplus2>

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Sajnos úgy néz ki hogy túlóráznom kell vasárnap, így csak olyan 21-21:30ra tudok beesni..
Addig a TSen Rusid kolléga lesz a földi helytartóm!

-tRs-Landor

uHs Gerzson
ÖÖÖÖÖö....na ja 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nja.. <#rolleyes>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
"Talán a mai alkohol-partin majd meggyözzük"

Képeket, képeket akkarunk majd 😄DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

vsly
Már csak nektek kellene kezelésbe vennetek Gerot .

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

LÁÁÁL

-tRs-Landor

vsly
Fosol,mi???(foshatsz is<#eplus2><#hehe>)

Hatt
<#ijedt>

Elastic An-usZ Boys

<#gonosz1> Sok sikert! <#eljen>
De azért a multkori BF tali állapotára ne vigyétek le! <#hehe>

-tRs-Landor

vsly
Én tudom,hogy csak ideiglenes állapot nála<#shakehead>.Volt már ilyen szünet 2hónapja,akkor is szent meggyõzõdése volt,hogy hülyeség WoWozni...
Akkor kb 1hétig bírta nélküle.Ez a mostani komolyabb elhatározásnak tünik nála(már publicozik is BF2vel),de annak ilyet már nehezen hiszek el,aki valaha is wow-függõ volt<#sir>.
Talán a mai alkohol-partin majd meggyözzük( ---> ),hogy jobb,ha fel sem telepíti többet,különben:--->>>

<#eplus2>

Hatt
Muszály volt, napi 5-6 ora játék kicsit sok😄
Már kezdett ránõni a kezemre az egér...

Elastic An-usZ Boys

Igazán megtisztelsz! <#idiota>
Azért most hogy már tudom hogy lejöttél a wow-ról, nagyot nõttél a szememben.. <#vigyor5>

-tRs-Landor

Nyugodtan valld be hogy már szûr téged a PB BFV alatt! <#idiota>
Egyébként szívesen segítenék neked, GCRnek is jelenkezett a probléma hogy csak elsõ indításra indul el a Vietnam! Valszleg a fájlokkal lesz a probléma. Ha csinálsz róluk egy svf fájlt, akkor szívesen összehasonlítom az én bfv fájljaimmal!

-tRs-Landor

Csacsy
thx...de nekem nem volt túl véres a kezem sosem a mi8 kempek miatt..csak néha és csak külföldin

Hívtalak 😛
A tel.számod töröltem, azért mégse legyen itt publikba, még a végén valaki elégtételt vesz rajtad a mi8 kempjeid miatt.. <#nevetes1>

-tRs-Landor

Hatt
Nekem a személyeddel is gondom van de ez van<#schmoll2>

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Nem az egész nevében, nem tudom a többieket érdeli e.
Nekem nincs idõm ezzel is foglalkozni.
Amúgy nem wowozok de azért kössz.

Elastic An-usZ Boys

Hogy a jó öreg Lenin bátyót idézzem: olvasni, olvasni, olvasni! <#wink>
Azt semmiféleképpen nem szeretném hogy kiszálljatok a szervezébõl. Remélem nem a személyemmel van a bajod, ez nagyon úgy jött le a hsz-edbõl.. Én speciel komállak és azt hiszem hogy jól össze tudnánk dolgozni! Este 10kor tudlak sak hívni, az gáz? <#wow3>

-tRs-Landor

Csacsy
wazze tényleg ott van lenn 😛

Csacsy
akár hívhatsz most is
😛

De azért remélem nem az egész 7th nevében nyilatkoztál.. <#beka2>
köcsög wowos <#mf1>

-tRs-Landor

Csacsy
nem olvastam
esküsz
akkor ha te szervezed akkor én abbahagyom
ja és én mindenképpen mennék
este 5-6 fele leszek
cs

Csacsy most ezt ugye nem gondoltad komolyan?!
Egy hete kezdtem el szervezni a Magyar BFV egyesülést. Mondcsak nem olvasod a fórumot? Az összes BF-es topikba benyomtam a BFV fórum linkjét. (Aminek a moderátori státuszát is intéztem.)
Erre most benyomsz ide egy ilyet hogy ti ezt milyen faszán kitaláltátok. Mióta feldobtam a témát legalább egy tucat emberrel egyeztettem. Azóta van kizárólag(!) a Magyar Battlefield Vietnamosoknak TS szerver. A weboldalnak 100Mbites korlátlan tárhely áll a rendelkezésre, a domain cím regisztráció alatt, megkezdõdtek a weboldal designjának a kialakítása. Továbbá egyeztetések folynak egy publikus BFV szerver bérlésérõl.
Erre jössz te a nagy ötlettel...
Félreértés ne essék örülök neki hogy ebben ti is láttok még fantáziát, csak szerintem nem volt így fair ebben a formában elõadni.
Na most egy kicsit lenyugszok, este ha hazaértem a melóból, akkor mindenképeen felveszem veled a kapcsolatot, mert azt hiszem hogy igencsak hasonlóak az elképzeléseink. Ha tudsz adj létszi egy mobilszámot, az a biztos.

Landor

-tRs-Landor

Hatt
Köszi a lehetõséget, én kihagyom.

Elastic An-usZ Boys

Csacsy
Sziasztok!

Arra gondoltunk Domával, hogy mindannyiunk olybá szeretett játékát, a BFV-t újra elõ kellene venni.
Ezt vehetjük nosztalgia játszogatásnak is, de ennél sokkal bõvebb a lehetõségek tárháza.
Az ötlet a következõ: adott 5 klán, akik majdnem 2 évig ugyan azt a játékot játszották. eX(7Th), TRS, VéNY, MNZ, és TLD.
Álljunk, össze mindannyian (már akinek kendve van újra vietezni) és induljunk el a ladderen együtt (Hungarian Nostalgia Team - BFV),
vagy valami hasonló néven. Ezeket a warokat persze nem vesszük már annyira komolyan mint régebben, de azért mindenkiben benne van a gyõzni akarás,
én úgy gondolom. Havi 1-2 wart letolunk illetve annyit, amennyire igény van illetve ez a létszám a kerettõl is függene.
Sztem még servert is tudnék szerezni a warokra, illetve egy kis gyakorlásokra, egymás elleni gyakásokra.

Ötleteiteket, illetve jelentkezéseiteket várom, írnám össze a névsort.
Jelentkezni a TLD honlapon, http://tldklan.uw.hu a "Hungarian Nostalgia Team - BFV jelentkezés" topicba írjátok be saját neveteket a jelenlegi klán prefixel együtt.
A Hungarian Nostalgia Team - BFV ötletek topicba pedig ötleteket várok a közös együttmûködésre vonatkozóan.

Üdv: Csacsy (msn:[email protected] //már ha mûködik)

Zs0lt1
áá, te sztem inkább ne <#hehe>
btw, sztem nincsenek már tört szerverek.
anno itt lehetett tört szervereket találni, de már nincs bfv szekció.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Jhövök én is asszem 😄

Jancsik
akkor lehet hogy letöltöm a játékot,azt megpróbálom 😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Passz. Sztem vegyes. Bár amennyi vérlámával találkozok a szervereken, inkább azt tudnám elképzelni, hogy ezeknek nincs meg az eredeti.

-tRs-Landor

Jancsik
ereeti játékkal lehet elmenni a szerverekre?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

uHs Gerzson
JA és amit utána kaptam kommentet az mindent megért 😄

Na itt a pénteki termés;

Azért tisztán látszik, hogy Gerzsi is csak akkor tudott leszedni, ha épp screenshotot csináltam.. <#vigyor5>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Ha már ugyis ittvagyok akkor fel is rakom hiányzik az A-7 😄

GCR
Bocs , de 20.00-kor CB-s meccsünk lesz . Meg amúgy is<#mf3>

GCR rád is számítok! <#hehe>

-tRs-Landor

<#eljen>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Gyüvök!!!!! <#violent>

Vasárnap este 20:00tól BFV összeröffenés!
Akinek van kedve az jöjjön, gyülekezõ a TS-en!

-tRs-Landor

3TOMI3

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

vsly
Vedd meg Gerótól.
Akkor most nem kellene egy öregasszonyt se kirabolnia,hogy meglegyen a wow-accountja.<#hehe>

(Jahh!Tudtátok,hogy a Trainspotting új részéhez Gero mindennapjai adták az ötletet?)

GCR
Kapjátok be ti is <#duhos2>

DummyBoy
Melóhelyemrõl annyit viszel amennyit akarsz 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Hmmm ... elméletileg február végén jön a Classic...

Asszem nagybevásárlás lesz 😊

uHs Gerzson
Emberi áron? Hány rabszolgát adsz érte? <#hehe>

DummyBoy
Hmmm ... Nincs valakinek Eladó BFV-je emberi áron?

(Nem érem utól haveromat 😞 )

Zs0lt1
LOL 😄

DummyBoy
Loool <#hehe>

uHs Gerzson
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ <#mf1><#worship><#eplus2><#nevetes1><#nyes>

Landor hozod a formád ahogy láttom 😄DDDDDDDDDD