Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!<#taps>#taps>
Sziasztok!Segitsetek nekem abban hogy elkapartam ujra a vietnamot..És keresek hozza frissitéseket mi volt a legutolso frissités?Nálam aszem amikor abbahagytam 1.21..Ha ez honnan tudom letölteni öket?Elöre is köszönöm
helosziakivagy<#smile>#smile>
-tRs-Landor
jaja hamachival lehet lan-ba játszani, úgy hogy server maneggerrel indítottuk a szervert. Csak az a baj hogy atti-nak eddig is alkalmazás hibát írt, most meg én is úrjaraktam a win-t és most már nekem is alkalmazás hiba 😞. Letöltötem egy server meneddzer-t a filefront-ról, az meg oylan bonyolult hogy egy fél óráig szarakodtam a beállításokkal, rámegyek a start -ra és valami nem stimmel. Azt írja nem sikerült elmenteni a beállításokat, és nem tudja elindítani a játékot :S
re srácok😊
Addig fenyesitem az M60-at.<#violent>#violent>
-tRs-Landor
Mindegy ... ha tört szerver lesz akkor mikor má? Mert akkor lehetne játszogatni rajta ... ha meg nem akkor is mikor má? 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Origgal elég nehéz lenne ma megtölteni egy szervert szvsz
Na eppen erezt lehetne tort a pelenkasok ugyis a BF2-vel nyomjak,fel sem fog nekik tunni,hogy valahol a magyar neten van egy Vietnam,a kulfoldieket meg egyszeru bannolni.
ha teamkiller van azt kirugja a szerver, aztán ha van egy pár nem olyan profi vagy kisgyyerek az csak javít néha a játékon ^^ minél többen vagyunk annál jobb 😄
Azt nemtudjátok melyik az a port amit lekell tiltani hogy mennyen?
Azt nemtudjátok melyik az a port amit lekell tiltani hogy mennyen?
Nem feltétlen.. Néha olyan jól el szoktam picsázni a külföldi noobokat hogy öröm nézni <#eplus2>#eplus2>
-tRs-Landor
Vietnamból már kikoptak a kishülyegyerekek, átmentek BF2-t jáccani. 😊
Vote: <#nemtudom>#nemtudom>
Vote: <#nemtudom>#nemtudom>
¥ xfire: kistekila
Igen, sajna van akivel kibaszás a Nem tört szerver ...
De be kell látni, hogy sokkal nagyobb gáz , mikor az összes kis hülyegyerek ott tobzódik, és széjjelb@ssza a játékot 😞
Nekem sincs még meg a Vietnam, de megveszem nemsokára ... 4 ropi nem sok, még akkor sem ha nem sokat játszom vele ... (1942 Anthology ott figyel bontatlanul a gép mellett ... fel is van telepítve, másik (Ugyancsak eredeti) kulccsal, és 6 évente 1-szer játszom vele ...
Szóval ha már szavazás ... NE engedjen be törtet ...
De be kell látni, hogy sokkal nagyobb gáz , mikor az összes kis hülyegyerek ott tobzódik, és széjjelb@ssza a játékot 😞
Nekem sincs még meg a Vietnam, de megveszem nemsokára ... 4 ropi nem sok, még akkor sem ha nem sokat játszom vele ... (1942 Anthology ott figyel bontatlanul a gép mellett ... fel is van telepítve, másik (Ugyancsak eredeti) kulccsal, és 6 évente 1-szer játszom vele ...
Szóval ha már szavazás ... NE engedjen be törtet ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mármint úgyértem hogy tört szervert lehet-e valahogy csinálni ^^. Ebbe is valami port tiltás kell?
Ráadásul jelenleg 1 magyar szzervert látok ami mindig üres (allseeing eye). (az meg valamiért most punk busterm iatt kickel pedig frissítettem a pb-t, mondjuk pedig írja a dolgokat, mert amíg nem frissítettem akkor egybõl dobott ki, most elég sokat játszottunk mielõtt kidobott)
Ja csak én nem vagyok ennyire játék megszállott. Mivel iskolába is járok, és ott még zenét is tanulok, úgyhogy van mikor este 6-ra érek haza, és még itthon is tanulni, stb.. És emelett meg gépet is meg bicajt is fejlesztenék, és több játékkal is játszom. Szóval nem tudom ki lenne aki játékra adna ki most pénzt a helyembe, de hát ... :/
Én azért még reménykedek tört szerverbe :/
Egyébként van valami trükkje hogy ha mondjuk szeretnék valakivel 2-en játszani, akkor tudjak csinálni szervert? Mert hamachival próbáltuk lan módba de nem megy 😞
Én azért még reménykedek tört szerverbe :/
Egyébként van valami trükkje hogy ha mondjuk szeretnék valakivel 2-en játszani, akkor tudjak csinálni szervert? Mert hamachival próbáltuk lan módba de nem megy 😞
Ok,+fontolom de csak akkor johet szamitasba,ha tuti lesz egy stabil magyar hentszerver,amire lehetoseg szerint eleg sokan ozonlenek be es talan elarasztjak a szervert mint a sarka rizszabalok.Akkor +sporolok egy hevedert az M60-ba es inkabb egy korig megyek M16-al a maradekot + befektetem akkor a CD-be.<#bee1>#bee1>
Azért, mert ez a játék megéri azt a 4 rugót!
Én annó még 12000-ért vettem meg, és abszolut nembántam meg, mert rengeteg olyan örömteli órát töltöttem el, amikor ezt a játékot játszottam.
Szal érdemes megfontolni!
Én annó még 12000-ért vettem meg, és abszolut nembántam meg, mert rengeteg olyan örömteli órát töltöttem el, amikor ezt a játékot játszottam.
Szal érdemes megfontolni!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Mikor lesz Landorbá? <#hehe>#hehe>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Helyes csatlakozom az alattam szolohoz.<#eljen>#eljen>
mi a fenének dobjak ki 4000 ft-ort hogy így hetente 2-3x belépjek játszani? hát nem fogunk megengedni magunknak ennyit, elõbb költöm el valami fontos dologra -.-
én majd szavazok hogy beengedjen törtet is ^^
én majd szavazok hogy beengedjen törtet is ^^
Majd ha elkészül a weboldal, akkor kirakunk egy szavazást 😊
-tRs-Landor
sztem ne engedjen be törtet 😄
nem hiszem, h 4 rugót nem engedhet magának meg valaki.
nem hiszem, h 4 rugót nem engedhet magának meg valaki.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Jóó, a szerverünk majd törtet is beenged.. Nyugimán 😊
-tRs-Landor
De aki teheti miért nem tört szervert csinál? 😞 nem mindenkinek van akkor se annyi pénze, én most nem fogok azért kiadni erre pénzt mert 1-2x belépnék játszani 😞( nemhiszem hogy csak én vagyok így...
Na mind1 majd keresek tört szervert, de sok szerver használ valamilyen módot, amit érdemes letölteni is?
Na mind1 majd keresek tört szervert, de sok szerver használ valamilyen módot, amit érdemes letölteni is?
Már nem nagyon van hozzá tört szerver mivel az ára mint lent láttad már nem olyan zúzós.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
generálsz egy új cd kulcsot.. csakhogy nem minden kulcs eredeti és annak az esélye nagyon kevés hogy te kigenerálsz azzal egy eredeti cd kulcsot..
Jobban jársz ha megveszed a boltban.. vagy valakitõl veszel egy kulcsot aki már nem tart rá igényt.
Jobban jársz ha megveszed a boltban.. vagy valakitõl veszel egy kulcsot aki már nem tart rá igényt.
-tRs-Landor
hát de ennek a cd kulsc megváltoztatós proginak nem az a léynege hogy megváltoztatsz egy erdeti cd kulcsot? <#dumcsi>#dumcsi>
lehet mert már nagyon fáradt vagy <#buck>#buck>
-tRs-Landor
lehet hogy elgépelted a cd-kulcsod.
nem tudom miért pont ez jutott az eszembe...
nem tudom miért pont ez jutott az eszembe...
igen.. a "szarakodás" elég jó szó arra amit ezután fogsz fele mûvelni.. <#vigyor>#vigyor>
-tRs-Landor
<#papakacsint>#papakacsint>
-tRs-Landor
gondolom ezt a client -et elöször ami nagy, és aztán azt a 0.11 -es hotfix-et :/ letöltöm, elkezdem legalábis
A magyar szerverek módot használnak? mert olvastam a battlefield.hu -n (a módokat néztem) és írja hogy:
Battlegroup42 BFVietnam: Pacific 0.11 hotfix, eu szerverek 90 %-a ezt használja, érdemes. Mondjuk ezt letöltötem de szerintem ehez hiányzik az alap, találtam is, de jó kis 500 mega fölött van ^^
Battlegroup42: Pacific v. 010 Client Package
nem tom melyiket kéne letölteni :/
Battlegroup42 BFVietnam: Pacific 0.11 hotfix, eu szerverek 90 %-a ezt használja, érdemes. Mondjuk ezt letöltötem de szerintem ehez hiányzik az alap, találtam is, de jó kis 500 mega fölött van ^^
Battlegroup42: Pacific v. 010 Client Package
nem tom melyiket kéne letölteni :/
most meg beakrok menni egy servere és mindehl azt iraj hogy ahsználják mrá a cd ekyem pedig átirtam de még midngi azt irja :S
Lassan alakul a dolog, hogy szervezett keretek között ne legyenek ám üresek a magyar szerverek. Legyetek türelmesek, már csak hetek kérdése!
-tRs-Landor
ok így 1 órás szórakozás után 20-30 uninstall meg install próbálkozás után végre felraktam a játékot. patcheltem, leszedtem a mini image-t és teljesen jó. Megy neten is. Fekete képernyõ után akkor dobott ki mikor a mod.dll -t crackeltem, a bfvietnam.exe -t nem ^^ .
De viszont csak 1 magyar szervert látok, a muhaha, arra fel is enged csak hát üres.
De viszont csak 1 magyar szervert látok, a muhaha, arra fel is enged csak hát üres.