Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
jo meccs volt ma is kösz mindenkinek. különös tekintettel a wowos núbokra 😄<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Pedig felment ra az 1.21 patch
keresd meg a pbweb.exe-t a vietnam könyvtárban és futtasd végig..
-tRs-Landor
Viszont megint befigyelt ez a PunkBuster-es szarakodás, pedig be van kapcsolva nekem. Mit kell tenni, hogy ne lépjen ki a game?
:-)
-tRs-Landor
A Stacker üresen nehezebb mint én, nemhogy vízzel töltve 😊 😊
De gondolkodom a 3 napos maradáson, de ahhoz kell valami szállítóapparátus 😊
Még utánajárok a dolgoknak ... csak át kell szerveznem a hazautamat ... ettõl függ 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-tRs-Landor
Jók ezek a mellények ... Tímbildingre eccer magammal vittem, mindenki kiröhögött, de mikor minden zsebébõl 2 doboz sört vettem ki, amiket még hidegen is tartott, mindenki rájött hogy mekkora találmány 😊
(Gondolkodtam rajta hogy BF talira elviszem ... feltöltve persze 😊)
-tRs-Landor
Pár kép hogy mi hogyan Vietnamoztunk ... Operation GameWarden ...
Az igazsághoz olyan próságok hozzátartoznak, hogy érintetlen folyódelta, +45 fok Celsius 7857958794576459769357653 szúnyog/ccm szóval fíííílinges volt 😊
Majd rákérdezek a srácoknál és nyomok még be párat 😊
Az ASE-ben rákerestem magyar BF Vietnam serverekre (v1.21), de most csak egy futott ott. A ti serveretek hol van, vagy hol keressem?
Üdv:
MrChef
1. SilkRoad Online
2. Football Manager
3. '80 as évek zenéi
4. Battlefield 2
5. Battlefield Vietnam
lááál <#wow1>#wow1><#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
mert lamma gerzsipapa biztos nem.. <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
Jövök téged lelöni 😄
(rím power)
egyébként úgy lõttem be a szervert hogy ha idle a szerver (azaz 10 perce nincs fenn senki) akkor mézesmadzag gyanánt automatikusan átvált saigonra. és köztudott hogy landor bácsi nagyon szereti ezen mézesmadzagot! <#nevetes1>#nevetes1>
egyébként be van kapcsoltva a votemap, szóval szabad a tánc.. <#papakacsint>#papakacsint>
-tRs-Landor
meg sárga kiscsirke admin passwörddel <#eplus2>#eplus2>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor