Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azután is noob vagy😛

jó, nekem meg kell kb egy óra warm up <#buck>

-tRs-Landor

Pepti
ehh, azert multkor ugy, hogy tobb, mint egy ev nulla bfv utan eloszor jatszottam, te meg azota is folyamatosan tolod, kaptal olmot eleget :-)

<#papakacsint><#eljen> nekem ólommérgezésem is ritkán <#vigyor3>

-tRs-Landor

Ez van LANDOR hiaba a vietnami koszt az igazi,az nemfexi meg a gyomrod,nem lesz gyomorsavad,magas vernyomasod,infarktusod.Itt max olommergezesben halsz +

én nem.. lásd #19949.. <#vigyor5>

-tRs-Landor

Nja.. Tegnap az 1.4bétával toltam, egy ideig tök jól ment a 0-24 Road To Jihad😄 64es mappon, aztán amikor megszünt a teamplay csak estem keltem.. Átmentem 1.3 magyarra, ott meg ment a bénázás 1000l.. Felbasztam az agyam, alt-f4. Felmegyek Vietnam Ia Drang Valleyra. A 10es kill streak, meg a késõbbi 3as kdr után már voltam noob, õrült orosz, meg valami számomra érthetetlen német jelzõ 😄D Estek rendesen a németek, BF2ben meg ha már 20méterre van az ellenség rá se lövök ha fut, mert tök felesleges még egyes lövéssel is.. :/

-tRs-Landor

Bf2-be waroztok?
Most miért mondod?! hiszen most szombaton war van!! Ott mindenki megmutathatja hogy mit tud! (vagy nemtud..😊)

-tRs-Landor

Beers
Érdekes, hogy mennyien szapulják a bf2-öt 😊 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hát a vietnamos warosdiról szerintem picit már lekéstél. Talán próbálkozz a gagyi bf2-vel 😊

Ja télleg😄
ccézé nálatok van tagfelvétel
?
nem azt kérdezte hogy mi a neved, hanem hogy mi van veled 😊

Mér rémüljek meg?
A nevem Jagodits András
aka ðO|{!<#buck><#help><#help>
mivanveled? hát rémüljélmármeg <#wilting>

-tRs-Landor

Ja ti szoktatok warozni?<#gun><#gun>
Csá szombaton leszek ha akarod vegyél fel msn-re:[email protected]
Hát azabaj hogy ugyvolt ma érkezik vkártyám de a csávó mégse adta el
így bf2 nemlesz fenn😄
Ezér keresek itt klánt:S<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>
Hát beletelt olyan 60 másodpercembe míg rájötem hogy mi az a tgf.. <#nevetes1>
Nos tgf sztem nincs sehol vietnamra mo-n, így csak azt tudom mondani hogy érezd magad otthon nyugodtan a BFV.HU társaságnál! Szombaton várunk, a többi majd alakul!

-tRs-Landor

Csá tgf nincs vhol?
Minden fegyver tipousall jól bánok van kb 120 óra repülési tapasztalat helikopterrel a repülõvelis!!!
Két nagy bajom van 14 vagyok csak és nemerdeti a játék ám ez nem gond betudom szerezni!!
Gerzsi, Csacsy: sajnálattal hallom.. 😞
no majd legközelebb!

-tRs-Landor

ts.bfv.hu:1968 jelszó bfvhu
szombaton várunk

-tRs-Landor

magyar szerveren(2db) gyakorlatilag csak akkor van élet ha csinálunk, azaz körbeszólok mindekinet msn-en. 😄
Viszont akkor nagyon nagy partyk alakulnak ki! Szerintem hax mindenféleképpen tedd fel!

-tRs-Landor

Hi mi a franc TS Ip tek???

Kéne vmi terepszínû háttér a topiknak mert így túl nagy a kontraszt!

Magyar szerveren mekkora az élet? Megérné feltennem megint a BFV-t? <#help>

Hali!

Egy csapatszálító pilóta jelentkezne a klubba!!!!

A repülésem életveszélyes "A HAVEROK SZERINT" De mindig kihúztam a bajból épségben. A pilot skillem: Veteran<#violent><#violent><#violent>[#violent<#violent>

Ooo nem veluk hepajkodtunk a multkor is ?

uHs Gerzson
Nem leszek itthon, pedig Hastingson A-7 Corsairel nem sokáig repülnének az MI-8-k 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csacsy
Én akkor nyaralok éppen, úgyh. nem jó az idõpont 😞

u r welcome! <#worship>

-tRs-Landor

DummyBoy
Keress vissza, régebben leírtam mindet ide a fórumba ...

@Landor: Úgy megvan 3 példányban az összes BF ... tuti ami fix 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

HAli mindenkinek!!!!!!!!
Nem tudja valaki a BFV-ban lévõ zenék elõadóit?????????? Esetleg a számok címeit?? THX

Tiszteletttel: FRiicsii
szombatig még van idõd bõven 😄
vagy ha gondolod adok az imagekra linket.. ;]

-tRs-Landor

DummyBoy
Hmmm ... alakulnak a dolgok? Jóóóó lesz ez ... vennem kell egy Vietnamot ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nah srácok, akció van!
A múlt hétvégén már megismerhetett német GES klán kihívta a BFV.HU communityt egy barátságos mérközésre!
Ezúton várunk minden jelentkezõt!
A war eddigi részletei:
- Idõpont július 22(szombat) este 20:00. (gyülekezõ 18:00tól a ts-en. Megkérek mindekit hogy 19:30ra lehetõleg essen be)
- 2 map: Operation Hastings és Saigon68
- 2 kör mapponként (ticketszámban még nem egyztünk meg)
- 6 vs 6, valszleg mivel mi többen leszünk mint 6 fõ, így váltogatjuk az embereket körönként. Ezért is várom mindenkinek a jelentkezését a FÓRUMBA, hogy milyen posztot szeretne betölteni, esetleg a kedvenc jármûvét az adott pályán. Többnyire ez alapján dõl majd el a beosztás. Szóval aki 20:05-perckor esik be a TS-re és elkezd rinyálni hogy õ akarja vinni a MI-8at akkor, valószinûsíthetõ hogy õ gyalog fog jönni... sniperral.. :Ð
- Mikrofon jó ha van, ugyanis így fogunk kommunikálni a TeamSpeaken játék közbe. Aki nem tudja befogni az arcát és minden bekapott találat után benyög valamit a TSre(nem akarok ujjal mutogatni, khm-khm syscoHUN.. 😊) az már elõre tegye gombosra a TS-ét!! Ugyanis itt a publikozással ellentétben fontos infók hangzanak el TSen!
- Mivel ez egy war lesz, megkérlek benneteket hogy egségesítsük a BFV beli nickjeinket "BFV.HU nick" formába, természetesen a klánelõtag maradhat a nick elõtt! Az sem gond ha marad waron kívül is, használjátok egészséggel, csak ne legyetek méltatlanok a névhez a játékban. 😊
Most egyenlõre ennyi! Mégegyszer várunk mindekit szeretettel, szerintem jó kis hepaj lesz!

-tRs-Landor

Yan
Najó, nem bánom.
Majd csináltatunk vietes egyenruhát is. 😉

(a néni megtalálta, amit tegnap odalöttem?)

&#165; xfire: kistekila

A weboldalra szándékoztam kitenni szavazás keretein belül, de végülis majd ide a bannerba is tudunk tenni egy szavazófelületet... 😊

-tRs-Landor

Bercy
Inkabb rakják ide be õket és akkor mindenki láthatja.
Oké srácok, akkor privibe várom a jobb színösszeállításokat!
Bárki küldhet, az elvárás csak annyi, hogy harmonizáljon az anyaoldallal(bfv.hu), illetve a játék(gy.k: bfv) színvilágával. Háttér megengedett, most itt nincs beállítva, de az sg motorja erre is lehetõséget ad. A már kész grafikát egy másik sg fórumon felvázolva, jpg-be is el lehet küldeni az emailcímemre elõzetes egyeztetés után.
Üdvözlettel
Landor

-tRs-Landor

uHs Gerzson
nem jó ez az új külsõ <#shakehead>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ezt mondtad akkor is, amikor megláttad a BFV nyitõmenüjét? <#merges3>

-tRs-Landor

3TOMI3
😄

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Yan
Mit csináltál a topikkal?
<#guluszem1>

igy csak a traktorosok ruhájához passzol.

&#165; xfire: kistekila

Tenyleg jo volt,de legkozelebb kene egy nagyobb szerver+addig ra kene jojjek,hogy mapvaltaskor miert dob ki deskre.

uHs Gerzson
pofád lapos putáná 😄

mi köszönjük a részvételt, remélem élvezted! <#wink>

-tRs-Landor

Sorry ez nem kiova,hanem littlebird.Na itt az ido egy kis alvasra.Koszi a gamet.

ma=me

sokat haltál me😛

Erdekes,Kiova-n oldalgeppuska?

uHs Gerzson