Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
ccézé nálatok van tagfelvétel
?
A nevem Jagodits András
aka ðO|{!<#buck>#buck><#help>#help><#help>#help>
-tRs-Landor
Hát azabaj hogy ugyvolt ma érkezik vkártyám de a csávó mégse adta el
így bf2 nemlesz fenn😄
Ezér keresek itt klánt:S<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Nos tgf sztem nincs sehol vietnamra mo-n, így csak azt tudom mondani hogy érezd magad otthon nyugodtan a BFV.HU társaságnál! Szombaton várunk, a többi majd alakul!
-tRs-Landor
Minden fegyver tipousall jól bánok van kb 120 óra repülési tapasztalat helikopterrel a repülõvelis!!!
Két nagy bajom van 14 vagyok csak és nemerdeti a játék ám ez nem gond betudom szerezni!!
no majd legközelebb!
-tRs-Landor
szombaton várunk
-tRs-Landor
Viszont akkor nagyon nagy partyk alakulnak ki! Szerintem hax mindenféleképpen tedd fel!
-tRs-Landor
Magyar szerveren mekkora az élet? Megérné feltennem megint a BFV-t? <#help>#help>
Egy csapatszálító pilóta jelentkezne a klubba!!!!
A repülésem életveszélyes "A HAVEROK SZERINT" De mindig kihúztam a bajból épségben. A pilot skillem: Veteran<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>[#violent<#violent>#violent>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
@Landor: Úgy megvan 3 példányban az összes BF ... tuti ami fix 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem tudja valaki a BFV-ban lévõ zenék elõadóit?????????? Esetleg a számok címeit?? THX
Tiszteletttel: FRiicsii
vagy ha gondolod adok az imagekra linket.. ;]
-tRs-Landor
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A múlt hétvégén már megismerhetett német GES klán kihívta a BFV.HU communityt egy barátságos mérközésre!
Ezúton várunk minden jelentkezõt!
A war eddigi részletei:
- Idõpont július 22(szombat) este 20:00. (gyülekezõ 18:00tól a ts-en. Megkérek mindekit hogy 19:30ra lehetõleg essen be)
- 2 map: Operation Hastings és Saigon68
- 2 kör mapponként (ticketszámban még nem egyztünk meg)
- 6 vs 6, valszleg mivel mi többen leszünk mint 6 fõ, így váltogatjuk az embereket körönként. Ezért is várom mindenkinek a jelentkezését a FÓRUMBA, hogy milyen posztot szeretne betölteni, esetleg a kedvenc jármûvét az adott pályán. Többnyire ez alapján dõl majd el a beosztás. Szóval aki 20:05-perckor esik be a TS-re és elkezd rinyálni hogy õ akarja vinni a MI-8at akkor, valószinûsíthetõ hogy õ gyalog fog jönni... sniperral.. :Ð
- Mikrofon jó ha van, ugyanis így fogunk kommunikálni a TeamSpeaken játék közbe. Aki nem tudja befogni az arcát és minden bekapott találat után benyög valamit a TSre(nem akarok ujjal mutogatni, khm-khm syscoHUN.. 😊) az már elõre tegye gombosra a TS-ét!! Ugyanis itt a publikozással ellentétben fontos infók hangzanak el TSen!
- Mivel ez egy war lesz, megkérlek benneteket hogy egségesítsük a BFV beli nickjeinket "BFV.HU nick" formába, természetesen a klánelõtag maradhat a nick elõtt! Az sem gond ha marad waron kívül is, használjátok egészséggel, csak ne legyetek méltatlanok a névhez a játékban. 😊
Most egyenlõre ennyi! Mégegyszer várunk mindekit szeretettel, szerintem jó kis hepaj lesz!
-tRs-Landor
Majd csináltatunk vietes egyenruhát is. 😉
(a néni megtalálta, amit tegnap odalöttem?)
¥ xfire: kistekila
-tRs-Landor
Bárki küldhet, az elvárás csak annyi, hogy harmonizáljon az anyaoldallal(bfv.hu), illetve a játék(gy.k: bfv) színvilágával. Háttér megengedett, most itt nincs beállítva, de az sg motorja erre is lehetõséget ad. A már kész grafikát egy másik sg fórumon felvázolva, jpg-be is el lehet küldeni az emailcímemre elõzetes egyeztetés után.
Üdvözlettel
Landor
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

-tRs-Landor
<#guluszem1>#guluszem1>
igy csak a traktorosok ruhájához passzol.
¥ xfire: kistekila
-tRs-Landor