22902
Battlefield Vietnam
-
#225 ehh... megen? -
#224 Update -
#223 Tudom!:)
Csak már elkeseredésemben írtam!:)
Tényleg!!!
Nincs még előrendelés? -
#222 Ehh... Ezt meg kell venni, nem letölteni! -
#221 Trax!
Már olvastam mindent...
Most már kezdheted a gamét feltölteni!!!:) -
#220 Olvass leírást! :D
Holnap is lesznek új képek! -
#219 Hát...
Valami történhetne már, mert kezdek qrvára unatkozni... -
#218 Kb! -
Xboxman #217 és kb 20nap a demoig -
#216 Látod... Punker a pártomra áll. :)
Thy -
#215 remélem nem fog késni -
#214 Jaja! -
#213 Ehhh...
Egy demó is jól esne már... -
#212 -
#211 Jaja.
Ez a fórum is a bf vietnamról szól, nem a mi honlapunkról, én egyébként mindennap megnézem és akit érdekel a bfv honlapunk, az is megnézi.
Szigorúnak kell lenni, láthatod! -
#210 Gyúr az 1k- ra .... -
#209 pl: azért mert a honlapot nem nézem meg minden nap, viszont SG-n szinte mindig vagyok és látom a kedvencek között ha új üzenet van, szal nem baj ha szól..... -
#208 Mostanában olyan szigorú vagy! -
#207 Minek írod mindig ide hogy update? Akit érdekel a honlapunk, az úgyis megnézi... Semmi értelme, hacsak nem az hogy növeljed az üzeneteid számát 0 értelmes hozzászólással... Sorry -
#206 Update -
#205 FAQ -
#204 Ehez majd miyen gepigeny kell?
A MIN es a Ajanlotatt irjatok le KOSSZ! -
#203 Hehe! Sebaj... -
#202 Jah.
Tőlem sosem lehet megszabadulni! -
#201 Oké!
te mindenhol ott vagy? -
#200 Update -
#199 nocsak az elveszett ember :) -
#198 Megnéztem a videókat!
ÉN AZONNAL BF:VIETNAMOT AKAROOOOOOOOK!!!!! -
#197 Új Screenshots! -
#196 topic up -
Lifeforce #195 Erre fog jönni a Join Operation :).
Leteszteljük azt is és ha nem lesznek benne azok a gondok amik jellemezték a BHD motort multiban, akkor szeretnénk abból is szervert üzemeltetni.
Terveink között még szerepelt a Söldner de az ingame videó után gyorsan lemondtunk róla.
Bocs a kis off-ért :)
-
ThomasS31 #194 Az is üdvözlendő hogy egész jól futott a játék igaz kevés játékossal, meg ki tudja milyen gépen, de azért jó jelnek tűnik. -
ThomasS31 #193 Nem rossz a videó...
A srác elfoglalt egy spawn pontot és nem tartott tovább mint BF-ben ha jól láttam. Az meg hogy jelzi mennyi van hátra egy csíkkal még jó is lehet.
Ez a mobil spawn/utánpótlás pont is jó ötletnek tűnik.
Viszont én hiányolom az eddig látottakból a jó sűrű igazi dzsungel pályát ahol pl az erdő összefüggő így pl repülőről nem látni mi van benne meg egyéb finomságok... persze ez nem jelenti azt hogy nincs ilyen... :) -
#192 akkor lemaradtam -
Petko #191 hat persze hogy uj, a hirekbol mindig kideritheto ha felrakunk valamit.. -
#190 új vid? mert párat már leszedtem... -
Petko #189 addig is fenn a kurvajo kis film... gyakorlatilag majdnem minden lathato benne... huzas az oldalra -
Petko #188 nincs, de ha lessz azonnal fenn lessz az oldalon, es onnan tolthetitek rogton:) -
#187 demó-ról nincs még hír? -
Lifeforce #186 Egy kicsit moderáljátok magatokat thx....