22902
Battlefield Vietnam
-
Petko #866 arra jutottam, hogy szerintem tuti a crackelt exe vel van a baj... az nem tetszik a linux szervernek, vagy azert mer elcsesztek, vagy azert mert ellenorzi -
Borg #865 Bár azért az is jelent valamit, hogy ilyen rövid időn belől 4 buildet kellett kiadjanak a linux szerverből :DD -
Petko #864 még megeshet hogy a linux szerver a szar, de annak most adtak ki a 4. buildjet, csak eszrevennek hogy nem lehet fellepni...
meg ami megeshet hogy a crack miatt nem tetszik a linux szervernek, vagy valami vedelem... -
antijedi #863 hát a béták is jáchatóak... , szal ez nem mérvadó... :P
mind1 azért reméljük valami patch segit rajta vagy hasonlo és nem kell ujra 3cd-t lerángatni :) -
Petko #862 jaja -
Borg #861 Aha, szal még ha nem is pregold, akkor is várhatunk valami patchre, vagy fixre, hogy játszani lehessen online vele... -
Petko #860 nem beta, csak a linuxos ded szerverrel nem egyezik a verz, amit elore kiadtak
jatszani jatszhato, gyakorlatilag teljes, de a boltba szerintem bitre pontosan nem ugyanezt fogjuk kapni -
antijedi #859 mongyuk attol még hogy febriári nem biztos hogy pre gold meg iylesmi, ki tudom nézni az ea-bol hogy egy hónapot vagy többet csusztatnak csak marketingből :P -
#858 nforce-on még nem nuke-olták ki, pedig már majd 90-enen értékelték is. nem tudom ... -
Xian #857 (Meg az Athena Sword is lejott)
De a Spellforce mar befejezem, utolso palya,
mostanra sikerult is.
Nem baj ha beta, megnezem :D
-
HoTDoG #856 Most mivan?
Most akkor ez nem jó verzió? -
Xian #855 Nalam is leert ugy reggel 8 korul de meg nem neztem meg.
Akkor toroljem mert beta?
-
Borg #854 Most akkor ne görcsöljek a letöltéssel?:) -
antijedi #853 az király, akor mindenki aki eddig leszedte nagy örömében szedhmajd ujra :) -
Petko #852 a razoros verzio... nem veletlenul volt az nfo ba februar 7. datum... valami pre gold... es emiatt az a linux szerver amit mar elore kiadtak hivatalosan, nem nyeli le -
Petko #851 tudom, azzal probaltam delelott de az se jo ezert irtam az elobbit
viszont most mas megoldassal probalkozunk -
#850 Uj ded verzio van:
bfv_linded-v1.0-20040312.2254.run -
antijedi #849 most mi nem egyenlo a dobozosal? a razoros bfv vagy pedig a dedicalt server? :) -
Petko #848 az lesz:) -
Madmaxx #847 Hekkeld Petko HEKKELD :) -
Petko #846 egyebkent aztmondom azert, mert ez a verzio nem egyenlo a dobozossal... ezert van a februari felirat is ra
csak az a windowos dedikalt szerverrel megy amit hozza mellekeltek. azt megprobaljuk beuzemelni -
Petko #845 na megint vacakoltam a linux szerverel, de a legujabb verzio is data differs :( mind1 meg dolgozok rajta -
#844 Meg tudná valaki mondani, hogy milyen vas kell ahhoz, hogy megfelelően fusson a game? Csak hogy érdemes-e leszednem? -
#843 Igen! van single is de az nem a legjobb! -
pinehead #842 #802
megvan a válasz, thx. -
pinehead #841 #831?? -
Lifeforce #840 A poén az, hogy a windowsos szerverek meg kérik a cdkulcsot.
(dedikált) már dolgozunk rajta, hogy legyen szerver. -
#839 Még 3 nap ! -
#838 nemadtak ki utólag valami crackfixet? -
joe69 #837 thx -
#836 teljes -
joe69 #835 ez kiegészítő v teljes gám??? -
tubifex #834 hajra fonok -
#833 Csinaltam linux szervert én is de DATA DIFFERS.... -
Petko #832 volt de most kapcsoltam le mert bugos volt es nem lehetett ra fellepni, viszont most javitok rajta es fel ora mulva mar lesz kb. -
pinehead #831 Ez csak multis gáma?
Mert az első rész sem volt erős sztem singliben.
Thx. -
#830 Van már magyar szerver? -
Petko #829 uj mukodo szerver beuzemeles folyamatban, az adatait a hq oldalán találjátok, link ott fent abban a szép bannerben:) -
#828 Az van fent! -
#827 Ahh van pixel shaderes víz? Fasza:)