22902
Battlefield Vietnam
-
Petko #946 JW 1 üzemel
JW 1 (http://jw.unisoftnet.hu)|46ms|212.92.18.38:15567
-
antijedi #945 ipcim publikus vagy zártkörü? :) -
#944 Valaki please nyomjon be pár saját screenshotot!!! -
#943 NA ez az az oldal amit kerestem!! Köszike!
-
#942 koszonom
-
#941 #937 -
#940 #937 -
#939 Igy lesz Public! Most 5en nyomjuk már 1 szerveren! -
#938 Hova tudom feltenni a netre?
-
#937 Ide tudsz tölteni -
#936 Valaki csinaljon egy szervert és mondja meg az IP-t! :)
És induljon a game!!! -
#935 bazez vinyorol nem is fogsz tudni felteni :) ted fel netre és linkelj :) -
#934 bazz de mi publicot akarunk ami benne van az ase-ban -
#933 inek az e-mail címére küldhetek egy képet.. ui. keptelen vagyok ide feltolteni egy kepet is, még nem toltottem ide képet..:):) -
antijedi #932 amugy arra ninc valakinek 5lete hogy ase nekem mért nem lát egyetlen darab servert se mig belső keresővel látok midnent? :D -
#931 a zenét le lehet tölteni innét: BF Vietnam -
#930 ja vittem mar az osszes jarmuvet :) -
antijedi #929 amugy meg dc az inkább nevetséges volt mint jó ehez képest, na de ez szubjektiv..., dc-nek nekem semmi hangulata nem volt, egyszerüen nem teccet, ez bejövös eléggé és hangulat is ottvan :P -
#928 LOCAL be kell inditani , akkor jó lesz LANról!
tuti
tRs már nyomja -
#927 :) ezt elkurtam:):)
-
antijedi #926 igaz... :D
nekem bejövös, zene jó, és megvan a hangulata amikor 50el elhuz melletem egy tank amiben a valkürök támadása szól... :)
mapok is jonak tünnek elsőre, és azis jonak tünt hogy chinook-al lehet elvielg tankot szállitani :D
szal nekem mindenképp bejön :P -
#925 -
#924 eh oké oké
DE senki nem gamázhat amig a többségnek nincs meg!!!! :)
gyertek csak forumozni addig amig mindenkinek (föleg nekem) meg nem lesz :) -
#923 grat! :) -
#922 detto... -
Lifeforce #921 Nos uraim :)
1. Magyar működő szerver megindult! ;)
Majd egy nap erölködés után sikerült megreparálnunk.
10 perc és a szerver startol.
Ide beírom ha elindult.
A neve JW2 (http://jw.unisoftnet.hu) -
#920 Fizess elő egy FTP-re és nem lesz ilyen gondod soha..
Én mindig az elsok kozott vagyok.
Van ugy hogy 2h-kor is ranezek az FTP-re, hogy hatha van valami uj game.. -
#919 Jólvan ezt a gamet is én töltöm le majd utolsónak mert nincs ahonnan tölthetném!!! :( -
#918 Azert hianyolom egy kisse a Desert Commbat durva hangulatatát.. Ez is jó, csak hozzá kell szokni...
-
#917 Ja es a hangok nem olyan rosszak, csak egy jo kartya kell hozza..:) Azert, meg mindig a Call of Duty hangjai az istencsászárok.. -
#916 Nem attol jo egy game hogy reális. -
#915 jo a jatek
(igaz jedi? ;) -
#914 Ha ez a celzas nem jo celzas, akkor a regi az nem rossz, hanem nevetseges..:P
Vegre kijavitottak a game bugos celzasat.
A regi bugos celzassal, csak az tudott celozni, aki tudta a trukkjeit, ellenben ezzel a celzassal barki tud jol nyomulni aki FPS jatekokkal sokat jatszik es eddig csak a Battlefieldben nem tudott celozni.. -
#913 öö helyesbítek, nem az elsö.. -
#912 na itt az eslö firstlook :)mely egyben az elsö negativ vélemény is :)
nem baj pubi azért mi is megnézzük, hátha mésgem olyan amilyen rossznak beállitod :)
amuyg meg egy hatalmas csata közben arra fiogyelsz hoyg "hoppá ennek az m16-nak nem is ilyen a hangja élöbe!"
-
nemvarok #911 A zene télleg jó. A hangeffektek ellenben vacakok, igénytelenség a köbön. A célzás szar, mert elveszett az eddigi nehézség belőle. A fejlövés nem halálos.... No comment. Amúgy a képernyő túlzsúfolt, nem vietnami harcoló katonának érzi magát a játékos, hanem mechwarrior kezelőnek....
A dc fényévekkel jobb. -
#910 esetleg dc++ -
#909 A WCO-n kivül hol van fenn mert az nem jön be most???? -
#908 na még a végén egész jól fog akkor menni az 1700+ 512ram gf4 ti4200-n :) ez jo hir :)
-
#907 Én warezcenterröl szedem és 1-2 file gebaszos. PL 1CD 39. file-t nem lehet letölteni.