22902
Battlefield Vietnam
-
James Bond #1026 Thx! Honnan tudom szedni? (DC-n egyelőre felejtő) -
#1025 Honnan töltögeted? Én a HDC-ről akartam, de nem működik a pass amit küldtek... -
#1024 Hy!
Nem tudom érdekel e valakit, de azért szólok már jo a wco-n az 1. cd 39es file-ja....
-
#1023 292 új üzenet, mi volt itt? -
DePreSsZYo #1022 Milyen gép kel nekije?
-
Petko #1021 elég lesz -
James Bond #1020 Másik kérdésem, ha szerintetek érdemes letölteni erre a configra, hogy honnan töltsem? Fizetek SMS-t, de honnan jön le gyorsan és garantáltan? -
#1019 most töltögetem a gamet!
mennyire jó játék
elmegy Geforce 4 mx-en?
előre is kösz -
James Bond #1018 1.7XP, 512 DDR, R8500 64MB elég lesz szerintetek? -
#1017 ebböl árad a feeling:) -
#1016 :) megitta a sorom:):) -
Petko #1015 nee, kérlek álj le a sok képpel... nem tudják csomóan betölteni, meg ugyis a játékba mindenki megláthatja maga -
a ez is nagy fizess elo valami jobb NET-re.. -
#1013 a gyözelmét a Napalmmal dicsérd a napot cimü műalkotással nyerte el. Gratulálok
a nyereményét (1 doboz borsodi) éppen most fogyasztom :) -
#1012 Sorry, hogy kuldtem egy par kepet...pff Az optimalizalasrol, meg annyit, hogy én szép képeket és nem optimalisan kicsi képeket akartam küldeni..:P -
#1011 Én vagyok!! Kérem a Sörömet!:):) -
#1010 :)
-
Petko #1009 JW 2 (http://jw.unisoftnet.hu)|615ms|212.92.18.38:15567
pass:bfvhu -
#1008 Ezek exkluzív képek :P -
#1007 Megvan az első ezer győztese:DD -
#1006 Teljesen feleslegesek a kepek:( Foleg, hogy meg optimalizalni sem tud, fel mega per darab:(( Raadasul, akit erdekel a jatek, az mar tobb milliot latott hasonlot. -
#1005 Nekik is gyarthatok képeket anyazas nélkul is..:P Amennyiben igénylik. -
antijedi #1004 modemes minek nézné? azt nem érdekli bfv mert modemel jáchatatlan ugyis... :DDD -
#1003 AKinek van warezcenteres ismerőse az szóljon már rá hogy szar a CD1 39. file! thx -
#1002 esetleg modemes is nézi a topicot?? mert az most keményen anyázhat :) -
#1001 Basszus most nézem, miért kellett ennyire lebutítani a rádióparancsokat?
Nem lehet jelezni semmit, csak annyit, hogy "Enemy". Ez lehet aztán gyalogos, tank, repülő, hajó, akármi, nem tudod közölni. Az ilyen Taunt/Thx/Sorry helyett aminek értelme nincs inkább berakhattak volna normális parancsokat. -
A tavoli robbanasok nem az agyu muve, hanem egy repulo tamadas utani napalm tuzecske.. -
-
#998 -
#997 Ja meg valam! Eddig kinszenvedes volt vezetni a helikoptert, most nem igazan jelentett nagy gondot.. -
#996 Ez a járműzene nem nagy szám, DC-ben már a 0.5 óta benne van, igaz, csak a személyautókban. -
#995 Ott állok mellette és , nyomja a lemezlovas ezerrel!! :):) -
#994 hogy ? -
#993 Befosok!!!! Szól a hangszoróból a rádió!!!!!!
Isten!! -
#992 Sajnos ez több játékban is visszaköszön mostanság, megoldás nem nagyon van azon kívűl, hogy a programon belül állítod be - ahol persze csak engedi... -
#991 Warezcenter konec! -
-
#989 de a Battlefield igazából multiban az igazi. -
#988 Van single ami olyan mint a multi csak botok ellen. -
#987 Nah, kipróbáltam én is azon a külföldi szerveren 200-as pinggel, laggal, fasza volt :D
Egyébként nem tudjátok miért nem szereti a játék, ha manuálisan állítom be az AA-t, és az AF-et? Az alábbi kép fogadott 6x-os AA és 16x-os AF mellett:
Miután átállítottam, hogy az alkalmazás kezelje ezeket egyből helyrejött. Legújabb bf-barát catalyst van fent, gőzöm sincs mi lehet a baja.