22902
Battlefield Vietnam
-
#1106 én inkább annak örülnék ha már tölteném^.^ képeket elnézve nem rossz^^ -
#1105 -
Petko #1104 ja örülünk
mindenki probalja beszerezni, es akkor mehetnek a jw 1 esre is -
#1103 Tehát örülünk?:) Nem kell clone cd-vel tökölni? -
Petko #1102 crack exe modositas amivel beenged a linux is -
Petko #1101 jade tenleg van egy ujabb
az kiraly:) -
#1100 Gyere TSre ha tudsz... -
Petko #1099 az a crackfix ahogy olvastam semmi komoly, hanem csak egy con file modositas az allowrefreshrate 1 re... de ezt regi bfesek mar mind tudjak -
#1098 netről ^.^ -
#1097 és honnan lehet letölteni ezt a crackfixet?
-
#1096 jah ez megoldás lehet a data differs problémára de én még le se töltöttem -
#1095 hát én egyelőre nem de lehet majd kell -
mnorbi #1094 sziasztok !
Az miert lehet hogy azt irja ki a progi amikor szeretneék menni a magyar szerverre hogy data diferent ?? -
#1093 még sehonnan még nem jelent meg ccd-s verzio ^^ www.nforce.nl -t nézegesd^^ -
#1092 2004-03-13 PC Game Dox Battlefield: Vietnam (c) EA Games *CRACKFIX* 01x05 MB IND nem ezt keresi pár ember? ^.^ -
#1091 honnan lehet clonecd-s verziót szerezni?! -
#1090 Mivan itt ?Mindenki multizik? -
#1089 Jól néz ki szép!!!!! -
antijedi #1088 királyos :)
clonecd-s verzio amugy is egészségesebb patchelés szempontjábol :) nem is értem mért nem ált át a warez már teljesen arra :) -
#1087 Azert csinaltam két képet. Többet ugyse fogok kitenni:
-
Petko #1086 ahogy irod -
#1085 Nekem pl azert közepesen akadozik. P4 2.6 512ddr és Gef3-al rohadtérdekes -
antijedi #1084 gondolom cloncd-sdihez nem kell mind a 3 cd ujra csak az ucso vagy valamelyik cd kell hogy clone-os legyen nem? -
Lifeforce #1083 Akkor írnék a szerveradminoknak egy kis összefoglalót.
A linuxos szervert nem lehet műkédésre bírni.
Igazából működik de letesztelni nem lehet, csak a megvásárolt eredeti játékkal.
EA jól megcsinálta a védelmet.
Könnyen fel lehet törni, azonban "semmit nem ér vele az ember".
Méghozzá azért, mert megváltozik a fájl, és kivág "data differs from szerver" -rel.
Természetesen ezt a gondot is megoldja majd a clonecd-s verzió.
A windowsos verziót is nagy nehézségek árán lehet működésre birni.
Arról nem beszélek, hogy visszakapta a BF régi gyerekbetegségeit.
Befagy a pályaváltásnál a szerver és restartol.
A gépet nem eszi annyira mint az elődje de a memóriát annál inkább. -
#1082 télleg remélem jó lesz a warezcenter 39. file bár én még nem jutottam el addig de ha amiatt nem jácchatok 1 napig akkor -
DePreSsZYo #1081 Nem baj , de ez nagyon jó ötlet.
Majd berakom az NFS Underground zenéjét azt tépek a dzsippel :P -
#1080 nem -
DePreSsZYo #1079 amit beraksz zenét azt halják a többiek?:D -
antijedi #1078 szerverkeresgélőre még midnig senkinek semi 5lete ase-n kivül? :)
vagy egy tipp hogy hogy lehet ase-t rabirni hogy lasa a dolgokat bf-nél (new server sem segitet... :/) -
Petko #1077 azt csak az egyikre irja ki, az a linuxos es az ami bugos... menj a masikra ha online -
#1076 Miért irja ki amikor csatlakozni akarok ezekre a magyar serverekre hogy data differs? :) -
CéZé #1075 sajnos nem tudok :( -
simi68 #1074 Sikerült már :)
Meg van osztva a vinyóm és a rar a C-én volt a game meg a D-én, nem látta a májer progi. :)
Jössz a hajóra?? -
CéZé #1073 Hello :)
próbáld a Winrar 3.1.el vagy újabbal. -
#1072 Nem kinából a Suprnova.org-ról! -
antijedi #1071 honnét szeded te kinábol? :) -
#1070 Na én is mindjárt megyek multizni már csak 61 óra!!!!!
VÁRJATOK MEG!!!! :D -
antijedi #1069 tudom pont ezért mondom, szvsz ennek a csapatmunkásdinak ugyis majd csak akkor lesz értelme amikor elmult az "ujdonság varázsa" és midnenki már nagyábol ismeri mapokat :P -
Petko #1068 azóta meg lett cserélve és a jw 2 a funserver, de egyébként ha az egyes üzemképes lenne, most akkor se foglalkoznánk egyelőre ezzel:) most a lényeg hogy stabil szerver legyen mindenki számára, hogy kipróbálhassa a játékot -
#1067 amig 10 ember toltotte le ne vard el a csapatmunkat :)