Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
mert én mostnában visszaszoktam és keresek arcokat akikkel lehetne ontani a mocskos kis sárga ördögök vérét!!!😄
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
A haditechnikai topikból kopiztam :-)
azzal kezdem 😄
2: köszi, gerzsi már leadta a drótot tegnap a vietnámi dokumentumfilmrõl, ha minden igaz ma még le is jönnek
3: na ugyan ez a szitu nállam! az apokalipszis mostban azt az ominózus részét amikor megtámadják a viet falut, havonta legalább egyszer megnézem és mindig beflashelek azon a résznél hogy iiggen, azon a téren irtottam halomra az embereket! <#violent>#violent>
-tRs-Landor
Jah, az aszfalt fedõnevû torrent oldalon kint van két dvd ami a vietnámi háborúról szól!
Lehet töltögetni, meg tanulgatni! Meg milyen jó lesz, hogy mikor mutatják pl a Hastings-i csatát, meg lehet nézni, hogy jééé én annál a bázisnál kempeltem 😄DDDD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<20:44>20:44> Landor: hi
<20:44>20:44> Klánkúva Gerzson: hy
<20:44>20:44> Landor: jatszunk?
<20:44>20:44> Klánkúva Gerzson: mehetünk
<20:44>20:44> Landor: jo
<20:44>20:44> Landor: 3 perc ts
<20:44>20:44> Klánkúva Gerzson: oks
<20:45>20:45> <gerzson is now playing GTR 2>
-tRs-Landor
jah és akarom mondani tekillla 4ever😄
-tRs-Landor
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
tomi msn szövege: single sex
nauron msn szövege: Ha volna két életem - Piramis
na ezeket hívják úgy hogy ELVONÁSI TÜNET
-tRs-Landor
<#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
elõre is thx
-tRs-Landor
õ akarta hazavinni 😄
én is szoktam ilyet 😄😄😄
-tRs-Landor
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
elég sokat tett a vietnámért.
Egészségedre! <#pias>#pias>
¥ xfire: kistekila
-tRs-Landor
csak PB állandóan belémköt (O/S)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor