Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
FAQ

MICIMACKO86
Ehez majd miyen gepigeny kell?
A MIN es a Ajanlotatt irjatok le KOSSZ!

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Mr Manson
Hehe! Sebaj...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

traXion
Jah.

Tõlem sosem lehet megszabadulni!

Mr Manson
Oké!
te mindenhol ott vagy?

traXion
Update

Punker
nocsak az elveszett ember 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Titan
Megnéztem a videókat!
ÉN AZONNAL BF:VIETNAMOT AKAROOOOOOOOK!!!!!

traXion
Punker
topic up

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Erre fog jönni a Join Operation 😊.
Leteszteljük azt is és ha nem lesznek benne azok a gondok amik jellemezték a BHD motort multiban, akkor szeretnénk abból is szervert üzemeltetni.
Terveink között még szerepelt a Söldner de az ingame videó után gyorsan lemondtunk róla.
Bocs a kis off-ért 😊
Az is üdvözlendõ hogy egész jól futott a játék igaz kevés játékossal, meg ki tudja milyen gépen, de azért jó jelnek tûnik.
Nem rossz a videó...

A srác elfoglalt egy spawn pontot és nem tartott tovább mint BF-ben ha jól láttam. Az meg hogy jelzi mennyi van hátra egy csíkkal még jó is lehet.

Ez a mobil spawn/utánpótlás pont is jó ötletnek tûnik.

Viszont én hiányolom az eddig látottakból a jó sûrû igazi dzsungel pályát ahol pl az erdõ összefüggõ így pl repülõrõl nem látni mi van benne meg egyéb finomságok... persze ez nem jelenti azt hogy nincs ilyen... 😊
Punker
akkor lemaradtam

hat persze hogy uj, a hirekbol mindig kideritheto ha felrakunk valamit..
Punker
új vid? mert párat már leszedtem...

addig is fenn a kurvajo kis film... gyakorlatilag majdnem minden lathato benne... huzas az oldalra
nincs, de ha lessz azonnal fenn lessz az oldalon, es onnan tolthetitek rogton😊
Punker
demó-ról nincs még hír?

Egy kicsit moderáljátok magatokat thx....
mi lenne? ha van valami azt kinyomjuk az oldalra... majd nemsokara lessz egy video
viszont a kurvajo kis irasokat amit traxy meg én nyomatunk olvassatok, olyan semelyik kulfoldi oldalon nincs😊
Punker
gondolom monszun van...

Mr Manson
Na! Hirek? Mi ujság Vietnamról?

WiNters
meglassuk.a vak is megmondta! 😊
kacajszünet.

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

ghost cb
elég ha hasonló

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

WiNters
biztos nem ugyan olyan lesz.

traXion
Fain 😄

DarkHorSe
desertcombat

Swedish people are albino monkeys

Punker
mi az a DC?

Cobra.
A DC-seké lesz a levegõ!

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ghost cb
remélen normális lesz (olyan mint a DC-ben) a helik irányítása, mert azt már elég jól betanultam.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Cobra.
Ha tényleg lesz az AH-1G heli, akkor felkötheti a gatyáját minden nem DC-zõ ember

Hide and fear, Cobra Commander is here !

update: Khe Sanh i ostrom áttekintés, 1. rész
Nezzetek
traXion
Ok 😄

WiNters
bazz sok a dolgom. 😊
mar felig kesz van

traXion
Meddig? Amíg megírod a leírást, vagy amíg kijön? 😄

WiNters
mar nincs sok hatra 😊

traXion
Mi a filmekbõl úgy vettük ki, hogy a víz shaderes, úgyhogy nem elképzelhetetlen,hogy már dx9-et használ...
gondolom ua-ra mint bf, képeket elnézve nem lesz bene tulsok grafikai turbozás... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mr Manson
Ehh...
Tudja valaki milyen DX-re épül majd a játék?

WiNters
ne legyel negativ

na azt majd meglássuk ea-t ismerve....
Valen
Ámen 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

traXion
De magasak az állatok és kicsik a kerítések és így elkolbászolnak... 😄

thx!
és bocs,hogy nem olvastam vissza!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

DonPapa

" Európában és Magyarországon egyaránt március 26-án kezdõdhet a dzsungelharc."

Hardwired

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

hello,mikor jelenik meg a játék?

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

inkább írja mindenki a BFV hq oldal saját fórumába. azér teremté az isten (én) az állatokat, hogy azok nyüzsögjenek, sokasodjanak a fórumban
DonPapa
😮

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza