Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyra fordítva a szót, fogalmam sincs, nálam is elõfordult egzszer-kétszer a BF-fel, de második próbálozásra elindult. Ha nem nézted, akkor esetleg próbáld a 30.82-es NV driverrel, illetve rakd fel a legújabb, az alaplapodhoz való drivert. Ha van automata víruskeresõd, akkor azt kapcsold ki at indítás elõtt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
nekem is prob van a gamaval.
kene kis help, mert 3 oraja szivok vele, de nem indul.
a prob : feltelepitem, crack megvan elinditom.
el is indul.
beallitok mindent.
kezdenek jaccni, el is kezdi tolteni a palyat, de 1 ido utan megall a toltes.
utanna meg a taskmanager sem birja kiloni a bfvietnam.exe-t
a config : amd 2.4xp, 256 mega ddr (400mhz) ram, win xp, gf2mx400 64 megaval. a swap az min 386, max 4 giga. igy van beallitva.
a grafikai felbontas (desktop : 800x600 16 bit 85hz, a gama es ezen megy.)
jah.
es ha leallt a toltes, akkor a tasmanager 0% proc kihasznaltsagot jelez a bfvietnam.exe -nel.
elore is thx a segitseget.
Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos
na a probléma az hogy néha mikor tölti be a pályát, akkor kifagy a gép, de ez csak olyankor van ha másodjára tölt be mapot... MIÉ VAN???

TSW: Tunderke
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Sikerült találkoznom a játékkal, azonban mintha egy kis gond lenne. Grafikailag bizonyos pályákon, pályaelemek megjelenésénél teljesen elromlik a látvány, mintha a egy falat néznék közelrõl. Pl. helikopterbõl repültem egy sziget felé, aztán hirtelen teljes zûrzavar a képernyõn, max a fegyvert láttam. Aztán hátat fordítottam a helivel, és újra minden tiszta lett.
Nem tudom, hogy találkozott-e már valaki hasonló hibával, de ezen lehet valamit segíteni, vagy esetleg majd egy patch?
Lehet , hogy lúzeeeerrr vagyok ebben a témában.
De az mircet , hogy kell használni?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
1. Boltba bemenni
2. Polcról levennni
3. Pultnál fizetni
4. Otthon feltenni
5. Jatszani

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
csak tipp volt
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
NEm tudom hogy mi a gond de amikor fel akrok lépni a magyar szerverre, ahól már kb 2 hete játszok, azt írja ki hogy ki vagyok rugva, mert a punkbuster nincs aktiválva, pedig enableden van, eddig nem volt vele gond, és nem piszkáltam bele a progiba, egyik napról a másikra cseszõdött el... most frissítettem a punkbustert is...de nem jó.
Ha valakinek van 5lete plííííz írja le!
THX!

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kösz mégegyszer.
D:\Program Files\EA GAMES\Battlefield Vietnam\Mods\BfVietnam\settings\PBClient.con
¥ xfire: kistekila
ha meg nem telepitetted akkor szerintem jobb az uninstall és ujra instalálni az egészet
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Mi a megoldás a punkbuster not enabled problémára, abban az esetben ha nincs meg a bf1942, és nem tudom bemásolni annak a PB-jét?
sikerült belépnem az ACC'2 serverre.
viszont a JW1 és Hungarian BFV server "Invalid Cdkey"-t és "CDkey in use"-t ír ki.
ez mitõl van ?
ezek nem törtek ?
NEm tudom hogy mi a gond de amikor fel akrok lépni a magyar szerverre, ahól már kb 2 hete játszok, azt írja ki hogy ki vagyok rugva, mert a punkbuster nincs aktiválva, pedig enableden van, eddig nem volt vele gond, és nem piszkáltam bele a progiba, egyik napról a másikra cseszõdött el... most frissítettem a punkbustert is...de nem jó.
Ha valakinek van 5lete plííííz írja le!
THX!
ASE segítségével szeretnék játszani, de nem megy.
Error Data differs from server, üzenetet kapok.
probáltam, hogy a Cd-n lévõ cracket, és arra a crackfixet rakom fel, de nem jó.
aztán uninstalláltam, ezután csak a crackfixet raktam fel, de ugyanaz.
bmelyik magyar serverre akarok, nem megy.
mit tehetek ???
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)