Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Szerintem a 256Mb ram és GF2MX mellett jobb, ha el se indul a játék.
Komolyra fordítva a szót, fogalmam sincs, nálam is elõfordult egzszer-kétszer a BF-fel, de második próbálozásra elindult. Ha nem nézted, akkor esetleg próbáld a 30.82-es NV driverrel, illetve rakd fel a legújabb, az alaplapodhoz való drivert. Ha van automata víruskeresõd, akkor azt kapcsold ki at indítás elõtt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Robika
sziasztok.
nekem is prob van a gamaval.
kene kis help, mert 3 oraja szivok vele, de nem indul.
a prob : feltelepitem, crack megvan elinditom.
el is indul.
beallitok mindent.
kezdenek jaccni, el is kezdi tolteni a palyat, de 1 ido utan megall a toltes.
utanna meg a taskmanager sem birja kiloni a bfvietnam.exe-t

a config : amd 2.4xp, 256 mega ddr (400mhz) ram, win xp, gf2mx400 64 megaval. a swap az min 386, max 4 giga. igy van beallitva.
a grafikai felbontas (desktop : 800x600 16 bit 85hz, a gama es ezen megy.)
jah.
es ha leallt a toltes, akkor a tasmanager 0% proc kihasznaltsagot jelez a bfvietnam.exe -nel.

elore is thx a segitseget.

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

Yan
milyen beállítások mellett, stb..?

¥ xfire: kistekila

Deevy
császtok!
na a probléma az hogy néha mikor tölti be a pályát, akkor kifagy a gép, de ez csak olyankor van ha másodjára tölt be mapot... MIÉ VAN???
Forrest Tomee
Kapcsold be az élsimítást és lesz.

Dunpeal ezen nem fog patch segíteni, mert 4.3-as Catalysttel semmi de semmi baja nincsen a játéknak...

TSW: Tunderke

BBird
Hát én Gef3 ti200-al rendelkezem, 128ramos. Most is néztem, s úgy vettem észre, hogy leginkább akkor romlik el teljesen a látvány, amikor egy ellenséget látnék meg. Lehetek akár heli-vel, vagy gyalog... teljesen mind1. Mindig csak grafikai hibák, teljesen elveszik a képet elõlem, s így nem lehet játszani. :-)
Dunpeal
Nekem is ezt csinálta,elvileg ki fog jönni egy patch az majd orvosolja (ATI)

szerintem egy új vidkártya driver megoldja a problémát.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

BBird
Sziasztok!

Sikerült találkoznom a játékkal, azonban mintha egy kis gond lenne. Grafikailag bizonyos pályákon, pályaelemek megjelenésénél teljesen elromlik a látvány, mintha a egy falat néznék közelrõl. Pl. helikopterbõl repültem egy sziget felé, aztán hirtelen teljes zûrzavar a képernyõn, max a fegyvert láttam. Aztán hátat fordítottam a helivel, és újra minden tiszta lett.
Nem tudom, hogy találkozott-e már valaki hasonló hibával, de ezen lehet valamit segíteni, vagy esetleg majd egy patch?
Mr Manson
Hello! 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kaplan
Figyeljetek!
Lehet , hogy lúzeeeerrr vagyok ebben a témában.
De az mircet , hogy kell használni?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Milyen a játék?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Üdv. Akinek van ircje, az nyugodtan feljöhet ircneten a #bfv.hu csatiba, szoktunk lenni 1-2-n. Várunk mindenkit sok szeretettel 😊
traXion
Én is így csináltam!!!4

Csak biztonsági másolattal játszok, nehogy elkopjon az eredeti!!!!!

Mr Manson
Vagy...

1. Boltba bemenni
2. Polcról levennni
3. Pultnál fizetni
4. Otthon feltenni
5. Jatszani

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Damned One
Ok újratelepítettem és most ok.... azért köszi a helpet srácok!

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

DonPapa
lehet hogy egy unisntall és ujra instalálás megold minden gondot

csak tipp volt

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Yan
lehet, hogy ua. mint a #2563.
/7 hozzászólással lejjebb/
melyik server?

Damned One
Hali!
NEm tudom hogy mi a gond de amikor fel akrok lépni a magyar szerverre, ahól már kb 2 hete játszok, azt írja ki hogy ki vagyok rugva, mert a punkbuster nincs aktiválva, pedig enableden van, eddig nem volt vele gond, és nem piszkáltam bele a progiba, egyik napról a másikra cseszõdött el... most frissítettem a punkbustert is...de nem jó.
Ha valakinek van 5lete plííííz írja le!
THX!

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

ghost cb
aha. hát lehet.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Hmuda
Inkább csak egy jobban észrevehetõ felirat, mert a mostani 'Hungarian HQ' túl kicsi szvsz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ghost cb
Semmi baj. Csak... na mindegy. Lehet hogy nagyobb kép kéne oda...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Hmuda
Bocs, hogy merészeltem kérdezni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ghost cb
Csak rá kéne kattintanod arra a gyönyörû kis képecskére ott fönt. probáld ki és ott majd lehet hogy találsz néhány hasznos infot

Hmuda
Van magyar szerver?

Kösz már megtaláltam, csak nem vettem észre, hogy van mellette pipáló. Azt hittem, hogy csak jelzi, hogy enabled. Szóval láma voltam na.
Kösz mégegyszer.

Yan
Itt nézd meg, hogy 1-re van állítva:
D:\Program Files\EA GAMES\Battlefield Vietnam\Mods\BfVietnam\settings\PBClient.con

DonPapa
bekapcsolni / engedélyezni a multiplayer menüben alul kell

ha meg nem telepitetted akkor szerintem jobb az uninstall és ujra instalálni az egészet

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Sziasztok

Mi a megoldás a punkbuster not enabled problémára, abban az esetben ha nincs meg a bf1942, és nem tudom bemásolni annak a PB-jét?

Serpa
ok.

akkor ott

most léptem, szia.

traXion
JW1 - Az a CB klán tulajdona, ott van adminom. 😊

CB|traXion

Serpa
melyikre szoktál menni ?
ezen a néven vagy ?

traXion
Szívesen, találkozunk a fronton! 😊

Serpa
megvan.
köszi a segítséget.

traXion
bfhelp.try.hu-n le van írva.

Redistryben kell buzgálkodni.

Serpa
hogy tudom kicserélni ?
generátor van a CDn, de hogy írom át ?

traXion
De, CD-keyt kell cserélned. Key Generaotrral.

Serpa
BEXAROK !
sikerült belépnem az ACC'2 serverre.

viszont a JW1 és Hungarian BFV server "Invalid Cdkey"-t és "CDkey in use"-t ír ki.

ez mitõl van ?
ezek nem törtek ?

Serpa
így csináltam elõször, ahogy írtam, de semmi.

traXion
Hát, úgy kéne mennie hogy:

1. Felrakni
2. CD-n lévõ carck
3. crack fix

Én így csináltam.

Serpa

köszi.

traXion
Akkor dobd ki a faszba a gépet, de mondd, hogy hol laksz 😊

Serpa
nem segít.

traXion
bfhelp.try.hu

Damned One
Hali!
NEm tudom hogy mi a gond de amikor fel akrok lépni a magyar szerverre, ahól már kb 2 hete játszok, azt írja ki hogy ki vagyok rugva, mert a punkbuster nincs aktiválva, pedig enableden van, eddig nem volt vele gond, és nem piszkáltam bele a progiba, egyik napról a másikra cseszõdött el... most frissítettem a punkbustert is...de nem jó.
Ha valakinek van 5lete plííííz írja le!
THX!

Serpa
lenne egy nagy probémám !

ASE segítségével szeretnék játszani, de nem megy.
Error Data differs from server, üzenetet kapok.

probáltam, hogy a Cd-n lévõ cracket, és arra a crackfixet rakom fel, de nem jó.
aztán uninstalláltam, ezután csak a crackfixet raktam fel, de ugyanaz.
bmelyik magyar serverre akarok, nem megy.

mit tehetek ???

FactorG
elindítod aztán OK és már ki is cserélte

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BurnBaby
hát én nem használtam sose, de a neve alapján generál egy kulcsot és beírja ahova kell 😊

www.battlefield.hu