Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Aki viszont értelmes ember, az szép szóra átáll és egyenlõek lesznek a csapatok...
FiReBoY: nem,
volt olyan hogy átrakot, megszülettem, körülöttem 5-6 "kék", azután -10 -12 pont, autokick.
¥ xfire: kistekila
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
az biztos hogy némelyek nem tudják elviselni azt ha elviszi más a jármüvet, stb.....
nem biztos hogy jo lenne bekapcsolni
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Egyébként az AutoBalance-t nem lehetne bekapcsolni a JW1-en?

csak borzasztó lagok vannak máshol is.
biztos közeledünk európához, és ez annak a jele.
Nekem EA UK-n is lagolgat manapság! Mióta megvettem az ATI-t!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
800x600 ban, asszem itt már nem az én gépemrõl van szó!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Jó nagy szarba keverte magát...

Forza.
És az milyen jó, amikor, foglalsz egy jenki bázist, elcsórod az m60-ast, a amcsik vigyorogva spawnolnak, hogy itt egy könnyû kong célpont, aztán kiosztod õket a saját m60-jukkal meg law-al
Múltkor, nem tudom már melyik magyar szerveren, aszzem jw1-en, Hue mapon, az egyik vietkong azért tk-zta le a másikat, mert fel akart elõle venni egy lelõtt amcsi m60-asát.
Nna ez nem kicsit lol.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
ma meg a hátam mögött nekem üzenget a
.
Remélem más szerverrõl is eltávolitják.
)Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hanem álltalánosságban beszéltem és a JW szerveren tapasztalt dolgokat irtam le
ha megnézed akkor az általad feltett kérdésre válaszoltam csak az elején és a többi az én megjegyzésem volt
mire valo az a lángos izé ?
mik azok a tüskés bigyok ?
és azok a fadarabok ?
a lehetõségek és a kérdések tárháza nagyon bõ
és arrol ne is beszéljünk hogy sokan nem birják visszafogni magukat és néha csak ugy repkednek az anyázások és egyébb jelzõk
a másik amikor az xxx-es filmek letõltése melett jönnek be játszani és a pingjükkel totál élvezhetetlenné teszik a többiek játékát is
"hogyan kell az ásót használni?" 😊
Ezt napjában 4-5 ember kérdezi meg, egy-egy szerveren 😊)
de a maximális erejét mégiscsak 2 emberrel éri el fõleg ha azok komunikálnak is egymással
amugy pedig a Cobra dolog csak egy a sok közül van még a játékban bõven lehetõség amit nagyon sokan ( sajnos ) nem használnak ki
Az más kérdés, hogy ez mennyire reaisztikus... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
sajnálatosan hogy még mindig sokan nincsenek tisztában sem a jármüvek sem a fegyverek hogyan-mikéntjével
pl elkezd egyedül repkedni a Cobrával ami ugyebár eleve 2 személyes és ha van benne lövész akkor nagyon hatékony tud lenni , vagy mint emlitettem elviszi a 6 személyes csapatszállito helit egyedül, vagy bent ül valaki a ZSU-ban és védi a légteret erre valaki beurgik és ezerrel elkezd hajtani egy befoglalando zászlo felé és mivel a ZSU páncélzata elég karcsu igy nem jut messzire vele, de sajnos nagyon sok ilyen elõfordul
nap mint nap látható ilyen és ehhez hasonlo eset pl a JW 1-en is jopárszor elöfordul még az is hogy játék közben kérdezi hogy is kell és mit mit mivel lehet szal van még mit olvasgatni és gyakorolni

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock