Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én ol. nem tudtam
thx

M60-ból mind a 80-nak találnia kell vagy összesen 80-at lõttél ki?

Yan
"Az amerikai SA-7 a Huey géppuskálya..." ezt nem értem. Az sa7 nem nva fegyver?
A kitörés csak az egyik lehetséges variácio a kemp ellen 😊, ha nem megy lehet választani hozzáértés szerint: "..türni/kitörni/exit/alt+F4.." 😉
én a close-t szoktam, és várok 😊

¥ xfire: kistekila

Joe004
Ha valaki még nem tudná: elárulok valamit a Mi8 rotor alatti részére (turbina) 80 lövés kell az M60 ból és lezuhan az m14-bõl 17-18 lövés, m60 ra már nem teljessen emlékszekek de azt hiszem 4 tár! De van egy bökkenõ elég nehéz eltalálni, fõleg ha jó a pilóta 😞 . Bár ha ven 3 ügyes sniper scope-os m14-el 2 perc alatt távozásra késztetik vagy le is lövik!

Az amerikai SA-7 a Huey géppuskálya, ha az amcsik bukják a repterüket akkor azzal együtt azt a mappot is bukják mert helik nélkül a Mi8-ak úgy is simán visszafoglalnak bármilyen zászlót, szóval kempnél sajnos muszály az alapra spawnolni

Kitörni? Hogyan?
Komolyan, ha tud valaki egy jó módszert a viet kemp megtörésére az most már tényleg beírhatná ide

Yan amíg volt nem is születtem oda... :o)

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Ez nem sértõdés kérdése szerintem. Szerintem más is ahogy én is játszani szeretne a publicon. Nem várható el a szervezettség, ebben talán egyet értünk mindannyian. Viszont nekem az nem játék, hogy lefeküdni sincs idõm a rakétákkak kivégeztek. Így ha ez történik inkább lelépek és ezt javaslom mindenkinek.
Ha foglalnátok az teljesen más kérdés de lehetetlen megtörni egy ilyen camp-et. Kicsit gondolj bele. Mondjuk 1 dolgot nem értek ha úgy is csak frag-et gyûjt a camper miért nem nyomja botok ellen singleben?
Meg lenne az elõnye, hogy nem unnák meg a respawnt is mint én. Na mind1 részemrõl továbbra is béke van. De ha campelnek úgy hogy nem adnak esélyt automatikusan átmegyek máshova...

További kellemes campelést kívánok :o)

p

Yan
mert a stat-ra megy, azé nem türi az ilyen arányt.
inkább átáll, sajnos.

Yan
Ha van másik zászló, mért nem oda születnek meg?
mazók?
Ha nincs, akkor meg mit lehet tenni: türni/kitörni/exit/alt+F4

Zs0lt1
Egyébként nem a kemp mellett tüntettem, hanem egy személy ellen, aki jó játékosnak vallja magát, és mondjuk az is, de nem tudja elvselni, ha 0-0-9 -e van és ilyenkor olyan megjegyzéseket tesz, amit lehet, hogy késõbb megbánna!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Remélem meg is sértõdtél!

vsly
Sanyikám!Ez a kamp dolog már ezerszer lerágott csont.És végre kezdik elfogadni a játékosok,hogy nem mennek kampalni reptérre helivel,amíg van mit elfoglalni.Erre jössz tüntetni a kamp mellett.Csak egyszer látnám már,hogy teszel valamit,amikor 2MI8 kampeli Hastingson az usa repteret,+ellopják a 2 hueyt is mellé.
Spawn után lefeküdni nincs idöd,nemhogy még egy tárat is beleereszteni a MI8ba.
És ha egy MI8at leszednek,akkor mi van?Amíg újraspawnol,addig a másik nyugodtan kampel tovább!
Egy szónak is száz a vége.Helivel repteret kampelni GUSZTUSTALAN dolog,amíg van befoglalható zászló azon kívül!Kivétel ez alól,amikor foglalás támogatására történik.

Azt hiszem ezennel részemröl végleg eldölt az UHS és 7th közös szerverbérlésének a kérdése.Bérelünk magunknak,és azon tilos lesz a helikamp abban a formában,ahogy leírtam.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Csak az 1/8-át ????? Többre számítottam
A személyes rekordom 3 L.A.W amit bele tudtam lõni ugrándozás közbe egy Mi8-ba mielõtt megölt és még csak el se kezdett füstölni, a többiek M16-al lövöldöztek vagy azzal ami pont náluk volt néhányan pedig megpróbáltak eltûnni a dzsungelben, a lényeg hogy nem tudtuk leszedni õket. Na EZ a public. Az ember csatlakozik és vagy kék lesz vagy piros aztán jöhet a TeamDeathmatch
12-13 ember M60-al Mi8-ra csak szervezett csapatban fog támadni. Na Ez pedig a war és te ilyet publicosoktól soha nem fogsz látni.
És persze hogy az NVA bázisra megy az aki ki tud jutni hiszen publicon(!) a viet kemp megtörésére az egyetlen esély az, ha egy jó pilóta lop egy helit vagy miget az NVA-tól és azzal jön vissza az amcsi bázisra

És mégegyszer: PublicClan nem létezik, szervezett játékkal a publicosokat mindig meg lehet szívatni (bár nem igazán látom hogy hol van ebben az élvezet) és teljesen értelmetlen azt várni hogy az össze nem szokott és eleve a csapatmunkára annyira nem is törekvõ emberek bármi érdemlegeset is tudjanak tenni egy klán, vagy akár egyetlen (de jó) Mi8 kemper ellen

Zs0lt1
Hát tudod számomra kicsit unfairnak láttszik, hogy mondjuk sírok, hogy szemét kemperek undorító bunkók stb.. aztán nem telik el 5 perc és már ott látom a kempelé közt.

Azzal nincs gondom, ha lelép valaki. A kempelésbõl meg KI LEHET TÖRNI!
Leteszteltük, hogy egy tár m60-as lövedék a MI8-nak az 1/8-adát szedi le. Ott volt kb 12-13 ember. SZ@rrá lehetett volna szedni a MI8-akat. Simán. Ezért mondtam, hogy vagy tesznek ellene, vagy sírnak. Háát sírni könnyebb. Ha meg véletlen kitör valaki, hova megy elõször? Az NVA bázisra.

Yan
DonPapának Boldog Szülinapot!

Hehe még is mit vártál ?
Vagy lelép vagy átáll a "jobbik csapathoz", a kelek-fekszek túl unalmas és frusztráló

Zs0lt1
Nna a poén, hogy aki legjobban sírt a kemp miatt a kör végére átállt és ugyanúgy kempelt. Ennyi.

Ja, ezzel én is így vagyok, ahogy elkezdõdik a kemp már húzok is át egy másik szerverre. Ezt az egész kempbõl kitöréses görcsölést mostmár meghagyom azoknak akik találnak benne valami szórakoztatót is.

Amúgy meg a kempbõl kitöréshez csapatmunka kell ami publicon nincs, szóval arra hivatkozni hogy az õ bajuk mert hagyják enyhén képmutató

Na ebben nekem is sikerült résztvennem.
Én úgy gondolom, hogy foglaljatok is ne csak kempeljetek. Tehát ha egy zászló maradt próbáld meg elfoglalni.
Mivel nem ez történtígy 5-6 halál után feladtam és átmentem egy külföldi szerverre játszani. Részemrõl béke van.
De bocs hogy nem maradtam ott meghalni még vagy 40x... :o)))

p

DarkHorSe
asszem el kell kezdeni vietnámozni

Swedish people are albino monkeys

Zs0lt1
Nem akarok újjabb vitát ez van és kész.
Két dolog van, vagy tesznek ellene, mint ahogy az utolsó körben etettek is, vagy sírnak az emberek.

Zs0lt1
Most jöttem le az o'matic szerverrõl.
Üzenni szeretném annak aki intézte azt, hogy kétszer menjen végig a Hastings, hogy:
1: A basecamp a jobbik csapat jutalma
2: Ha nem kempelsz, téged kempelnek
3: Mindenki tudja, hogy a Hastings-on az emberek nagyrésze kempelni megy.
4: Bagoly mondja...
PEACE!

polak
2en már leszünk😊

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Zs0lt1
A szerver nagy szó manapság! Ez fog minket motiválni.
Jó lenne, ha minél több magyar klán kiállna!

Robogo
LOL!!!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Skiper
Én vennék belõle 5 eredeti vietnamot
(amúgy x800-ra lehet, hogy kijönne a lé, ha még eladom hozzá a 9800pro-mat, nem? )

gyuri http://gyur6.uw.hu

polak
mi is rámozdulunk😊

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Yan
minek nektek annyi sör?

uHs Gerzson
Csatlakozom az elötem szolohoz 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
Na igen és ezért is kell indulni!
Mi biztosan megyünk, ha kell két csapattal.

Bercy
jah, vagy fejenkent 200 uveg sör
skorpio7
10 fõnél 50ezer forint...hááát... hát a legalább 10 fõs klánoknál ez jó esetben 3-4 éves szerverdíj.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

BurnBaby
10v10 amivel terveznek szentem.

www.battlefield.hu

Akkorén 1fõs csapattal indulok, hisz pl 10 fõnél 50ezer forint.. hááát
Bercy
Joe004
Hány fõs csapat kell?

BurnBaby
drágáim,
valamikor nyár végére tervezi az ea egy regionális pénzdíjas bfv verseny meghírdetését 3 ország részvételével (hu, pl és cz ha jól tévedek). a tervek szerint a selejtezõk neten zajlanak, a döntõket továbbjutó országonként 3-3 csapat egy központilag biztosított helyrõl fogja lejátszani szintén online (azaz nincs utazgatás). A döntõn (október eleje) természetesen eredeti játékkal kell tudni felvonulni, a díj pedig valahol 500.000 HUF körül lesz. gondoltam jelzem, h a csapatok tudjanak gondolkodni, h érdekli-e õket és mennyire. a netes selejtezõknél igyekszem latba vetni csekély befolyásom, hogy ne feltétlenül kelljen bemutatni a játékról a számlát 😊

www.battlefield.hu

Viszont könnyen szerez az ember új kedvenceket és példaképeket. Fõleg az Top Assassinomra vagyok büszke, az összes fragje M16 és machete volt

...

Ja nem, bocs tévedtem

Top Victims = akiket te nyírtél ki a legtöbbször
Top Assassins = akik téged nyírtak ki legtöbbször

Yan
felejtsétek már el ezt a statot,
nem veszitek észre hogy aláása még azt a kévés csapatmunkát is ami van.

Robogo
Mit jelent az a statisztikába hogy top victims és top assassins?Elõre is kösz.

Serpa
a mostani stat oldallal vmi probléma van ?
többször van ua az a név.

Bercy
volt minden, baj. ez a nap el volt atkozva. ezentul juli 5. feketevel jelolom a naptarba :]
de azert a vegere egesz jol osszejott es elvezetes harcot vivtunk
Yan
grat és thx mindenkinek,
sajnos az internet szolgáltatás felül/alul múlta Afrikát.

Bercy
hjah. vegyesvalogatott vs. 7th 😄
akkor jó

Robogo
Nagyon jó és vicces.

ja eléggé

Érdekes war volt...

Hy na milyen volt??

Robogo
Hello CB SNIPER visszajöttem a mozizásból!