Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen verzió is van, innét szedtem le vkitõl:
Battlefield.Vietnam.CD3.CloneCD.SEC-X
Nálam dc-n meg van osztva, ha kell vkinek: Orgi.

TSW: Tunderke

Zs0lt1
Nnah újjabb bug:
Egy angol szerveren helicsatáztam egy fickóval és akkor esett meg velem a következõ (Hastings-on volt persze 😊)
Én voltam MI-8-al, egyik nagyobb csata után gondoltam nem teszem le javítani, mert ott a másik. Kiugrottam és nem zuhantam lefelé, hanem szép lassan, mintha ejtõernyõznék.
Aztán automatikuan bontottam az ernyõt, erre elkezdtem zuhanni és be is csapódtam a földbe.
Mondhatom szép. Lassan több bug lesz benne, mint volt 😞

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

BaLeeX
Az új crack tényleg mûküdik szóval tegyétek fel és lehet átállni 1.1-re mindenkinek. 😊

Pár bugot javítottak a játékban észrevehetõen és az új map is ígéretes csak 4-5-en baromkodtunk rajt az elõbb és kb. 25 embernek ideális mert hatalmas.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Valószínûleg a BIOS-ban kell állítani az AGP memória mértékét.
polak
sziasztok! van 1 rohadt nagy problémám! vettem 1 ATI 9600xt video kártyát pár honapja! valami MAd View van a dobozra névként irva! namármost az akkori msi alaplapomnál 1 gond volt hogy amikor bekapcsoltam a gépet nem mindig közölt adatot! tehát csak áram alatt ált! most vettem uj alaplapot Gigabyte! na ezzel faszául elidnul a gép meg minden! 1 apro bökkenõ! ahol a videokártyának pl játékban meg kéne jelenitenie a képet ott kivág a windowsba vagy kapok 1 kék képernyõt! totál befagy az egész! de ez van a 3d mark 2003 teszt részének elinditásánál is! már a tököm tele az egésszel! valaki aki tud valamit pls segitsen 1 picikét! addig mig nincs megoldás én kidõltem a sorbol!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

BaLeeX
Én is kérnék passot a JW-re!
Thx.
Bár még csak most jön le az új crack de remélem mûködni fog.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

polak
már jo régen!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Zs0lt1
Észrevettétek már, hogy a Shift lenyomásakor körbe lehet nézni a helikkel?

Zs0lt1

hát.... nemsok
Rusid
asszem az uhs klán honlapján van egypár.
http://uhsoldiers.uw.hu/

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

mapokat honnan lehet letölteni?
skorpio7
A muhaha még az elõzõ verzóval fut, így oda tuti nem fogsz tudni fellépni.

Nos akkor, a Vietnam'O'Matic szerver szintén átállt az 1.1-re és a jeslzó a régi (bfvhu).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Rusid
Asszem ez a patch váltás gyorsabb lesz mint az elõzõek😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Nohát a Vietnam O matic is átált 1.1re.

Frankie
1.1 != 1.02

mégis csak gond megoldani a belépést, me a JW-re nem tudom a jelszót a muhaha-n meg azt írja ki mindig hogy failed to connect to server. valami tipp?
Mindenkinek kössz aki segített az 1.1 témában, bár most azt írja ki hogy failed to connect, de talán ezt már meg tudom valahogy oldani. Ja és ha ilyet szabad kérdezni akkor mi a JW szerver jelszava
skorpio7

Valóban multiban is mûködõ NOCD Crack letöltése:

http://www.myactiveworlds.com/~friends/obj/BFV-1.1-nocd.rar

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Zs0lt1
Akkor mindenki Zero ftp-jérõl töltse.

Amit én írtam azt úgyis elqrtam a linket

dronkZero
Na, ha már itt tarunk, nekem(nekünk) van egy FTP, ahonnan ingyen és gyorsan le lehet tölteni az alcoholclone-t, csak még eddig nem mertem szólni...

Nem mondom, hogy konstans lesz, de a hétvégén tutira menni fog:
152.66.238.252
bf
3dikcd

Használjátok egészséggel...

Sponsored by 7thCR

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

JW1-en csak nekem van valami gáz a rádióparancsokkal ?
Néha minden OK néha meg nem akarnak mûködni

BaLeeX
Kösz a többiek nevében is. Ennyit bõven kibír az akit valóban érdekel.

Zs0lt1
Próbáltam helyet keresni, ahova fel tudnám pakolni azt a 600 megányi 3-as cd-t.
Egy olyan elhatározásra jutottam, hogy felpakolom egy olyan sms-es helyre. Körül néztem pár helyen és a legolcsóbb az atw-n volt. 160Ft+áfa és 10 napig lehet tölteni.
Felpakoltam ide:
http://bfvscene.atw.hu

Ha ezt letölti valaki, annak többet krekkekre nem kell várni.

Igazad van ne frankie.....Picador gondolni nem elég bizonyitsd és akkor majd elhiszem...

Frankie
<-- a legjobb szmájli 😄

Frankie
Az örök igazság:

Aki csíterezik bizonyíték nélkül, az a legnagyobb

Frankie
http://pwned.nl/

1. Ha eredeti a BFV akkor 1.1-es pacs azt go játszani

2. Ha anno letöltötted az alcohol-os képfájlt akkor detto ugyan az mint az 1. de csak tört szerverre mehetsz

3. ha az elsõ két eset nem vonatkozik rád akkor:
MEGVÁROD AMÍG LESZ MÛKÖDÕ KREKK

HalalUr
Na.
Valakinek gondot okoz, hogy megvan nekem, és Tomi-nak a jelszó, szóljon személyesen már pls...([email protected])
nem megyünk fel ha akkora baj.
Asszem az én játékomra egyszer volt csak panasz, amikor bekapcsolva hagytam a "szürkezászló csítet" valakik szerint...
Zero abban meg egyetértek veled, hogy itt már igazán jó csíteket kell használnod ahhoz, hogy lényegesen megnöveld pontjaid számát.
Pla, helikopterre találjunk már ki valami kircsi kis csítet, ami nem tûnik fel senkinek....

Inkább mégse kéne...

bocsesz de én inkább játszok... gondolom megérted :o)

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

eredeti a BFV-d ?

szerintem is, de mit tegyek akkor ha feltettem a 1.1-et és nem tudok neten jáccani?
dronkZero
Hehe, jó kis csítelõs flém... 😊

1. Hol nem sz*rom le, hogy valaki csal-e, vagy nem, úgyis le lehet lõni _mindenkit_.
2. Aki csal, az valszeg azért játszik úgy, mert egyébként balf*sz/. Azon meg nem segít a wallhack, meg az aimbot, mert ez a játék nem a rambós hentelésrõl szól. Hiába lõ helyette program, ha egyszer .
3. Jó eséllyel nem õ maga fejleszt csítet, hanem szerzi valahonnan. Az a csít meg elõbb-utóbb úgyis eljut PánkBászterékig, azt' akkor permbanncsíterköcsögsosemmosodlemagadrólmultiráb*szás.

Szóval...felõlem csalhat aki akar.

Nagyobb probléma a lámacsorda () "hogylõttéllebiztoscsaltál" típusú, társaság és hangulatromboló anyázása. Ezt kéne valahogy szûrni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

pl.

Peter 31, akkor visszakeresnéd nekem az igazságot ? mert én nem találom meg, vagy VALAKIII!!
1.igaz
2.igaz(buba)
3.neked is volt furcsa eseted ne mond hogy nem..

Még vk aki azt állitja hogy csiter vagyok ...
Nyugalom nem kell tolongani nem kell agyontaposni egymást csak szépen libasorban..

olvasni olvasni vissza vissza olvasni és kiderül az igazság :o)

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Boccs hogy beleszólok de nem tudok neten játszani me feltettem az 1.1-et és azóta nem megy. valami tipp?
Rusid
Hát nem hiszem hogy valaki azert csíter mert néha jól játszik néha meg szarul. Nem kell ugy játszani hogy folyton csítert keresel. Ha meg valaki tényleg csíter az úgyis kiderül.

Yan
de ér vmit, bubát mindig megfogja

&#165; xfire: kistekila

alaptételek:

1. minden játékhoz van csit
2. egyvalaki biztosan csitel
3. nem minden furcsa eset csit, de nem is zárható ki, hogy az
4. az anticsit nem ér semmit (CS-örökség)

Ez nem bizonyít semmit. Ugyannyi eséllyel lehetsz "tiszta" játékos" vagy csiter... de idõközben rájöttem, hogy valszeg nem vagy az, mert néha nagyon bénázol 😊.
Nem.
Hát nem ér semmit az a PunkBuster ill. az AntiCheat???!!!
VALAKI SEGÍTSEN!! FELRAKTAM EZT A BF VIETNAM 1.1.14-et és most nem tudok neten játszani. rákattintok a szerverre és nem jön be a játék!!! Mit kell csinálni ilyenkor?
Bercy
csíter vagy
csak még annyit hogy te egyedül vádoltál meg azzal hogy csitelek senki más...

1.1-ben ugyanez megvan?