Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mióta 1.1-em van mire félig betölti a gamet, máris kiírja, hogy kicked from server?
Forza.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
ha játszol és egyszer csak egy láthatatlan kéz majd kicsavarja a fegyvert a kezedbõl meg az eldobott gránátodat visszadobja neked és hasonlo kis finomságokra képes virus
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
nekem pl E:\loadcounter.dat ilyenem van
Én 8pm gmt+1-et beszéltem meg. Ezek meg 8pm gmt-t gondoltak.
Szal 9-kor lesz.
Legközelebb már valami csehszlovák klánt szervezek be, hogy az idõ ne legyen gond😊
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Nemtom mi lehet megprobalom kitalalni.
Tegnap teljesen jó volt a banda a muhahán, de azért mégicsak jobban szeretnék egy ilyen bebiztosított sereveren gamelni 😊
Scythe néven játszok nem hiszem hogy régebben benne lettem volna bármilyen tk-parádéban, remélem elég jó fiú voltam 😛
Le is kapom gyorsan, a cracket már meg is találtam hozzá 😊
Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok
Nagyon jók!
Ittakkor megláthatod milyen sok megtörtént esemény van a játékban feldolgozva
pl:
Ho_Chi_Minh_Trail pálya
1967 * szeptember Khe Sanh-ban támaszpontot hoznak létre, mely kiindulópontja lehet a Ho Si Minh-ösvény elleni támadásoknak.
Hue pálya
1968 * január 31. Visszaverik a saigoni amerikai követség elleni támadást. Hué városát elfoglalják a északi és Vietkong erõk.
* február 25. Az amerikai és dél-vietnami csapatok visszaveszik Huét, ahol az északiak kevesebb mint egy hónap alatt 2800 civilt öltek meg
Khe_Sahn pálya
1968 * január 21. Az északiak ostrom alá veszik Khe Sanh-t
stb.....
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
nem gondoltam volna h a jatekban az objectumokat a valosagosrol mintaztak
Meg persze egy.két T54-es
ez tényleg az a híd
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
eza reclaming hue vazz.. ez nagyon ász!
1
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit