Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok.
mióta 1.1-em van mire félig betölti a gamet, máris kiírja, hogy kicked from server?
arty
haat, nekem ez a fo gondom a bf-el, amiota az 1942 1.0 kijott 😄 sztem nem sokat valtozott, meg mindig csuszik, sztem az engine ilyen, nem lehet jobbra csinalni, kulonben csak mar nem hagynak igy ....

Forza.

Lacc
Nagyon zsír ebben az új peccsben az, hogy már normális fizikával rendelkezik a dzsip, végre már nem (teljesen) olyan mintha taknyon csúszkálna.
Yan
akkor majd megmondod 😄D
(már kutakodok irányában)

¥ xfire: kistekila

DonPapa
és ha nem akkor miért van ???

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Yan
sajnos aki a gamecopyworld-röl vonszolt le vmit annak van.

¥ xfire: kistekila

DonPapa
igen ilyen trükkös virus lehet

ha játszol és egyszer csak egy láthatatlan kéz majd kicsavarja a fegyvert a kezedbõl meg az eldobott gránátodat visszadobja neked és hasonlo kis finomságokra képes virus

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Bercy
mert ez egy ilyen trukkos virus....:ÐÐÐÐ
Serpa
ja, nálam is.

DonPapa
nem tudom de nem hiszem hogy valami komoly dolog mert nálam 4 byte a mérete

Serpa

és komolyan ?

Bercy
aha.....
Serpa
most neveteni kellene ?

Bercy
egy uj, gyikos VIRUS ami nem csak a gepet, hanem a usert is megtamadja
Serpa
igen, de mi ez ?

DonPapa
ahova telepited annak a fõkönyvtárába rak ilyet

nekem pl E:\loadcounter.dat ilyenem van

Serpa
fõkönyvtárba (C😊 rakta másnak is ezt a filet az 1.1 --> loadcounter.dat, 4 kb

Lacc
Thnx, meg is keresem mindjárt 😊
Zs0lt1
Erre válaszoltam az imént 😊

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
De most de a fasz angolok elnéztékaz idõt.
Én 8pm gmt+1-et beszéltem meg. Ezek meg 8pm gmt-t gondoltak.
Szal 9-kor lesz.
Legközelebb már valami csehszlovák klánt szervezek be, hogy az idõ ne legyen gond😊

muhahan vmiert lehal a szerver minden map-on es ujraindul, kiveve az uj mapot.
Nemtom mi lehet megprobalom kitalalni.
DonPapa
a pass dolgokat általában a Yan intézi ( #6113 ) keresd õt

Lacc
Meg ahogy látom a JW1 kapott egy "vip" pass-t, hogy csak normális játékosok tudjanak rajta játszani. Mit kell tennem azért hogy kapjak hozzá pass-t? Remélem semmi olyat mint ami most szembe jutott

Tegnap teljesen jó volt a banda a muhahán, de azért mégicsak jobban szeretnék egy ilyen bebiztosított sereveren gamelni 😊
Scythe néven játszok nem hiszem hogy régebben benne lettem volna bármilyen tk-parádéban, remélem elég jó fiú voltam 😛
Lacc
Több hónapnyi kényszerszünet után visszajöttem vietnámba, látom itt már 1.1-es peccs is van, meg hozzá egy magyar server is. Szedem is le gyorsan, bár ahogy láttam még nem mindegyik server tért át rá, tegnap még tudtam nyomatni 2 menetet a Muhahán. De úgy látom már ott se tudok.

Le is kapom gyorsan, a cracket már meg is találtam hozzá 😊
dronkZero
Jó ez a Defense of Con Thien, de sok lesz már belõle.... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DonPapa
1.1-es pacs pl

Itt

Serpa
nem tudom.
azzé kérdem.
most jöttem muhaha -ról, benéztem C: -be, és ott volt.

Morphin
nekem is van ilyen loadcounter-em ez mi

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zollee.
Sziasztok!! Nyaralni voltam és lemaradtam az 1.1-es pacsról hunnan tudom letõteni ja meg a kreket is????????????

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

Serpa
fõkönyvtárba (C😊 rakta másnak is ezt a filet az 1.1 --> loadcounter.dat, 4 kb

Bercy
egyebkent UHS, nem most lenne warotok?
Bercy
igen azt tudtam h valos csatak es hadszinterek vannak benne a jatekban, de azt nem gondoltam h pl: Hue varosanak jellegzetes objektumait is lemintaztak, azt hittem h csak egy kitalalt varosban vagyunk
Zs0lt1
Holnap összegyüjtöm ezeket a képeket és felteszem vhova.
Nagyon jók!

Zs0lt1
Mi lenne ott :ÐÐÐÐÐ

DonPapa
ha elovasod a Kronologiát
Ittakkor megláthatod milyen sok megtörtént esemény van a játékban feldolgozva

pl:
Ho_Chi_Minh_Trail pálya
1967 * szeptember Khe Sanh-ban támaszpontot hoznak létre, mely kiindulópontja lehet a Ho Si Minh-ösvény elleni támadásoknak.

Hue pálya
1968 * január 31. Visszaverik a saigoni amerikai követség elleni támadást. Hué városát elfoglalják a északi és Vietkong erõk.
* február 25. Az amerikai és dél-vietnami csapatok visszaveszik Huét, ahol az északiak kevesebb mint egy hónap alatt 2800 civilt öltek meg

Khe_Sahn pálya
1968 * január 21. Az északiak ostrom alá veszik Khe Sanh-t

stb.....

Sunz
Bercy: Olvass utánna,minden map és hadszintér valós helyszinrõl van mintázva... SÕt mi az uHs-ben minden hadmûvelet, és minden harc végét jubileum gyanánt kezeljük és aznap ha átállunk az 1.1-re azokon a napokon csak az apálya fog menni!

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Bercy
vagy egy mi8 amivel Zs0lt1 bekempelhetne oket
Rusid
Hova tunt mindenki a muhahárol elöbb vagy 20 voltak?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

nem az NEM jó...egy T54 kéne

Bercy
gondolom ezek a kepek hue varosarol vannak...
nem gondoltam volna h a jatekban az objectumokat a valosagosrol mintaztak
dronkZero
Húú, de lehetne hentelni azt a sok vietnámit M60nal....

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Már csaka zászló hiányzik mega a sok AK47,RPD,RPG.stb 😊
Meg persze egy.két T54-es

Rusid
hu bazz több kép kellene rola
ez tényleg az a híd

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

detto...
eza reclaming hue vazz.. ez nagyon ász!

Zs0lt1
Nna linkek:
1

Zs0lt1
Annyit elárulok, hogy ettõl a képtõl a bokámat lefostam:

Zs0lt1
Nna milyen kép ez:

BaLeeX
.org-ra akkor lesz szükség ha kijön a következõ patch akkor vissza kell másolni install elõtt mert különben nem települ fel.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Tarhonya
Na akkor nem értem mert mindent megcsináltam és mégis azt kapom hogy "Data differs from server"
Bercy
az .org-re nincs szukseg, az az eredeti .exe file