Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De rég bf-eztem, hogy igy eltalálom a mappokat. Pótolódni kéne 😉
¥ xfire: kistekila
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
bf2 után vszeg viszont ki fog halni
/jó kis mondatszerkezetek mi😊)/
Erre én is gondoltam felraktam a legújabb Video kari drivert.
nem változott a helyzet.
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Egy kis kiigazítást tennék a hozzászólásoddal kapcsolatban.
Szóval én az SW-s kiegészítõt 09.29.-én vettem meg és onnantól kezdve folymatosan játszottam vele minden hónapban jó 12 órát legalább (de volt olyan is, hogy a hónapban játékkal töltött idõm fele SW-s volt). Nos az EA külön SW szervert üzemeltetett amit egészen a BFV megjelenéséig üzemben is tartott és MINDEN este fullos volt... akárcsak az egyetlen RTR szerver is. Nos ezt akárhogy számolom bizony több mint 1/2 év üzemidõ volt. Mondjuk itt vagy BF topic-ban írtam (amit a mai napig nem értek), hogy mi a jó édes istenért kellett egy MINDEN nap fullosan üzemelõ szervert BFV-ra átállítani. Nos én is írtam meg szerintem sokan mások is, hogy esetleg jó lenne vmi kiegészítõs szervert is üzemeltetni az EA-nak és ezért született meg 2 ALL MAPS-es szerver, ahol szerencsés esetben (hslan,
Nos mostanában meg vagyok fosztva (és minden chello-s szerintem) a kiegészítõs "örömöktõl", ugyanis ismeretlen okból az ÖSSZES EA BF és BFV szrevrerre 200-300 körüli a pingem, mivel vmiért az USA-n keresztül lehet csak elérni az Anglia-i EA-s szervereket. Így a hülye helyzet állt elõ , hogy jobb a pingem az amerikai szerverekre mint az európai EA szerverekre.
Nos vki írta azt is, hogy mire fel jön WWII-s mod a BFV-hoz... nos õszintén a kezdeti lelkesedésem régen alábbhagyott a sima vietnám iránt és vhogy ez a mod talán átcsábít néhány embert a sima BF-bõl (mert bizony nagyon sokan maradtak a "kaptafánál", de a mod kedvéért talán most kipróbálják néhányan a vietnam-ot is). Talán ezért nem is véletlen, hogy maga az EA teszteli, optimalizálja és veszi szárnyai alá ezt a mod-ot. És hogy meddig fog ez futni? Nos mivel hivatalos "kiegészítõ" lesz, ezért szerintem a BF2 megjelenéséig egészen biztosan sokáig.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Mert ha igen, tedd fel a legújjabb drivert és azzal megoldódik a dolog.
Nekem is ugyanez volt. Sõt, volt mikor a ts miatt elkezdett iszonyat módon belaggolni a bfv. De úgy, hogy kb 1-2 fps-sel megy. Ilyenkor egy ts restart megoldja a gondot.
A friss driverrel nagyjából ez is megoldódik.
HA megy TS-m és a Bfv-n végetér egy pálya.Elkezdené tölteni a másikat, de csak elkezdené, mert kifagy
Megjelenik a gyönyõrü Battlefield Vietnam kiírás ,majd ott marad én nézem egy percig megunom és jöhet a reset.
5let vkinek,hogy mitõl lehet?
más a tehetetlensége a karaktereknek és nagyon másképp viselkednek a fegyverek is, szvsz a bfv jobb
és szerintem a bfv ww2 mod is jobb lesz a bf42nél, de vszeg nemigen lesznek szerverek hozzá már
hát nekem is ilyen van e !!!!!
csak az a baj hogy féléven belül nem szakadt el a drót benne, mert vigyuztam rá...
és amikor elszalkadt akkor már nem volt rá cseregarim, így maradt a házgyái szerelgetés, ma már úgy jó húz centivel kisebb a vezeték mert (szerencsére) mindig a madzag végében tört bele a szufla
mint most is, de már elegeeeeeeeeeem van én nem vagyok mûszerész
azoka rohadt kis mocskos sárga ördög vezetékek ... 
De EAnak is csak 2-3 szervere futott SW modban 2-3hónapig!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
De igy igaz.
Ugye BF:V elött volt egy WWII Secreat Weapons ami szintén "megbukott". Igy BF2-ig nem lehetett még egy 1942 modot kiadni! Ekkor jött a vietnam ami felturbozott Bf42, stb ... ennek ellenére jó lett... de az elsõ rész sikerét nem überelheti!
Most egy uj WWII mod Bf:V-re hátha egy-két játékost ujra a gép elé köt...
talan azert mert a vietnami harcmodort(dzsungel harc) akarjak atultetni a regebbi palyakra.
Kijött a bfvietnam, ami akár hogy szépitjük, a BF1942 modja.
Most a vietnamnak lesz ww2 modja. Erre mi szükség van?

Remélem ezzel nem csuszik EA+
Hoppáré!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Ha csak egy jó fejhallgatót keresel, akkor ne csak számtech boltban nézz körül. Mivel már két Genius füles ment tönkre nálam -megtöretés- vettem ~2500 pénzért egy jó kis Philipset...Igaz nincs mikrofon, de jól szól, párnázott.
A Zalman csoda biztos nagyon jó...csak drága...
Más gyártónak is van 5.1-es fülese...Hasonló árkategóriában.
Szvsz én nem a legdrágábbra, hanem az elérhetõ jóra szavazok..😊
ON
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=110&code=023
Kell hozzá egy 5.1-es hangkártya (pl: EAX SBlive5.1) kb.: 5000 Ft.
meg ez a füles. Tatára 18000ért kihozták 1 nap alatt.
Ennél jobb nem kell, mert sztem nincs. q-_-p
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war