Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mortel
Köszi szépen megnézem

Yan
Akkor ott 😊
De rég bf-eztem, hogy igy eltalálom a mappokat. Pótolódni kéne 😉

¥ xfire: kistekila

Mr Manson
ez itten iwo jima

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Yan
A ww2 modban kiprószálhatod, gvadalkanalon 😉

Mr Manson
halálos!

jó kis fegyver.. 😊

Pink Tiger
na neke nem pont ilyen van hanem egy soundlink-area ami ennek (speedlink) az elõdje volt csak akkor még más gyártotta (egyébként nagyon hasonló)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Mr Manson

Mr Manson

kz
Áhh megvan.
Nekem ilyen:

www.speed-link.com

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

kz

De milyen? Pontos tipusa?

FRenkie
melyik szerveren nyomjátok?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Zs0lt1
Újjabb összehasonlító képek a ww2modról.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Jaja az alaplapi driverre gondoltam.
Ez kell neked:
nForce_4.27_WinXP2K_WHQL_international

Bercy
ne a videokartya drivert csereld!!! az alaplap, vagy azon belul a hang kartya driveret.
Sunz
*NForce-os

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Sunz
Szerintem Zs0lti az alaplapod Nforcos mivolta miatt az alaplapi driverre gondolt...

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Pink Tiger
egyetértek azzal hogy a kaptafás bf42esek is bizti kipróbálják és vszeg nagyobb lesz a sikere mint bf42 után a bfv-é az ö kereikben
bf2 után vszeg viszont ki fog halni
/jó kis mondatszerkezetek mi😊)/

Mortel
Abit NF7-es alaplapom van.
Erre én is gondoltam felraktam a legújabb Video kari drivert.
nem változott a helyzet.

Lacc
Tény hogy jobban örültem volna én is egy új peccsnek amiben inkább javítottak volna pár nagyobb bugot, mint ennek a WW2 modnak, ami egy fikarcnyit se érdekel engem...
polak
jobban járnak a sima bfesek ha maradnak a régi gémnél! ez 1 hulladék.... sikerûlt hazavágniuk az egész játékot...ww mod vietnamra.... hehh szarból aranyat? ahelyett hogy kijavitanák a hibáit

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

skorpio7
Mr.Manson!

Egy kis kiigazítást tennék a hozzászólásoddal kapcsolatban.
Szóval én az SW-s kiegészítõt 09.29.-én vettem meg és onnantól kezdve folymatosan játszottam vele minden hónapban jó 12 órát legalább (de volt olyan is, hogy a hónapban játékkal töltött idõm fele SW-s volt). Nos az EA külön SW szervert üzemeltetett amit egészen a BFV megjelenéséig üzemben is tartott és MINDEN este fullos volt... akárcsak az egyetlen RTR szerver is. Nos ezt akárhogy számolom bizony több mint 1/2 év üzemidõ volt. Mondjuk itt vagy BF topic-ban írtam (amit a mai napig nem értek), hogy mi a jó édes istenért kellett egy MINDEN nap fullosan üzemelõ szervert BFV-ra átállítani. Nos én is írtam meg szerintem sokan mások is, hogy esetleg jó lenne vmi kiegészítõs szervert is üzemeltetni az EA-nak és ezért született meg 2 ALL MAPS-es szerver, ahol szerencsés esetben (hslan, , ZERG, stb. klánok) kifoghatsz jó kis kiegészítõs ejszakákat. 😊
Nos mostanában meg vagyok fosztva (és minden chello-s szerintem) a kiegészítõs "örömöktõl", ugyanis ismeretlen okból az ÖSSZES EA BF és BFV szrevrerre 200-300 körüli a pingem, mivel vmiért az USA-n keresztül lehet csak elérni az Anglia-i EA-s szervereket. Így a hülye helyzet állt elõ , hogy jobb a pingem az amerikai szerverekre mint az európai EA szerverekre.
Nos vki írta azt is, hogy mire fel jön WWII-s mod a BFV-hoz... nos õszintén a kezdeti lelkesedésem régen alábbhagyott a sima vietnám iránt és vhogy ez a mod talán átcsábít néhány embert a sima BF-bõl (mert bizony nagyon sokan maradtak a "kaptafánál", de a mod kedvéért talán most kipróbálják néhányan a vietnam-ot is). Talán ezért nem is véletlen, hogy maga az EA teszteli, optimalizálja és veszi szárnyai alá ezt a mod-ot. És hogy meddig fog ez futni? Nos mivel hivatalos "kiegészítõ" lesz, ezért szerintem a BF2 megjelenéséig egészen biztosan sokáig.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Zs0lt1
nem nForce-os alaplapod van?
Mert ha igen, tedd fel a legújjabb drivert és azzal megoldódik a dolog.
Nekem is ugyanez volt. Sõt, volt mikor a ts miatt elkezdett iszonyat módon belaggolni a bfv. De úgy, hogy kb 1-2 fps-sel megy. Ilyenkor egy ts restart megoldja a gondot.
A friss driverrel nagyjából ez is megoldódik.

Mortel
Van egy problémám. Kérek egy kis helpet.

HA megy TS-m és a Bfv-n végetér egy pálya.Elkezdené tölteni a másikat, de csak elkezdené, mert kifagy

Megjelenik a gyönyõrü Battlefield Vietnam kiírás ,majd ott marad én nézem egy percig megunom és jöhet a reset.

5let vkinek,hogy mitõl lehet?

Pink Tiger
ez nagyon lol😊

Pink Tiger
szerintem a bfv és bf42 nagyon különbözik egymástól
más a tehetetlensége a karaktereknek és nagyon másképp viselkednek a fegyverek is, szvsz a bfv jobb
és szerintem a bfv ww2 mod is jobb lesz a bf42nél, de vszeg nemigen lesznek szerverek hozzá már

Pink Tiger
csao te örültgyenge!!
hát nekem is ilyen van e !!!!!
csak az a baj hogy féléven belül nem szakadt el a drót benne, mert vigyuztam rá...
és amikor elszalkadt akkor már nem volt rá cseregarim, így maradt a házgyái szerelgetés, ma már úgy jó húz centivel kisebb a vezeték mert (szerencsére) mindig a madzag végében tört bele a szufla
mint most is, de már elegeeeeeeeeeem van én nem vagyok mûszerész azoka rohadt kis mocskos sárga ördög vezetékek ...

Zs0lt1
Kíváncsi vagyok, hány szerver fog futni ezzel, és mennyi ideig.

Mr Manson
Én megvettem azt is, mint az eddig kiadott összes BFet!
De EAnak is csak 2-3 szervere futott SW modban 2-3hónapig!

Yan
A kiegek csak magyaroknál buktak meg. (nem értem mé nem jáccanak vele, pedig jók)
De igy igaz.

Mr Manson
A várnál alulmaradt!
Ugye BF:V elött volt egy WWII Secreat Weapons ami szintén "megbukott". Igy BF2-ig nem lehetett még egy 1942 modot kiadni! Ekkor jött a vietnam ami felturbozott Bf42, stb ... ennek ellenére jó lett... de az elsõ rész sikerét nem überelheti!
Most egy uj WWII mod Bf:V-re hátha egy-két játékost ujra a gép elé köt...

Mr Manson
Én meg nem! 😄

Bercy
ne kerdezd...
talan azert mert a vietnami harcmodort(dzsungel harc) akarjak atultetni a regebbi palyakra.
Yan
Ez nem igaz :/
Kijött a bfvietnam, ami akár hogy szépitjük, a BF1942 modja.
Most a vietnamnak lesz ww2 modja. Erre mi szükség van?

Bercy
Zs0lt1
Hát jah, lenne mit csiszolni az 1.1-en is.

Bercy
dejen jobban cejetem a modern combatos jatetyokat kedves sojoztagyikos ur
Mr Manson
Természetesen! Mert WWII mod!

Bercy
azer egy probat meger.
Mr Manson
hm... kira! Bár 1.1 miatt nem annyira!
Remélem ezzel nem csuszik EA+

Zs0lt1

Bercy
nekem egy ilyen philips joszagom van. max 2500FT volt es a celnak megfelel(ha jol emlexem eddig csak halopartyin hasznaltam)
kz
Nekem egy SppeLink márkájú fejhallgatós mikim van, ugyan nem 5.1, nem drótnélküli, de fül körülölelõs, hangerõszabályzós és nagyon barátságos. A mmarktban vettem 3200HUF -ért. Fél évente eltörik a drót, visszaviszem, kapok egy vadonás újat és újraindul az egy év cseregarancia. Így fél évente új fülesem van. Nekem bejött. Ha érdekel a pontos tipus otthon megnézem.

polak
Philips rula😊 nekem is 2500hufos párnás van😊 igaz ez már kb 5 éves😊 jah + az 5 éves 700hufos fejre akaszthato mikrofon😊

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

trident
OFF
Ha csak egy jó fejhallgatót keresel, akkor ne csak számtech boltban nézz körül. Mivel már két Genius füles ment tönkre nálam -megtöretés- vettem ~2500 pénzért egy jó kis Philipset...Igaz nincs mikrofon, de jól szól, párnázott.
A Zalman csoda biztos nagyon jó...csak drága...
Más gyártónak is van 5.1-es fülese...Hasonló árkategóriában.
Szvsz én nem a legdrágábbra, hanem az elérhetõ jóra szavazok..😊
ON

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Zs0lt1

Zs0lt1
18000-ért vitték ki, és mennyi volt a fejhallgató ára

zeus
JA! gepbolt.hu -n emilben megrendelhetõ

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

zeus
Helo... fülesre visszatérve...
http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=110&code=023
Kell hozzá egy 5.1-es hangkártya (pl: EAX SBlive5.1) kb.: 5000 Ft.
meg ez a füles. Tatára 18000ért kihozták 1 nap alatt.
Ennél jobb nem kell, mert sztem nincs. q-_-p

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

FRenkie
köszi, sikerült.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"