Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bennmaradt elég sok bug a mapok jók a gépek jók a föld alatti rész is elég jó...a katyusa pedig szavakba nem önthetö olyan ász 😄 ...röviden tömören... 😊
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

ez jobb mert bugmentesebb és nem laggol!(persze szerver miatt képes rá)
szerintem az 1.2 jo, én még nem találkoztam buggal!
se ejtõernyõ se semmi.... az 1ik pálya szar de megnem mondom név szerint melyik az! azon nincs repülõ!
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Bug bug bug....nem kell mindig annyit sírni a Bfv az egyik leg bug mentessebb játék amivl eddig múltiztam......szóval szerintem jó minden.......
De ha valaki tud hasonló játékot és jobb ennél az szóljon

Ismét van egy rakat bug, meg egy csomó szarság.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az 1.2 peccset a ww2 mod után kell felrakni, különben gond van, azaz a ww2 modnak full reinstallkor az 1.0ra kell települnie... probálta valaki, megy ?
Forza.
Mindenki elismerne ése szeretne érte...

akár még egy HÕS is válhatna belõled...
Kecsegtetõ lehetõségek!!! Gondold meg.😊
És igen ismerjük, csak nem szoktt pultozni... persze ha az nem szémít annak, hogy oda jön a pulthoz és kér egy fröccsöt(inkább kettõt vagy 4-et.
Mért te honnan ismered?
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Ezért mondtam, hogy ha csinálod, akkor rajta(már ha egyáltalán tud ilyet az SG), de ne várd el senkitõl, hogy nap mint ezzel töltse az idejét a két szép szemünkért!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hogyan csináltok mozgó képet a nevetekhez??? Me sztem nagyon cool! Légyszi írja meg valaki. Köszi.
(Ja jövõ hét végén vasárnap meglessz a játék és végetek) 😊))
A Fehérek Harcba Küldik A Feketéket A Sárgák Ellen, Azért A Földért Amit A Vörösöktől Vettek El! EGYENES SZEMET A KÍNAIAKNAK!!!

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
¥ xfire: kistekila
CS:Source topikban volt, hogy az alatta levõ hozzászolásban volt a válasz... tehát nyilvánvaloan nem hogy vissza nem olvasott, hanem csak megnyitotta topikot, és irt ... 😞
BAN PLZ 😊
Forza.
Néha elgondolkodom, hogy még mindíg nem elég szigorú a hozzászólási jog az SG-n (ugye mostmár az anonymusok ki lettek takarítva) és szépen aláíratnék mindenkivel egy szabályzatot ami kimondja nem kérdezek meg semmit egy adott topic közösségétõl a témával kapcsolatban, amíg meg nem gyõzõdtem arról, hogy 5 oldalon belül nem került-e már terítékre a probléma illetve válaszadásra... aki pedig ezt szépen megszegi (mint most pl., hogy 8 hozzászólást képtelen visszaolvasni), az kapna egy 12 órás gondolkodási idõt egy szép kis levéllel megtámogatva, ahol közlik vele oként a fentebbi szabály megszegését. Talán így nem lenne annyi (néha idegesítõ és nevetséges) kérdés a fórumokon, ami már vagy 100-szor elhangzott és megválaszolásra került. Na de hát most ez van...
1.2 : #8719
uninstallom mondjuk nincs de így egyelõre most kevésbé izgat..
!ShermanData
a format c tõl nagyon fázom, nem szívesen rúgnám újra megint a rendszert😞
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
nagyon köszi

Utána a pbweb.exe-t tölcsd le, és frissitsd. Ha igy se, elküdöm neked a pb könyvtárat.
¥ xfire: kistekila
játékból a pbt nem lehet bekapcsolni, kiír egy hibaüzentet
egyébként még csak pb könyvtáram sincs
Hide and fear, Cobra Commander is here !
van egy fura problemem
újraraktam a oprendszert, így újra a bfvt is
de valami hiba csúszott a telepítésbe és nem települt fel a punkbuster, így nem tudok fellépni a szerverekre, singleben minden mükszik
gondoltam uninstall, de nem mükszik az sem😞((
szerintetek mi a megoldás?

akkor az dobjon egy emailt ide [email protected] és elküldöm mail-banAsus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu