Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ejtöernyös bug nagyon nem is volt benn szerintem csak a sok lüke ugy ugrik ki a heliböl stb hogy a heli nyomja lefelé a kiscsákot és hiába nyomkodja szegény a 9-est enm használ nekem is sokx volt ilyen ezért szoktam jól oldalradönteni a helit amikor ugrani akarok és igy nem szorulok be alá...!

ironk és véleményt ... 😄
bennmaradt elég sok bug a mapok jók a gépek jók a föld alatti rész is elég jó...a katyusa pedig szavakba nem önthetö olyan ász 😄 ...röviden tömören... 😊

gizzda
Ui: össze ülhetne a Jw brigád és adhatna egy jelszót......vagy mondja meg hogy nemkapok.....azt kész...........

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

gizzda
ja az nem rossz csak nem lehet egylapon említeni ezzel a game-val a többi vietes game meg katasztrófa......

polak
Call Of Duty UO
ez jobb mert bugmentesebb és nem laggol!(persze szerver miatt képes rá)
szerintem az 1.2 jo, én még nem találkoztam buggal!
se ejtõernyõ se semmi.... az 1ik pálya szar de megnem mondom név szerint melyik az! azon nincs repülõ!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

gizzda
1.2....szerintem jó...tetszik a heliknek a sebzése szerintem jól sikerült......új pályák.....1-2 új jármû.....

Bug bug bug....nem kell mindig annyit sírni a Bfv az egyik leg bug mentessebb játék amivl eddig múltiztam......szóval szerintem jó minden.......

De ha valaki tud hasonló játékot és jobb ennél az szóljon

Zs0lt1
Ugyanolyan sz@r, mint az 1.1, csak a 3 új pálya közül van 1 (Saigon 68), ami jó.
Ismét van egy rakat bug, meg egy csomó szarság.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Mr Manson

asszem

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Cobra.
Éppen akartam én is kérdezni, hogy milyen az 1.2

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yan
Ha nem lennél mindig lemutolva, elmondanám 😊))

¥ xfire: kistekila

arty
azon gondolkodtam, vajon a ww2 mod felmegy e 1.0ás bfv-re.

Az 1.2 peccset a ww2 mod után kell felrakni, különben gond van, azaz a ww2 modnak full reinstallkor az 1.0ra kell települnie... probálta valaki, megy ?

Forza.

Lacc
Valaki irhatna már valami véleményt az 1.2-rõl, hogy milyen lett. Nekem még csak most jön le.
Mortel
De.Skorpio ha rá értél elmélekdni ezen akkor a megvalósulásán nem érsz rá gondolkodni esetleg ha vélatlenül marad idõd.. tenni??
Mindenki elismerne ése szeretne érte...
akár még egy HÕS is válhatna belõled...
Kecsegtetõ lehetõségek!!! Gondold meg.😊

Mortel
De ez az a Drönk..
És igen ismerjük, csak nem szoktt pultozni... persze ha az nem szémít annak, hogy oda jön a pulthoz és kér egy fröccsöt(inkább kettõt vagy 4-et.

Mért te honnan ismered?

skorpio7
Éppen ráértem elmélkeldni a világ és egyebek dolgain.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Amon Serrano
Reich László! 3ad éves, palibácsis. 184, elég súlyos, kicsi kis szakáll. Talán néha pultozik is..

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

gizzda
SKORPIO 7.....he he he unatkozol?

dronkZero
Jah, BME Drönk. Milyen Lacát?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Amon Serrano
Ez a drönk ez az a drönk? BME? Nem ismered Lacát?

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

dronkZero
Nem azt mondom, hogy nincs értelme, hanem azt, hogy ezt szvsz épszû ember nem fogja a feladatának tekinteni (mármint hogy a csökkent intelligenciájú, földmûves modorú, vagy esetleg technikai/internet analfabéta lámmákat pesztrálja)
Ezért mondtam, hogy ha csinálod, akkor rajta(már ha egyáltalán tud ilyet az SG), de ne várd el senkitõl, hogy nap mint ezzel töltse az idejét a két szép szemünkért!

Bercy
.gif kiterjesztesu kepeket(anim) is fol lehet tolteni. keress 1 gif editor progit, es maris keszithetsz animalt logot
Bakter
Hali!
Hogyan csináltok mozgó képet a nevetekhez??? Me sztem nagyon cool! Légyszi írja meg valaki. Köszi.

(Ja jövõ hét végén vasárnap meglessz a játék és végetek) 😊))

A Fehérek Harcba Küldik A Feketéket A Sárgák Ellen, Azért A Földért Amit A Vörösöktől Vettek El! EGYENES SZEMET A KÍNAIAKNAK!!!

skorpio7
Nos vagyunk egypáran itt, akik már számottevõ ideje fórumoznak és egy adott stílusú játék (fps, auto szim, rpg, stratégia, stb...) majd minden egyes topic-ját olvassák is. Szóval õk lehetnének azok, akiknek azért adnak a szavukra a fórum moderátorai és így csak létre kellene hozni a Moderátornak nevezetû topic mellé (ahol pl. régi ismerõs fórumlakóként Hmuda tesz javaslatot folymatosan -teszem hozzá teljesen jogosan- a feleslegesen nyitott topic-ok törlésére -mert hát ugye egyesek képtelenek fórumkeresõt használni vagy arra a fránya Témák szövegre kattintani, ami kilistázza az összes topic-ot) egy másik pl.:Szabályszegõk pihenõszobája nevût is (ugye a neve magáért beszél), ahol javaslatot lehet tenni az arra érdemesekre.

Yan
A banolást biztos bevállalja
halkan megjegyzem, igaza van.

dronkZero
Oké, jó ötlet, csinálod, felügyeled, írsz nekik levelet, bannolsz? Merthogy én biztosan nem, de sztem vagyunk ezzel így páran...

Yan
Az 1.02-höz is van itt.

arty
egyértelmü!

CS:Source topikban volt, hogy az alatta levõ hozzászolásban volt a válasz... tehát nyilvánvaloan nem hogy vissza nem olvasott, hanem csak megnyitotta topikot, és irt ... 😞

BAN PLZ 😊

Forza.

skorpio7
Talán ha túl nagyra és feltünõre sikerült megírni azt a hozzászólást (hogy a szemet majd kiszúrja), na meg éppen erre az oldalra (8 hozzászólást kellett volna csak visszaolvasni) hogy lapozni se kelljen annak, aki linket keres a crack-hez...
Néha elgondolkodom, hogy még mindíg nem elég szigorú a hozzászólási jog az SG-n (ugye mostmár az anonymusok ki lettek takarítva) és szépen aláíratnék mindenkivel egy szabályzatot ami kimondja nem kérdezek meg semmit egy adott topic közösségétõl a témával kapcsolatban, amíg meg nem gyõzõdtem arról, hogy 5 oldalon belül nem került-e már terítékre a probléma illetve válaszadásra... aki pedig ezt szépen megszegi (mint most pl., hogy 8 hozzászólást képtelen visszaolvasni), az kapna egy 12 órás gondolkodási idõt egy szép kis levéllel megtámogatva, ahol közlik vele oként a fentebbi szabály megszegését. Talán így nem lenne annyi (néha idegesítõ és nevetséges) kérdés a fórumokon, ami már vagy 100-szor elhangzott és megválaszolásra került. Na de hát most ez van...

arty
tul nagy kérés, szorri ...

Forza.

nem az 1.2 kell neked inkább????😊))
1.2 : #8719

ok, mostmár minden mükszik, van pb és megy az 1.2 is, nagyon köszi mégegyszer a segítséget!!!!
uninstallom mondjuk nincs de így egyelõre most kevésbé izgat..

hi all lenne egy nagy kérésem valaki adja meg az 1.02 höz levõ crack-et THX !

ShermanData

thx YAN !! pb-m már van, de egyelõre vmiért még mindig nem megy csak a single playa mód..😞(
a format c tõl nagyon fázom, nem szívesen rúgnám újra megint a rendszert😞

Robogo
Na ugyan ez a hibám volt nekem is!Én egy format c:-vel megoldotam!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

ok megpróbálom
nagyon köszi

Yan
A 3.CD-röl probáld ujra felrakni csak a PB-t.
Utána a pbweb.exe-t tölcsd le, és frissitsd. Ha igy se, elküdöm neked a pb könyvtárat.

uninstall egyáltalán nem mükszik, cdrõl nem ad rá lehetõséget, programfilesból pedig nem csinál semmit az uninstall parancsra...
játékból a pbt nem lehet bekapcsolni, kiír egy hibaüzentet
egyébként még csak pb könyvtáram sincs

Cobra.
Uninstallnál ki kell venni a programrészletek elõl a pipát az installálóban, úgy szedi le õket. Biztos, hogy nem ment fel a PB? A multipalyer/internet menüben alul be kell jelölni a négyzetet.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hali srácok!!

van egy fura problemem
újraraktam a oprendszert, így újra a bfvt is
de valami hiba csúszott a telepítésbe és nem települt fel a punkbuster, így nem tudok fellépni a szerverekre, singleben minden mükszik
gondoltam uninstall, de nem mükszik az sem😞((

szerintetek mi a megoldás?

skorpio7
Ja igen szíves engedelmeddel:

KATTINTS IDE AZ 1.2-ES CRACK LETÖLTÉSÉHEZ!

skorpio7
Simán le tudtam tölteni, szóval mûxik ez a link! 😊

gizzda
hi most valamiért nem jön le az okosság de ha valakinek nagyon kell akkor az dobjon egy emailt ide [email protected] és elküldöm mail-ban

gizzda
URL http://www.elite-downloads.net/gbw/files/BattlefieldVietnamv1.2SinglePlayerMultiplayerNoCDFixedexeModFixedEng.rar ha ezt beírod egybõl elindul a letöltés...elvileg:-)

Morphin
gizzda ftp-t!!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Valaki adjon ftp-t a crack-re mert nem jön be a GAMEBURNWORLD.TELE VAN

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Mr Manson
Nem jön be a link!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

gizzda
TESTELVE.......müxik.....kircsi....go go go ....

gizzda
Hi itt megtaláljátok az 1.2 crack-et http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/battlefieldvietnam.htm

Buba007
Annak örülök, hogy ilyen jópofa vagy!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

polak
kár hogy totál üres, egyedûl nem szivessen megyek fel játszogatni

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu