Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

probáltam azzal is de nem megy.Semmien patchet nem tettem fel és mégse akarodzik lenyilni. 😞

Donathun
Rakd bele a dzsippet helivel!

NE FELEDD: Ha ellenségid lõtávolon belûl vannak, akkor te is....!

Donathun
Ez nem rossz ötlet. Sõt kódolhatnánk is magunkat mint a "BORG" (startrek voyager)<#alien2> "Az egyformaság újra megjelenne a Bolygónkon" (Idõ urai c.) Lehetnénk mondjuk számmal jelölve! <#vigyor3>
Pl. Landor nem Landor lenne hanem egyes BFV.HU.01, Bartlebi=BFV.HU.02, stb.....<#heureka><#nevetes1> <#vigyor1><#idiota> <#zavart2>

Donathun
Próbáld a PAGE UP és PAGE DOWN gombokat is... Hátha. Azt hiszem gyárilag arra van állítva.

ja és norBOSS, nehogy most megsértõdj v. megbántódj... szóval gyere azért játszani rendesen <#gun>
norBOSS, we miss you !!! <#beka2>
Zs0lt1
Jaja ott mûködik, de a sima bfv-ben sosem mûködött, mindig bugos volt és úgy is marad, hacsaknem valaki kilopja az ea-tól a forráskódot 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

A menüben a land and sea -ben dive és emerge néven van és a ww2 extended módban müxik!!!

Si vis pacem, para bellum!

nem fog mûködni egyikkel sem! Az 1.21 pöcs óta nem lehet de lehet hogy csak az alappal lehet !!!!!!!!! Szal késõbb úgy gondolták hogy nem lesz rá szükség!!!

Kezdtek tisztára becsavarodni <#wow3>

nem fog mûködni egyikkel sem! Az 1.21 pöcs óta nem lehet de lehet hogy csak az alappal lehet !!!!!!!!! Szal késõbb úgy gondolták hogy nem lesz rá szükség!!!

csak tovább ízlelgettem ezt a gondolatot, hogy norBOSS-ként megyünk fel.... most képzeljétek el, "norBOSS 1", "norBOSS 2", "norBOSS 3", ami önmagában is poénos, hát még amikor elkezdjük irtani egymást, és jönne ka kiírások, hogy "norBOSS 1 norBOSS 3", "norBOSS 3 norBOSS 6" stb. <#mf1> <#awink> <#banplz> <#vigyor3>
azért kössz.<#wave>

pedig a fel-lenyitóval mûködnie kéne. próbáld ki a többi gombot is: gyorsítás/lassítás, újratölt, hasal, chat...

(csak vicc volt <#wink> <#vigyor2> )
norBoss néven kéne bemenni, hehe, ez jó ötlet <#lookaround>
de inkább ne feszítsük túl a húrt !!! <#hawaii>
béke... basztassátok a köcsög csítereket, ne egymást.
<#circling>
Helloztok! Az amerikaiaknál, van egy hajó, amibe beleférne egy dzsip vagy valami jármû. csak lekéne nyitní az elejét. a beállításoknál is probáltam h a fedélzetnyílás fel-le, de azzal se csínál semmit. nemtudjátok h melyik gomb nyítja? a "Komp"elejét. plz help.

norBOSS
Mentségemre legyen mondva,hogy kezdés elõtt mint az állat tk-ztuk 1mást és én nem figyeltem amikor azt mndták,hogy éles,kezdõdik!!JJJJAAAA!!

ezt a hszt majdnem benyeltem😄

norBOSS
<#nevetes2><#nevetes1><#hehe>Az a meccs kezdésekor volt!!Pont az elsõ megszületéskor!!HUE vietnámi oldal induláskor!!3 csapattársat lõttem le asszem:hatt,vondom,sly!JAJA az még megy!!<#gun><#gun><#beka2>

uHs Gerzson
Törlöd le de azzonal 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
jajj má meginn szegény héttéhát bántyátok 😄
Norbi, meccs elõtt a három téká még mindig megvan? 😄DD

Wreck86
<#confused>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Szerintem mindkettõtöknek igaza van, landor helyében én is hasonló választ írtam volna honlapon, viszont a végére odabiggyesztettem volna hogy báj dö véj, miért akadt ki kedves norboss... Mert ugye minden éremnek megvan a maga 3-4 oldala <#vigyor5>
Na szóval, csináljuk aztat hogy az egész kollektíva felmegy jolt-ra, és elkezdjük szigorúan egymást tékázni! <#hamm>
Megnézném ahhoz mit szólnak😊
Vagy az egész kollektíva norboss néven megy föl, szolidaritásunkat kifejezendõ <#wink>

persze unalmas a munka nem csinálok smit😄
éppen most rakom fel a wowot😄😄:

uHs Gerzson
FLÉM vazzeeee <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"Azt látom,hogy ez nem a 7th',ugyanis mi ott mindíg kiálltunk a sajátjainkért!!!Ha igaza vót ha nem!!!"
ezt a dolgot akkor sem értettem/nemkötöszködik

Bocsi ha a prefixetekre nézve rosszat tettem de épp ahhoz volt kedvem,hogy +toroljam az engem ért sérelmeket!

-tRs-Landor

norBOSS
Azért arra kíváncsi vagyok,hogy legközelebb vajon felhívják-e az édesanyámat,és +kérik rá,verje el a seggem mert kempeltem a fõbázisukat!!!!!Azt sem értem ha annyira baszta a csõrüket az,hogy ott vagyok miért nem bannoltak és kész!!Miért kellett a fórumba rinyálni és azt sugallni,hogy szortírozzatok ki!!!1ébként honnan??Nem is vagyok,voltam,leszek a klántársatok!!Bocsi ha a prefixetekre nézve rosszat tettem de épp ahhoz volt kedvem,hogy +toroljam az engem ért sérelmeket!!Csak hogy értsétek:a saját pénzemen vett játékkal a saját kedvem szerint fogok játszani ha ez nem tetszik a szerver adminjának akkor rakjon ki!!De arra +kérlek téged LANDOR,hogy TE ne akarjál engem tanítani LÉCCIKE!!SEMMIRESESOHASEMMIKORSE!!!!

Ne parázz nem lettem felvéve a klánba,BAZDMEG!
Szép rajt, gratula, a hozzáállás nállad is megvan látom. Így az már csak megmosolyogtató, hogy felszólítasz hogy tisztelettel beszéljek rólad, feléd, mert nem vagyok a klántársad. Attól az általad is többször leírt ténytõl sem lesz könnyû elvonatkoztatnom hogy gyermeteg játszótérnek használod a BFV-t. Na de legyen, megadom a tiszteletet;

A 'bazdmeg' szót én általánosságba használtam, ellentétben veled, sõt a végére még odaböktem egy szmájlit, te meg itt fröcskölõdsz a fórumon és mit ad isten hattori is rögtön megjelenik osztani az észt, akinek ezen jóképességû hozzászólásait -ahogy azt eddig is- következetesen kimoderálom.
Amit meg kell hogy érts: a szituáció nem ellened irányult és ne ess bele abba a hibába amibe Donát is az üggyel kapcsolatban! Itt nem "valaki" írt be a chatbe hogy "buzik vagyunk" hanem egy jolt szerver moderátora! Itt igen is számít az elõtag, mert nem hiszem hogy sokan örülnének ha mondjuk bannolva lenne az aki BFV.HU elõtaggal fel akarna lépni bármeik jolt szerverrel, és itt egyáltalán nem vmi pistike othhoni szerverérõl van szó. Az pedig zseniális logikára vall hogy leveszed az elõtagot és úgy kempelsz, mikor már ugyan azzal az id-vel voltál fenn elõtte BFV.HU-s elõtaggal. Tehát összegezve NEM, NEM rólad szólt ez a dolog (igen, múlt idõbe) és nem érdekel kinek volt igaza, egyszerûen ezt máshogy nem volt szabad lereagálni. Ne haragudj hogy nem beszéltem veled mielõtt kommentáltam volna, de hogy ugyan ez lett volna a válasz, azt borítékolhatom. Ezt most vagy megérted vagy nem, a témát részemrõl lezártam, így is túl lett lihegve. Függetlenül ettõl az eseménytõl továbbra is szívesen látunk a TSünkön.

-tRs-Landor

Donathun
Abban igazság vagyon, hogy tényleg meg kellett volna õt is hallgatni....<#phone> Ha valaki beir a chatbe hogy buzik vagyunk, akkor azért is elnézést kérünk és elkullogunk "melegebb" égtájra? <#dumcsi>
Ez reánk "rossz fényt vetít"! ("Mi vagy te mozigépész?" /Hofi/)<#love12>
Gyerekek! Békesség, Szeretet! <#law><#hehe>

norBOSS
Azt látom,hogy ez nem a 7th',ugyanis mi ott mindíg kiálltunk a sajátjainkért!!!Ha igaza vót ha nem!!!

norBOSS
Ne parázz nem lettem felvéve a klánba,BAZDMEG!!!!Arra is +kérlek,hogy ha nem tudod mi tötént akkor ne ellenségskedjél!!!A klán elõtagot már akkor is levettem de sajna már késõ volt!!!Egyébként én abban a hitben voltam,hogy ez csak olyan magyar prefix nem pedig 1 komoly kláné!!Még valamelyik nap pont mondtam is,hogy azért nincs prefix a nevem elõtt mert kempelgettem és nem akartam a magyarokra rossz hírnevet hozni nem pedig azért,hogy a klánra!!!!!Az a buzi angol a repcsiért tk-zott(arra,hogy pontosan hogyan kezdõdött már sajna nem emléxem de elõszõr akkor tk-zott amikor beültem,utána már akkor is amikor a repcsi felé mentem ezért kezdtem felrobbantani a tornyát)aztán én úgy döntöttem akkor ne repcsizzen!!!A másik az,hogy minálunk elöszõr mindíg +lett kérdezve,hogy mi történt aztán alkottunk véleményt a klántársunkról!!!!!De mivel én nem vagyok a klántársad és fõleg nem óvodás,tisztelettel beszéljél rólam,felém!!Azt + fõképp nem értem miért kérsz elnézést miattam mert nem lett volna rá szükség!!+kellett volna kérdezni tõlem is azt,hogy mi miért történ aztán utána talán nem hajolsz+elõttük derékig és kérsz bocsánatot tõlük!!!Ha ki akarnak bannolni HÁT legyen lekaksizom õket!!!Majd megyek az mnz szerverre botokat gyilkolászni,azok legalább nem tk-znak a repcsiért!!

elõûlíltók = elõállítók, persze, kidobom ezt a köcsög billentyûzetet, asszem <#beka2>
hehe, chewat = cheat, ezen az elíráson jót röhögtem
aimbot meg chewat kapcsán vki mondta, hogy lehet "venni".
keresgéltem a neten, mondjuk kemény 5 percig, aztán beleuntam ,de ilyesmiket találtam (nem töltöttem le semmit):

ez bfv-s, de õsrégi (vagyis tuti felismeri a pb):
http://www.multiplayerhacks.org/downloads.php?do=cat&id=52

ez meg újabb játékokhoz, és itt az elõûlíltók tényleg pénzt kérnek érte:
http://www.msxsecurity.com/hacks.php

nem t'om, mennyire komoly linkek.
<#hehe>

-tRs-Landor

Zs0lt1
írjak hogyan kempeljünk mi8-al jól howto-t? 😄DDD

Köszi Landor!

HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donathun
En benne vagyok!

OK köszi a fordítást! Landor elbeztad a gyerek nevét a bocsánatkérésnél<#vigyor3>

Wreck86
"Csõ Haver!nincs ötletem,emrt nemtudok magyarul olvasni,remélem az angol ok lesz.Szóval panaszt tennék az egyik klántársatokra: BFV.HU norBOSS"-ra.Ezen a délután(7/8/2007) a Jolts Flaming Dart serveren volt és nem elfogadható játékstílust produkált(tk,saját tornyok rombolása).Ez nem elfogadható viselkedés,s ha tovább csinálja ezt,akkor bannolva lesz a serverrõl.Remélem az iylen játékosokat kiszortírozzátok a klánból,s remélem egy jót fogunk még jáccani." kb ez magyarul.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Msgt Magpie
Hi Bartlebi
Nem írt semmi olyantot a srác, sztem. Nem tudja ez lesz e a nyitja nem tud magyarul olvasni, reméli az angol okés lesz.

Wreck86
lol,szép válasz volt Landor.😊

Hello azért valaki lefordíthatná hogy mit is írt mert én speciel nem beszélem az angolt ennyire ! amúgy valamit kivettem a szvakból és kiváncsi vagyok mi volt! Már úgy gondolom részletesebben mi volt! Én személy szerint megharagudtam az angolokra( a tuskó fõnöke is az csak jelzem) nem bírom az olyan faszokat akik nem fogadják el hogy más nyelv is van a világon nem csak az a buzi angol!!!(kezdek fasiszta lenni <#eplus2> )Egyszer magyarúl írtam valakinek és ezért ledobtak a szerverrõl!!

bazdmeg ki vettel fel norbosst a klánba???? 😄
eszem faszom megáll.. beszélek vele, hogy ne viselkedjen úgy mind1 ovodás.. fõleg ne klánelõtaggal, ez nem a 7th basszameg 😄

-tRs-Landor

Msgt Magpie
sziasztok
A BFV.HU -n van egy rosszaló írás az egyik clantag miatt kicsit rosszalkodott aJolt Flaming dart serveren. Nemtetszésüket fejezték ki.
Majd nézzétek meg.
bye

Nos annyit tudni kell, hogy új engine lesz pár hét múlva a BFV.HU-n..
Mivel a site elékészítése szívességekbõl készült, gyakorlatilag 0 forintos beruházással, így nagyon alap funkciókkal rendelkezik, és a nehézkes admin kezelõi fellület volt az egyik hátráltató ok, hogy csak ritkán frissült az oldal. Reményeim szerint az új motor orvosolni fogja ezt a hiányosságot, skálázható lesz, szóval akár ti is hozzá tudtok majd tenni az oldal tartalmához, nem csak itt a fórum keretein beül.
Szóval az elõttem felszólaló szájkaratésokra akkor mostmár tuti számítok, ha az oldal tartalomfeltöltésére kerül majd a sor.. ;>

-tRs-Landor

Wreck86
fel lehetne dobni egy kis ablakkal,ahol screenshotokat mutatunk be,nem?(saját magunk álltal vkinek elküldött,és feltöltött képek)

Donathun
A baj ezzel csak az, hogy aki velünk összefut játék közben az a nevünk alapján a honlapot keresi fel.... Ahol viszont nem sok napi aktualitásra lel, igy arra következtethet - helytelenül - hogy ez is csak egy kihalt Vietnam klán honlapja! <#shakehead>