Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok tom hogy kutyának sem hiányzok de azért szólok hogy mostanában az életem kedvezõtlen irányba fordult, mert még aludni sem járok nagyon haza! Szal ha valaki szeretne war-t az please vegye át a kezdeményezést és rendezkelõdjön mert idõm még élni SINCS!!!!! De lélekben veletek vagyok!

Si vis pacem, para bellum!

Donát köszönjük a bátorító szavakat szerintem most sokaknak akik még nem nõssek elment a kedvük az egész élettõl!<#vigyor>

Na mert te már kiakasztottad az "Itt lógott de meglógott" táblát?
Amúgy akkor is az a legrosszabb ha az asszony nem azt mondja hogy már megint fáj a feje, hanem hogy "na mit akarsz? nincs szülinapod" <#alien2><#beka2>

2990ért persze és még el is mondom h hol tudod megvenni.

trogerzsiger
Hali!

tudtok jó szerót a játékhoz?

Donathun
majd ha megnosulsz ez is elmulik.....

NE FELEDD: Ha ellenségid lõtávolon belûl vannak, akkor te is....!

donát. én ma próbáltam, elvileg okés az MNZ szerver. szólja, ha ma se megy. valaki kipróbálta már, hogy törött játékka fel lehet-e menni? fasza lenne. <#nyes>
tomassyno, kép nincs? így nem tudjuk átérezni a fájdalmadat... <#vigyor>
Tomassyno!! Sürgõssen fordulj sexológushoz vagy valamilyen más dokihoz!!!!

Uram isten emberek! Hát milyen ribbancokat láttam tegnap este Siófokon a Bícsen!!!! Áhh, tócsába csöpügött a nyálam. Már csak 1-2 jófajta vietnámi kurvával kellett volna összejönni:))

Donathun
Bolek bácsi! Nekem nem sikerült csatizni az mnz serverhez...!

NE FELEDD: Ha ellenségid lõtávolon belûl vannak, akkor te is....!

Há mára találtam egyéb pszichodelikus programot :)))))
De lehet éfjél körül még benézek.... Jó játékot.

hahó, norBoss, szerintem se reagáld túl... hülyeség, h nem jössz játszani, na.

tomassyno, durva, amit írtál a villámcsapásról. még jó, h nem gyuladt ki vmi, bakter.

ma sztem benézek este 10-11 felé, van esélye, hogy leszel? fasza volna, játszanék, de egyedül elég uncsi. TS-re lépj fel, ha arra jársz. csácsövi... <#circling>
Hát köszi, de inkább maradnék majd a 47-esnél. Sokkal jobban tetszik, autentikusabb is, meg ha neadjisten egy rétiniggert kell elkergetni akkor a verbális fenyegetés mellett sokkal hatékonyabb a vizuális is egy hihetõbb fegyverrel :) Meg ezt talán még megismeri :)

wow :DD

-tRs-Landor

Tomassyno kell AK74-es ?

egy AK 47-re való rakéta volt!!

igen akkor csak tört szerveren
de egyszerûbb ha nem crackolod hanem egy secure imaget használsz 3. cdnek..
bár a legyszerûbb ha megveszed eredetibe, már potom pénzekért lehet kapni <#wink>

-tRs-Landor

Cápafogxy
Az volna a kérdésem hogy felpatcheltem a játékot, és hogy így lehet e nem eredeti játékkal neten játszani, és ha igen akkor csak tört serveren?

Norboss te meg sajnos túl komolyan veszed a dolgokat...
Kaki bele az egészbe, nem magadra venni a dolgokat és:
"Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az Õ színtjükre. És legyõznek a rutinjukkal!"

Ezt nem rád értem landor, nehogy megsértõdj! <#kuss><#worship><#idiota>

Végre végre végre!!!
Visszakaptam a drágaszágot! Szombaton villám baszott a házba, kinyírva 5 tévét, az adsl modememet és nemkevésbé az integrált hálókártyámat.
Ma zárás elõtt 10 percig tartott mire tettek bele egy új hálókártyát.
Ja és nem megállapítható hogy a meghibásodás a villámcsapás következtében keletkezett, így a biztosító sem fizet...
Köszi srácok!

Na de ha a Jóisten is úgy akarja ma este géééém! <#violent><#boxer><#gun><#gonosz2><#mf1><#mf2><#vigyor1><#bdead><#alien><#bdead>

idõpontot nem kaptam :D
egyébként meg repnapon voltam, képzeld :P

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Ha te szervezed akkor ezen a nyáron miért nem volt? :P

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ja várjá gerzson, a köv bftalit én szervezem! akkor most arra se jön el? <#szomoru1><#nevetes1>

-tRs-Landor

szia... <#szomoru1>
picsába így nem lesz meg a 22k <#hehe>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
BF talin egy sörre és borra meghívlak azért :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

szeva<#szomoru1>

norBOSS
Látod tudtam:az a bajod,hogy nem vettek fel!!!Sejtettem,hogy ez áll a háttérben!!Van ez így!!Azért ezen én is jót kacagtam!!Viszont a többiektõl elbúcsúznék:köszi srácok mindent de ezt az embert ki nem állhatom,többet nem használom a fórumot úgyhogy ne írjatok nekem!!Ja?A ts-t sem!!Sziasztok

na nézzük akkor sorba, a válaszok olyan nobossosan :D

TE aztán 1 roppant jóó fej gyerek vagy!!!!!
igen!!!
Nem,hogy azt írtad volna:sebaj telepítsd újra és gyere játszani!!
nem!!!
és de jó,hogy inkább az lett!!!
igen!!!
Csak érdeklõdnék,hogy mi ba...a a csõrödet???Vajon az,hogy téged nem vettek fel??
igen :D ez aranyosan naív volt :D
Vagy van 1 régi prblémád valakivel
ejnye ejnye.. ilyen rég volt? használd lenn a keresõt!!! :D
+torlod amint tudod,hogy 7th'-s????
igen, megtorlom!!!! :D
Meg arra is kíváncsi lennék,hogy milyen alternatívát tudtál volna ami jobb neki mint a 7th'????
keresõ???? ;D

noh mára ennyi jót mulattam, köszönöm neked noboss, gyere máskor is!!!?!????!!4 <#wink>

-tRs-Landor

norBOSS
TE aztán 1 roppant jóó fej gyerek vagy!!!!!Nem,hogy azt írtad volna:sebaj telepítsd újra és gyere játszani!!,hanem 1bõl kitérszrá,hogy 7th'-s és de jó,hogy inkább az lett!!!Csak érdeklõdnék,hogy mi ba...a a csõrödet???Vajon az,hogy téged nem vettek fel??Vagy van 1 régi prblémád valakivel és ezt mindenkin +torlod amint tudod,hogy 7th'-s????Meg arra is kíváncsi lennék,hogy milyen alternatívát tudtál volna ami jobb neki mint a 7th'????<#banplz><#smile>

Ezt az aukciót eltávolították vagy már nem érhetõ el.

-tRs-Landor

Ezt nézzétek meg !!!!!! http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=33397284

YES!!!!!!!!!!!!!!!!!

<#eljen>

-tRs-Landor

Beers
<#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

az
(privát ment a fájllal)

-tRs-Landor

Beers
1.21 kellene!
Ugye ez az utolsó?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

hehehe <#banplz>
dde jó hogy inkább 7thsnak mentél <#nevetes1>

-tRs-Landor

hányas verzió kéne? sima, patch-mentes telepítés utáni? nekem 1.21-es van lezsírozva... de az 4 mega zippelve. amúgy mér nem telepíted inkább az egészet? fél óra modostul, mindenestül. (PoE-t nem is kell törölni) lehet, hogy egyszerubb lenne.
Beers
Valaki dobjon már meg egy eredeti BfVietnam.exe-vel!

Bogdogege
Na, én meg éppen tegnap töröltem le a játékot <#szomoru1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

aztat sajnos csak a jövõ fogja megmondani, hogy a törött játékkal hadakozók bé tudnak-e térni egy-egy fordulóra. mindenesetre megtettük, amit az ügyben meg lehetett... érintettek: tessetek kipróbálni, és szóljatok, hogy megy-e, pls.
have fun <#gun>
Testvéreim az Úr... akarom mondani, BFV-ben!

Hosszú és fájdalmas küzdelemtõl elnyûtten, mégis derûs szívvel, könnyekkel küszködve és elcsukló hangom mondom Néktek...
újra van MNZ ww2 extended mod szerverünk !!!

Hála és köszönet az informatika felttünk õrködõ angyalainak, akik halált megvetõ bátorsággal drótozták újra szerverünk környezetét!!!

örvendezzünk !!! halleluja !!! halleluja !!!
<#worship> <#law> <#worship>
Zs0lt1
hát én így kezdtem helizni, hogy bill+egér. próbáltam csak billentyûvel, de úgy gáz sztem. Nem lehet olyan finom mozdulatokat csinálni és nehéz a célzásra és az irányításra eggyütt figyelni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

igazából 3 <#vigyor5>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Itt is thx :)

2 van csak az egyik jelenleg nem üzemel !

Én egér+bill kombinációval irányíttom!<#vigyor>

Egér+bill? Grat:) NEkem sosem sikerült egérrel heliznem ill. repcsiznem.
Nos már tárgytalan sikerült megoldanom:D Már csak azt szeretném kérdezni, hogy a bfv.hu-n lévõ szerveren kívül van más magyar is, vagy csak az az 1 van?