Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepti
hmm.

sima bf42-ben a legkönnyebb kitörni? Hát barátom, nem nagyon meccseztél kemper állatok ellen... Tudod vanak mapok, ahol egy-egy repülõ plusz wespe és te a büdös életben nem jössz ki, ha az ellen jól kempel... Pl Kharkov, Gazala. Vagy 2 tankkal Berlinen. Vagy akár sztálingrádon se. Vagy mondjuk Bocage-n is lehet szépen aratni. Vagy Kursk-on. Volt olyan Kursk meccsünk anno, hogy a 6. perctõl lepörgésig megszülettem, meghaltam. de mást nem tudtam.

Zeboo
Szerintem semmi gond nincs a kempeléssel. A war-okról most nem beszélek, mert ott kifejezetten kell kempelni. A publikon már gázosabb, fõleg akik csak most kezdik a játékot. De egy kempbõl csapatmunkával könnyen ki lehet törni (ez inkább a publikra, mintsem az éles warokra érvényes), és ilyenkor még fejlõdik is az ember. Mindenkit kempeltek már le a publikon. Kibírható szerintem. Haxoror-al részben egyetértek, de szinte lehetlen a kivitelezés. Publikon teljesen természetes, hogy a klántársaim (akik haverok is) mellé fogok állni és egy csapatban játszunk. És a másik, hogy nem a publikon fog fejlõdni az ember, mert ott csak baromkodás,káromkodás, veszekedés és rinyálás megy, amit hamar megun az ember, emellett a csapatjáték egy nagy nulla.

Bár egyáltalán nem errõl volt szó, de csak hogy tiszta legyen a Battlefield sorozat összes része és modja közül pont a vanilla 42-ben a legkönnyebb kitörni a kempbõl 😊

Látom nem nagyon fárasztottad magad a végigolvasásával, gondoltam írok neked egy lightosabb verziót de fölösleges mert te ezt egyszerûen nem-akarod-megérteni...

u.i.: Egységben az erõ, értsétek ahogy akarjátok <#hehe>

ugy ám...

polak
szerintem teljessen jó amit leírt!
nincs ebben picsogás... szerintem nem azt mondta hogy ne kempelj...
én meglátásom szerint a csapat egyenlõ leosztását helyezte elõtérbe nem pedig a kempet!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Zs0lt1
Ez nem más, mint rinyálás meg picsogás bazzeg.
Még egy rohadt román szerveren is több szándékot vesz észre az ember a kempbõl való kitörésre mint ithon. Elegem van már az ilyenekbõl.

Ez a bf42-es kemp különben sem hasonlít egy bfv-s kemphez, mert itt ki lehet törni, ott meg nem.
Flame ON!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TLD Robi
Jaja😊)<#nevetes1><#nyes>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Mersant
nos....ja...igy igaz :-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Nesztek 😊
Nem olyan tömören velõs mint a "A BC a jobbik csapat jutalma." de megéri elolvasni és elgondolkodni rajta <#eljen>

"Sztem minden játékban elõforduló általános jelenség, hogy a gyanútlan gémer betéved valami szerverre, és nagyon gyorsan rájön, hogy itt neki már csak a céltábla szerep jutott. Ehhez gyakran nincs is szükség arra, hogy egy brigád tagjai egy oldalra álljanak, néha már az is elég, ha a pro játékosok aránya egy kicsivel felborul a csapatok között.

Ez nem is új, nem is bf jelenség, talán nem is tudok olyan mp játékot, még stratégiát sem, ahol ne lenne ilyen. Szerintem mindenkinek az egyéni ízlése határozza meg, hogy mi az a játékélmény, ami a legnagyobb élményt adja neki. Én speciel mindig is a kemény, de lehetõ legjobban kiegyenlített küzdelemet kerestem minden online játékban.

Azt hiszem vitathatatlan tény, hogy a 100%-osan kiegyenlített csapatok ideája, a gyakorlatban kivitelezhetetlen. Ha pedig hozzáadom azt, hogy minden játékban a legprofibb játékosok elõbb utóbb megismerik egymást, és csapatokba tömörülnek, akkor még tovább bonyolódik a helyzet. Ugyanis ezek a játékosok, ha egy idõben jáccanak, akkor elég természetes, hogy igyekeznek egy szerveren lenni, hogy kommunikálhassanak, és közös élményekkel gazdagodjanak. Namost, ha összejön, 2-3 vagy több profi játékos egy helyen, akkor az már megalapozza, hogy a játék ne amatõr kóválygás szintjén follyon. Ugyanakkor egy publikus szerveren gyakran nem adott, az hogy még egyszer ugyanennyi és ilyen szintû emberke betévedjen ugyanoda. Sztem érthetõ az is, hogy az egycsapatban/tásraságban/klában levõ emberek szívesebben jáccanak együtt, mint egymás ellen, különösen, ha még ts-en is vannak. Így meg tudnak beszélni valami kooprodukciót, nem egymásra kell anyázni, ha lelövik õket, stb. Tehát, ha õk egy oldalon jáccanak, és mind az õ mind a másik oldal kiegészül átlagos játékosokkal, akkor abból papírforma szerint muszáj egy korrekt kis répnek kerekedni. Persze van a mondás, hogy a szop@as jó, csak a f@sz megfelelõ oldalán kell lenni.

Itt tehát mindenképpen érdekütközés van az egyoldalon játék és a kiegyenlített, mindenki számára kihívást és sikerélményt egyformán biztosítani tudó játék között. Persze érdekes ez a jelenség, mert pl. egy NBA kosárcsapat nem nagyon jár le napi szinten a grundra a többiekkel koszarazni, vagy a profi boxolók sem nagyon járnak csapatostul kocsmai verekedésekbe. Itt viszont elit csaptok játékosai rendszeresen összekerülhetnek olyanokkal, akik csak hobbi szinten, kedvtelésbõl jáccanak.

Ugyanakkor így kb. a 10. fps-emen túl mindig találtam üdítõen jó példákat, klánokat, szervereket, ahol szinte mindenki számára természetes volt az egyensúlyravaló törekvés. Ahol, ha belépek x klán szerverére, akkor szinte minig ugyanannyi tagot látok mindkét oldalon, kivéve, mondjuk, ha egy másik hasonló súlyú klán is épp ott tanyázik. Ahol a legjobb játokosok az elsõk akik szinte azonnal átállnak, ha kezd felborulni az egyensúly. (vicces de az ilyen szempontból kedvenc szervereim szinte minden játékban britek voltak) És ennek 1-1 ember szintjén kell mûködnie. Pl. emlékszem annó Lappjäveln az nb-bõl párszor átjött magyar szerverre, ha magyar kisbarátai éppen ott voltak, és szinte mindig a másik oldalra állt, vagy oda, ahova belépéskor került.

Szerintem ehhez, a skilltõl erõsen elkülíthetõ képességek kellenek, mint nagyvonalúság, sportszerûség, a másik tisztelete stb. Ha azok a kosarasok mégis lejárnak a grundra, akkor oszoljanak el a csapatok között, és adják meg az esélyt a srácoknak hogy hogy örülhessenek, ha bedobhatnak egy-egy ziccert. A legtöbb embernek, aki aktívan játszik nem kis befektetést jelent pl. a gépének a megvétele, szinten tartása, az idejébõl pedig a legkedvesebb szabadidejét tölti játékkal. Ezért én mindig is úgy gondoltam, hogy valamelyest felelõsség is ez egymás iránt, hogy mindenki megkaphassa azt az örömet a játékból, amit az anyagi és idõbefektetés árán elvár tõle. "Ha akarjátok, nem álom."

by attes

Zeboo
Jah, és a ragdoll-nak még se híre se hamva, de akkor is a világ legjobb, legélvezetesebb játéka!!!!

BurnBaby
öröm látni milyen tájékozottak vagytok a saját ügyeitekben ,))

www.battlefield.hu

Zeboo
Viszont a sérülésmodel nincs a topon, szóval nem egy Doom III szintû ilyen tekintetben a Bf:V.

TLD Robi
Nemrég értem haza,de most látom,hogy van egy TLD server!<#eljen>
Remélem,hogy a miénk és nem csak tesztelési célokra van😊<#nevetes1>

TLD Robi
Itt vannak infók a gamerõl:
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=8955

TLD Robi
Egy jó kis game!<#eljen>Van benne sok minden pl:kempelések,helicsaták,viták😊<#nevetes1><#nyes>,kickek😊<#nevetes1>,jó taktikák,fordulatok stb.Van benne jó felkiáltás is amikor megölsz egy embert visít egyett az ember😊,sok jó ami egy játékhoz kell!A célzás szerintem jó és könnyû célozni,a serverek 28 és 32 fõsek.Szerintem nem hasonlít semmijen játékra max a BF 1942-re!
Szerintem érdemes letölteni!<#wave>

Robogo
Na szerintem nagyon hasonlít a vietcong játékra!Én ajánlom neked ezt a gamet!<#eljen>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Zs0lt1
Bézkempelõs-kickelõs, szerintem :ÐÐÐÐÐÐÐ

Bercy
Dzsungeles rejtozkodos, haboruzos lovoldozos, beszallokahelibeseslelolektitek feszultseglevezetos.
szerintem....szerinte....
<#idiota>
Zs0lt1
Alapjában véve leginkább a Battlefield 1942-hez hasonlít, de szinte teljesen más játékstílust kínál.
Leginkább nem hasonlít semmihez.

panther112
Köszi a linkeket, de nem találtam választ a kérdéseimre, pl sebzésmodell, személyes vélemények más fps-ekhez képeset...

kz
ajánlom figyelmedbe a
bfhelp.try.hu
és a
www.battlefield.hu
oldalakat.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

panther112
Jajj és még az, h valakinek sikerül-e kipróbálnia a men of valor vietnam multit? nekem gondok vannak vele, és ha uolyan szar az is, mint a single része akkor inkább letörlöm az egészet. Van-e multi részben is pl ilyen nyomo az f-et és gyógyulok, meg space a hullára és gyógyulkok baromság, v multiból ezt azért kivették?

kz
A JW1 Petkóé, aki megengedi, hogy játszunk rajta, mi pedig istenként tiszteljük ezért is.
<#worship><#worship><#worship><#worship>

panther112
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy milyen más fps-ekhez hasonlít ennek a jatéknak a multija? PL. am army, vagy inkább cod, vagy vietcong? Milyen a sebzésmodell, milyen módokban lehet játszani, mennyit bírnak a katonák, túl könnyû-e a célzás, hány fõsek a szerverek, berakja a hullát a még zajló körbe, v végig kell várni, ez opcionális stb. Elõre is köszi

Zs0lt1
Az uhs idõkben régen ...û
Ez kimaradt

Zs0lt1
Az régen 3 szerver ment azon a vason, egy bfv1.2, egy EoD, és a bf42-es infantry. Szal sztem tuti kibírja.

Robogo
Azt hiszem,hogy csak tesztelés alatt van a server!Mert nekünk lesz egy serverünk!De lehet,hogy már a miénk!De nem mindenkinek lehet servere!...<#nyes>Miért különben tiétek a JW1 vagyis a CB kláné?

kz
Ma már bárkinek lehet szervere...
<#vigyor5>

Robogo
De van egy trs server is!

Robogo
Jaja!

szerintem csak tesztelési céllal, hogy bír-e két bfv szervert a vas
Zs0lt1
Jah most látom csak, hogy azon a gépen új port lett nyitva :-)

Zs0lt1
Egyébként grat hozzá :-))

Zs0lt1
Nem hiszek a szememnek.
A Vietnam'o'matic átalakult TLD szerverré????? <#wow1><#merges2>

Robogo
MNZ-s vagy?

Robogo
Milyen köszönetet?Mi van?

Robogo
Csocsi mindenkinek!<#wave><#vigyor2>

Köszönöm Robi és Gaboca a köszönetet legközelebb figyelek majd jo helyzetben betenni és minõségit <#pias> <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

ShermanData

kz
Mindegy milyen tûzfalat, meg szpájkeresõt használsz!
A legjobb védelem, ha a jobb kezed mutató ujját kordában tudod tartani és nem kattansz rá mindenfélére.
Ha ezt nem tudod megállni (pl nincs csajod, oszt tõteni kell a videokat, hogy jó legyen), vagy nem csak te használod a gépet, akkor formatálj, majd installálj fel mindent frankón és csinálj egy biztonsági másolatot, vagy ghost-ot. Ez után ha be is jönnek mindenféle nemkívánatos dolgok, akkor sem kell az úratelepítésekkel bajlódnod.

Tomeee
lol <#vigyor2><#ravasz1>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

polak

Pepti
jovan, rajottem miert. HAver ugy csinalta, hogy nem jelolte be a protected gaem cd dolgot. IGy ugyan image lett, meg telepult is, de nem eredeti image jott letre.

Pepti
nem, eloszor csinaltam image-t es utanna image-rol telepitettem. Es mindegyik T meghajto. De azert koszi a tippet, nekem is ez volt az elso, amire gondoltam. De nalam is mas van regisztryben, mint ahol az image van es mukodik.

Mas otlet? ;-)

Mr Manson
meghajtó változott!
cdrõl tetted, és utánna daemon... sajnos ez a szar erre is érzékeny

ujra vagy no-cd patch

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Pepti
srácok, kérdés:

feltettem Vietnamot, eredeti CD-rol csinaltam image-t. Felraktam BFV-t. Majd Daemon tools-szal az image-et akarom használni, nem a CD-t.

És kéri ez a szemét. Ugyanez nálam tökéletesen mûködik. Havernál nem. Ötlet?

polak
jah értem😊 VOTE kick😊

Pepti
ja, ez nem most volt, azota mar lehiggadtam es a publikos verziot irtam le abbol, ami a velemenyem :-)

polak
nem rossz, gyorsan felidegeltek, nem rég indultál játszani!

vsly
Jahh,hát a TLD.Velük mg nkem is meggyült a bajom.Meg gyülik éppen most is.Ma 18h-ra van lebeszélve egy war,erre most szólnak,hogy nem jó,mert a tegnapi meccsük miatt nincs idejük felkészülni....<#nemtudom>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Pepti
Ja, és a TLD-seknek gratulálok a mai teljesítményükhöz publikon... 3 perc alatt fel tudtak annyira idegesíteni, hogy megfájdult a fejem...

Srácok: lehet hogy jó buli nyomkodni zsilliárdnyiszor nyomkodni egy rádióparancsot, de kb 5 után megfájdul az ember feje. És ha 3 perc után nem jöttök rá magatoktól, hogy ez csak idegesíti a többit, akkor sajnálom. Onnantól várhatod, hogy szépen fog kérni valaki, hogy hagyd abba, simán f@sszkolodasnak veszem, és úgy fogok szólni érte. Szóüval ha publikozol, ott van másik 20 nbarom is, akit rohadtul idegesít ez. És ha erre csak tovább csináljátok, hát az a ti bajotok.

Ha csak egy ember lett volna, nem érdekelne. De mivel votlatok fent vagy 5-6-an, ezért ez kb a teljes klánotokat minõsíti. Gratulálok, jó klán. Noobs.