Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, õsrégi, ráadásul még szerintem fake videó is... Már nem emlékszem részletesen, hogy miért, de anno régen megállapítottuk valamiért. Ha jól emlékszem, akkor talán az alaplap nem is volt benne a gépben vagy valami ilyesmi, tehát azt csak úgy felvették a móka kedvéért.

ja és szép jó munkás hétfõ reggelt.
Zs0lt1
Hát ez egy õsrégi videó, de igen tanulságos :-)
Egyébként ezek a kék sz@rok nemtom miért kellettek a videó szélére?
Jah, és hogy a témába vágjak, minap jött ki új pb verzsön, szal akit kikkelketnek a szerverek, toljon egy pbweb.exe-t. <#eljen>
Bár sztem lehet, valakin az sem segít :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Robogo
Na ezt én sem értem.😊Biztosan kell neki a ház fedele,hogy ne kelljen neki új ház fedelet venni.😄 Vagy menteni próbálta a menthetõt.😄

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Rusid
hmm de mér viszi el a háza fedelét😊))

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Yan
Ilyen elmaradott országba, mint USA, ezt meg lehet csinálni,
de nálunk ahol a legfejlettebb a demokrácia nem, mert jogai vannak.
(és nem csak erre érvényes)

&#165; xfire: kistekila

gizzda
Így jár minden csíter (érdemes megnézni):Jogos...LOL

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Bercy
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield Vietnam\Mods\BfVietnam\settings\defaultvideo.con
allowrefreshrate ird at 1-re
most szedtem le az 1.21-es patchet a bf.com-ról, a crack-et meg a gamecopyworld-röl.
lefuttatom a 121-et majd átcsomagolom a c-et, de létrehoz a crack egy új 1.21 mappát, meg sem kérdezi, hogy esetleg felülírja-e meg semmi.
természetesen nem fut.
már a játék sem .
elindítom, sötét képernyõ, majd vissza minden.(jelen eset total c)

bárki, bármilyeen tanács, segítség bármi köszi
Ma lesz 6 órai kezdettel warunk az mnz ellen (VéNY VS MNZ) akit érdekel a meccs közvetítve lesz.Halgatni lehet a muhaha ts serverén Ip: 217.27.212.63:8767 vény vs mnz szoba kérek mindenkit némitsa le a mikijét.

vsly
Áhh,h.lye vagyok,itt van privát üzenet is<#falbav><#rinya><#vigyor5>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
Akkor uwu,vagy mortel jelentkezzen be,és adok elérhetöséget

dronkZero
Jaaaaaj, msn... Nem tudtam letölteni, mindig "Browser not supported"/"Böngészõ nem támogatott" üzenetet kaptam (IEvel is. Lehet, hogy az alapértelmezett browsert nézi az oldal, nem az aktuálisat?)
A letöltés meg egyikkel sem indult el... 😞

Idõnként tudok furcsa problémákat generálni/lámulni, elismerem...

Mi van egyébként? Megszálltuk az SG-t? 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

vsly
Gyere fel MSNre,és adok linket.

dronkZero
Ez a kép egy:
Hû BAZD meg!!!

ranGer2
EZt? honnan? hol? mikor?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

dronkZero
Megint nem érem el az oldalunk belsõ részét... 😞

polak
hát úgy tûnik

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Tomeee
lol <#falbav><#guluszem1>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

Robogo
LOL LOL LOL LOL LOL!!!<#taps><#nyes><#hehe>Ez behugyált vagy mi?

Bercy
Robogo
😄

A Bank ? Lol, szilikoncici és bõrkabát bemutató terem !

Mortel
ez még nem lenne baj de ennyire minimális szintre nem kéne ledegradálni a dolgokat.
Minden hozzászólásoddal egyre jobban konvergálunk a null szinthez.... azé ezt a tendenciát nem kéne tartani....<#eplus2>

dronkZero
Kuss, most én beszélek! 😛 😊

Mortel
Zero NE NULLÁZD MÁR LE ezt az ártatlan topicot!!

dronkZero
Jah, ehhez még annyi, hogy a nagy része nem aktuális, a Windows aktiválás - CD kulcs csere rész kell neked. Legális kulcsot nem kell generálnod, használd azt, amit adtam. (Az egy BME által licenszelt _legális_ XP kulcs)

dronkZero

dronkZero
ja, ha meg krekkelt XPtelepítõd van (az nem szokott CDkeyt kérni), akkor:
XP CD-key csere

dronkZero
Hehe, csak a 8vd63-as csoportnál kellett megnéznem a CDborítót.... Asszem megtanultam... 😊

dronkZero
d36my-28tt4-xp48d-8vd63-rbvkb

Robogo
Kösz a segítséget mindenkitõl!Akkor már meg is van a probléma.Két féle Win XP telepítõm van.Az egyikhez most nem találtam meg a cd kulcsot de ahhoz tudom,hogy van SP1 és SP2-õ is csak nem tudom felinstalálni mert nincs meg a CD kulcs!Na van a másik amit mindig felinstaláltam csak az a WIN XP soha nem kér kulcsot és amikor megkérdezi,hogy szeretném istalálni az SP-2-õt és okra nyomok akkor azt írja ki,hogy nem lehet telepíteni,mert nem azonos a cd kulcs!És ha nem lehet telepíteni az SP1-et akkor már sajna nem lehet telepíeni az SP2-õt.Szóval most az fogom tenni,hogy megkeresem a cd kulcsot és a jó WIN XP-t fogom telepíteni és Zero lépéseit követem.Mégegyszer THX mindenkinek!<#wave><#worship>

Zs0lt1
Ha kész vagy azzal amit Zero irt, akkor Norton Ghost-tal készíts egy image-t a rendszerparticióról, mert a következõ ilyenél a 2-2.5 órát leredukálod 10 percre.

Mr Manson
hehe ez jó

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Zeboo
Gaboca, ahogy Zero is írta az a legfontosabb, hogy elõbb rakd fel az az sp1-et+frissítések vagy sp2 és csak utána nyomd rá a neted... Hidd el, hogy nem lesz gáz, emiatt ne idegeskedj...

dronkZero
kNa jó, ha neked zsigerbõl nem megy a probléma megoldása, akkor leírom neked lépésrõl lépésre:
1. Rendszerpartícióról minden fontosat eltüntetsz.
2. Letöltesz friss drivereket minden hardveredhez.
3. Kihúzod a netet a gépbõl.
4. XP CD, bebútolsz róla, rendszerpartíciót _törlöd_, aztán új XP a gépre. (Partíció formázása NTFS blablabla)
5. Alaplap driver, videokátya, hangkártya, hálókártya, modem install
6. XP SP1, DX9
7. Tûzfal, javaslom a Sygate Personal Firewall Pro-t (szvsz jobb, mint a ZoneAlarm)
8. Újraindítás
9. BFV, 1.2, 1.21, ASE
10. Visszadugod a netet.
11. Mozilla Opera/Firefox IExplorer helyett
12. Opcionálisan víruskeresés az egész vinyón.

Ez olyan jó 2-2.5 óra, mindennel együtt, de ezek után mennie _kell_. Közben meg vagy megnyugszol, vagy felkötöd magad, de mindenképp jobb lesz...

Robogo
Kösz a biztatást!<#hehe><#nyes>

Mortel
Van benne valami 😊))

Zs0lt1
Egyébként nem csinálsz egy új reget?
Kicsit ciki ez, hogy uHs gerzson és 7th logó van a nevednél, nem? :ÐÐ

Zs0lt1
Hát ha táncolni meg ismerkedni megy, akkor menjen a diszkóba, de ha inni akar, akkor menjen a kocsmába, mint minden rendes ember :Ð

uHs Gerzson
Igen Zs0lti a bank az egy disco tudod az a hely ahol mennek az emberek táncolni és ismerkedni 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
Már csak azt nem vágom, miért mész a bankba, hogy leidd magad?

Zs0lt1
Szerintem legyél öngyilkos.
Az tök jó móka :Ð

Robogo
Most lett elegem a BFV-ból!A sok Data differs from server meg a failed conect to server meg az ilyen hülyeségek!Ja meg az a kibaszott TS is rossz!És most játszok és mi lett velem na mi bannolva lettem méghozzá a TLD serverérõl ez már nevetséges!Meg még hozzá kell tennem a hülye spy-warét is!Minden hülyeség elenem van.Még sok féle ilyen problémám volt,hogy az a jó büdös...........Már kb 2hónapja szarakodik a gépem a BFV-ám és ki ne hagyuk a kibaszott TS-t! ja meg a büdös Chello is!Már szászor feltettem a BFV-ot 10-szer a WIN XP-t és a kibaszot TS-rõl most se feletkezünk el!Szóval azt hisszem,hogy most vagy a gépet szétverem vagy valakit meg fogok ölni vagy én leszek öngyilkos!Vagy bepiálok vagyis bebaszok,de nagyon és majd a pia hatására csinálok valamit.
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>Ez a véleményem az egészrõl:<#gunyos1><#felkialtas>A legteteje a bann volt.<#banplz>Na megyek a bankba és leiszom magamat!BYE!<#pias><#pias><#integet2>

Robogo
Kettõ dolog megoldhatja a problémát:Újrateszed a BFV-ot(Nekem ez megoldotta)vagy a másik 1.21-es patchet töltesz le,mert nem mindegyik 1.21-es patch jó!Például én letöltöttem a 1.21-es patchet valahonan azzal nem volt jó aztán letöltöttem máshonan a 1.21-es patchet és azzal már jó volt.De ez csak az én véleményem.Lehet,hogy ez sem fogja megoldani a problémádat.(Nekem megoldotta)

Boldog szülinapot Jakint! <#wave>

DropTable
dara = data
sry

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

DropTable
1.21-es szerver nem vág ki ? Mert engem igen.... Dara differs from server...

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

dronkZero
Teljes BFV reinstall után hajnalban tudtam játszani egy picit 1.21-et is.

Zs0lt1
Csak lusta vagyok keresni :Ð

Zs0lt1
kösz