Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a BF Vietnammal kapcsolatos dolgok vannak benne.
Nem kell ide más.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
224:241
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
😄D
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
itt nemrég még más üzenet is volt 😊
még jó hogy van törlés gomb azoknak akik félrebeszélnek 😊
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
most mehetek kûfödre...<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
http://graffo.uw.hu/gephuzas.avi
<#nyes>#nyes>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Az egy dolog hogy külföldiek ugyse értik, de azért ez lol...
A legjobb,hogy nem egy tagja van fenn a szerveren hanem rögtön nyóc!!! Ez már igen! haladunk...
Mivel ez nyílvános topic, amit beírsz más is olvassa , akkor ne sértödj meg ha vki hozzászól ahhoz amit írsz....
megprónáltam irónikus lenni... látom nem jött össze... majd visszafogom magam máskor.<#ravasz1>#ravasz1>
A hangsúly nem ezen van, hanem az értelmetlen hülyeségen, amit mellõzni kéne.
Mi lesz itt????
😄DDDD
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
És ezt ne vedd sértésnek. Én nem úgatok le senkit attól független hány éves.. az öcsémet azért cseszegettem, mert nem hagyott békén, nézzél vissza és keresd meg én hányszor vitatkoztam itt bárkivel is, még bubát sem cseszegettem, te viszont már megint egész nap itt vitatkozol.
Részemrõl ennyi, írj amit akarsz én lezártam a témát.
Ez már nem flém, hanem köcsögösködés.
Komolyan beszélek.
Ezek szerint mákos vok. 😄
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
Ja tudom mi volt nekem a hagyományos megoldásom:Bementem az 1-es CD-be aztán rákatintottam az instalra.Aztán kipipáltam amit fel akartam tenni(vagy nem pipáltam ki erre már nem emlékszem sajna.Csak nem tudom,hogy pipa vagy nem a pipa az instal.Akkor azt válaszd ki ami instalálja a gamét és nem akarja unistalálni.) és továbra nyomtam.Ekkor semmi nem jött be csak eltünt az instal.Jó gondolom hagyom az egészet és elmentem,amikor ismét vissza jöttem a géphez akkor már a másogik CD-t kérte és betettem a 2-t és okra nyomtam,aztán megint eltünt.Ez olyan jelenség,hogy nem lehet látni azt amikor instalálja a gamét de közben láthatatlanul instalálja.Nem tudom,hogy jól írtam le.Nem is tudom szerintem jól elmagyarázni az SG-be.De majd ha valamitt nem tudsz akkor majd segítek.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
vagy nevezzük át "gyerekzsivaly" topiknak. Ami még nem lenne baj, csak ne csapjon át random lol-kázásba, mert attól még én is hányok.
(ki lehet alul probálni a keresövel)
<#szomoru2>#szomoru2>
¥ xfire: kistekila