Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sok szarkavarás ment már ebben a topicban de ez visz minden pálmát.
Jelzem pont ez az ügy lehetett volna a legjobb példa arra hogy mikor jobb valamit privátban intézni.
Legfeljebb csak anonymként 😄DD
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
Zeus a 4. pontot mert annyira elképesztõ a dolog, hogy csak valami
félreértés lehet !
: szerintem az, mert hogy az egyesek számára botrányos nap után nekiláttam rendbepakolni a jogosultságokat. (Kivéve a TDE-ben)
1. Tisztázva.
2. Tisztázva, akkor fogalmazzunk úgy, hogy Zeusz segít rendben tartani.Amennyiben ezt nem szeretnéd csinálni, ill. a felelõsséget nem vállalod érte, akkor add meg a távoli elérés adatait, felkészült,
szakértõ, és nagyon megbízható emberünk van erre, olyan , akinek az
adminisztrációja alatt 2 szerver ment 2 éven át úgy hogy soha, semmilyen gond nem volt - pedig aztán perverzek vagyunk mi is és
mindent ki bírunk találni. A szervernek felügyelet kell.
: 3 éve 10 szerverem megy (nem holmi game). nem reagálok semmit, elfogadom, hogy el akarjátok vinni a vas-at.
3. Ezzel sincs semmi gond, egészen addig, amíg a tld békésen megfér a ts-en mindenkivel, és nem baszkurálja a beállításokat /jelszavakat. Ebben egyetértünk nem Zeusz ?:
Kicsit jogosnak érzem a le**szást, mert én változtattam meg aznap az anonym pwd-t. Meg volt rá az okom. Aki nem volt rá bereggizve az anonymként persze nem tudott visszajönni a szerverre.:ergo aki be volt reggelve az meg miért nem kérdezett? A többi TS-es dolog nem érint.
4. Erre magyarázatot várok, mert nem hiszem el , amit olvasok.
:lásd fent
5. Láttam hogy délután már ránéztél a dolgokra, nem csináltam vele semmit.: LOL ezt meg én nem értem 😄
(Frankie)
4. ponttól felment az agyvizem. (Nekem is felmegy amikor látom, hogy publikba "ide" mit írtok.)Csak hogy 1-2 éve kõkemény fórumozók.Brrrrr beleborzongtam hidd el :S
Mókusbogár nálunk nem kell rendet rakni. Azért mert adtatok 352345 retardáltnak SA jogot, ennek mi köze hozzánk???
:Azt még elviselem, hogy valaki lesz*ja magasról a fejemet, de hogy maszálja is azt már nem.
Egy több mint 2 éves top BF klánn tagjairól beszélsz, akik átlag 26-30 évesek. A szerver tulajdonjogáról nem is beszélve.
Szóval magasról leszarom mit bénáztatok el eddig, de hogy aznap amikor ELÕSZÖR felmegyünk a szerverre és kirarknak minket na azért már túlzás. Szóval team-de-ben MINT EDDIG mindenkink lesz SA joga, lévén sosem volt máshogyan, és ugy nem 14 éves hülyegyerekek vagyunk és köszönjük szépen kiválóan tudjuk mire kell SA.
:Köszönjük a vas-at!!! Sok sikert hozzá a továbbiakban.
Szóval nekem tökmindegy kinek milyen jogot adsz, addíg amíg nekünk van SA és békén hagynak minket. Köszöntem.
nyah megbeszéltem a szerver elvitel dolgokat...
Üdv.
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
Azért mondtam a 70%-ot, mert még egyeztetnem kell az enyéimmel, de
szerintem nem lesz gond.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
miért kell a lerágot csontot nyalogatni.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
A saját szervereitekrõl is ledobálja?
Nem lehet, hogy esetleg bannolva van bizonyos szervereken? (Nem csodálkoznék 😛)
Esetleg egy játék reinstall talán segíthetne.
{TLD}Zed névre keresztelt õsi tagunkat mindig ledobálja a pb a muhaháról, és mindenhonnét, pedig kétmilliószor frissítette már, és mégis, jelenkezett már máshol is ez a porbléma?
Inkább mégse kéne...
{TLD}Dooma
u.i.: ez ilyen jó hosszú szöveg volt a semmirõl ugye?
Inkább mégse kéne...
De most frankón. Nekem is kétszer el kellett olvasnom, hogy megértsem :ÐÐ
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
"sajnos sokan nem tudják mire jó." pont, új gondolat;
"TeamDe-ben kell rendet rakni remélem csak. és kész" itt az admin jog visszaadása lehetett a cél sztem.
Igy mindjárt másként hangzik, és nem kell rögtön kivégezni. 😊))
(Zeusz, nyertem?)
¥ xfire: kistekila
Zeus jelentkezz, kezdek fáradni, és a holnap délutánom programját
már most szeretném tudni.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
no more comment
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Nos ezt a mondatot nem lehet félreérteni és eléggé meg van nevezve, hogy kikre is céloz. A választ pedig várjuk...
"A BC a jobbik csapat jutalma."
A haveromat meg nem trs-es rugta ki, mivelhogy velunk szokott egyutt jatszani estenkent, ismerik ot a tagok is. Mi ugy altalaban veve nem szoktunk kirugdosni senkit. Viszont igen, ha valaki mast se csinal, mint feljon, kap valakitol admin jogot, majd azzal visszael, akkor tenni kell valamit. Zeusz mintha ilyesmit emlegetett volna par hozzaszolassal lejjebb. Es sajnalatos modon ez pont egybeesett a bf42 NT gyakkal, amirol o vegkepp nem tehet. Ne allitsuk mar be ot a hibasnak, mert esetleg megprobal rendet tenni. Elismerem, hogy ez igy pont kellemetlenul jott ki, de nem hiszem, hogy o pont a bf42 NT ellen vagy akar a teamde ellen szeretett volna fellepni, csak szerencsetlen egybeeses volt.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Nálunk évek óta úgy van megoldva, hogy a nem regisztrált user tud csatornát váltani, de a lezárt szobába nem tud bemenni.
A regisztrált user, ua mint a nem regisztrált. de tud nem regisztrált szobát létrehozni, és áthúzni a többi usert a másik szobába.
A szerver admin jogai korlátozottak nálunk, tehát annyival több csak, hogy tud kirugni, banolni, és bemenni a jelszóval lezárt szobába és regisztrálni usert, de a szerver jeslzóhoz nem nyúlhat.
Az Szuper admin van felvértezve mindennel, de azt csak a szervertulaj kap és 1-2 erre kijelölt ember esetleg.
Ha 2 klán használja akkor csinálunk egy másik portot így nem zavarjuk egymást.
A +port indítása nem emészt +energiát, mert úgy van megcsinálva, hogy nem 2x indul el a ts szerver...
Nem akartam beleszolni, csak gondoltam segítek ha tudok.
Az a jó a TS-ben, hogy a különbözõ jogokhoz, olyan jogokat társítasz amilyet akarsz.
Egy SA-t is lebutíthatsz egy unreg szintjére, és fordítva 😊