Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hányok már a spenóttól, igazuk volt az amcsiknak hogy szétnapalmozták az egészet!
Sivatagi mappot akarok normális tankokkal és gyors repcsikkel!
BF KETTÕT AKAROK!
MOST AZONNAL!
jöhetne, de ott még több láma lesz szerintem😊 mindig egyre több van és ennek a bf2nek nagy huzata van már most is, márciusig kiépül még xezer szélessávú internet is... szóval jön csöstül a magyar láma is😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Amikor megcsináltuk nem ilyen volt.
Én is lassan megyek 😊
Ha nem lesz meló 😄
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Zsolti kivételével 😊
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Erre elkezdi írogatin hogy MUSIC! Hát nem kapcsoltam be mert vhogy nem szeretem lebuktatni magam, nem baj õ megtette ezt az állandó lövöldözésével hah...
Kiszállok javítani erre átül és a szinte nulla életes tankot kiviszi az RPGsek elé...
Ilyet magyartól még soha nem láttam (külfölditõl is csak ritkán) :/
Jöhetne már a BF2 demo
mi ez az mc???
<#nemtudom>#nemtudom><#integet2>#integet2>
mc haver??? <#hehe>#hehe>
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
tomee tényleg CB-s lett? <#wave>#wave><#zavart2>#zavart2>
Bár az igaz hogy ha vannak fent külföldiek akkor 65%-ban õk mûvelik ezt.
Ez benne van a pakliban.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
persze van amelyiket egy kicsit néha már unom...
na neeeeeeem, most jut eszembe a legszarabb pálya szerintem az az új pálya amelyiken van két repcsi meg két-három helcsi is, meg alagút😊)
viszont az a tapasztalatom hogy szinte csak külföldi szervereken lõnek rám a csapattársak, és ezért rendszeresen kickelnek is, engem
/csak akkor nyugszom meg ha legalább 3szor adom vissza, az meg már sok😊/
és külföldön több és erõsebb a csíter gyanú
-a pummantós cart meg nem szeretjük-
<#nyes>#nyes>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
Mert nincs rajta Mi8? <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
tiszteletbeli tagoknak felvehetnénk a car/xm-eseket is.

¥ xfire: kistekila
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Az se reálisabb hogy a viet csávóka mattal rohangál olyan gyorsan mint bárki más miközben a hátán cipel egy 50tonnás mortart 😛
A LAW-al sztem nincs gond, tök jól lehet vele lövöldözni jármûvekre (helikre is <#vigyor1>#vigyor1>) és utcai harcban a sarok mögött settengõ genyákat is ki lehet vele szedni. Lehet hogy könnyebb vele lelõni vkit de ha az ellen nem egyedül jön akkor már szívás mert a másodikat már a gagyi puskával kell elintézni.
Lámaságnak legfeljebb az XMLS-t mondanám (ha így írják) az tényleg túl tápos de hát ez van 😛
És GameWarden rulz kár hogy baromi ritkán van, az elmúlt pár hónapban csak egyszer játszhattam rajta és akkor is Intimet kellett megkérnem hogy végre rakja be. Ki van véve a listákból?
És Hue is király <#eljen>#eljen>
még 5-6 sem igazán. (tapasztalat) <#beka3>#beka3>
😄DD
¥ xfire: kistekila
én már ráuntam a lámázásukra, inkább kiröhögöm😊 nagyon sokszor még azzal se képes eltalálni és mivel a tárazás eltart egy darabig, még lekéselni is van idõm😊
quang tri nekem se jött be tegnap az infantry-n... a hue tetszett, valamiért még lagggolva is ment😊
jah és ma majd kijavitom a fegyverbéli hibákat amik még megtalálhatoak rajta
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Bár tegnap volt egy custom infantry Hue asszem muhahán, az szuper volt 😊
De quang trit nem kéne erõltetni sztem az béna :/