22902
Battlefield Vietnam
-
Landor #22252 gyere poe2zni :DD -
Landor #22251 hehe, ne viccelj :D
a trs szelleme örökké vog kísérteni itt :DD -
#22250 Báázzzeg. ez a topik még nem halt ki? :-) -
Landor #22249 a muahaha nem enged be törtet.
a poe2vel az antik szerverein lehet játszani törtel. -
#22248 Sztem nem nagyon van tört POE2 szerver.
Ez a muhaha beenged törtet? -
#22247 lol... -
saab69 #22246 : )) Nem mert nem engedte attmasolni a szoveget...nekem meg nemvolt kedvem meg 1-szer leirni : )) -
Landor #22245 nm, bár látom nem kérdezted meg :]] -
saab69 #22244 Kossz ! -
Landor #22243 rossz topik.
tedd fel a kérdésed itt
-
saab69 #22242 Udv mindenkinek ! Lenne 1 kerdesem....En Point of Existence-t akarok jaccani megvan a BF2 igaz hogy nem eredeti...letoltottem a POE2-t de ha felinstalallom es mikor elindittom a jatekot akkor fekete kepernyo jon elo oszt kilep a windows-ba...van valakinak valami otlete ? Es 1.41-es patch-et sem tudok instalallni mert akkoris ugyanez tortenik... : (( -
Landor #22241 MUST SEE!!45
Ben Stiller, Jack Black és Robert Downey Jr. olyan filmsztárokat alakítanak ebben az akcióvígjátékban, akik egy szuperdrága háborús filmet forgatnak eredeti helyszíneken. Csakhogy az elszabadult költségvetés miatt a stúdió kihátrál a film mögül, viszont a frusztrált rendező úgy dönt, folytatja a forgatást. Stábját a délkelet-ázsiai dzsungel közepébe vezeti, ahol igazi rosszfiúkkal találják szembe magukat.
-
#22240 Mi? Most miért? Mit számít egy kis vírus?
Én úgy gondolok rájuk, mint a bélflórára. :P
(Egyébként a pályák közt is ráellenőriz a CD-re, lehet, hogy nem pörgött fel elég gyorsan...) -
Landor #22239 néha etesd meg mással is a vírusaid a gépeden -
#22238 A crack nem csak, hogy nem baj, hanem egyenesen _szükséges_.
Eredeti játékkal pályaváltásnál menetrendszerűen kiszórt asztalra. Mikor kínomban már nem tudtam mit csinálni, megkrekkeltem, és azóta tökéletes... :P -
Landor #22236 majd crackeltem
úgy ennél a résznél basztad el a dolgot... ;>
most a cdgalaxisban két játékot (köztük a BFV-t is) megkaphatsz 3990ért... júl 15ig.. -
Peris #22235 Hali!
Lenne egy kérdésem lehet hülyén hangzik de muszály
Idáig csak 1 magyar szervert találtam és arról is kidob vagyis fel se csatlakozik hanem kiírja ezt(Data differs from server) nem tudom mi hiányozhat
felraktam a BFV-t és 1.21-ig patcheltem majd crackeltem mivel nem eredeti a game és a manuális bp-t is lefuttattam és nem tudok rájönni mi hányzik még
a válaszokat és segítséget előre is köszönöm
u.i: Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett -
Bartlebi #22234 A méretén akkor sem változtat ha hungarocellből van max nem éári meg azt a pénzt amiért el akarja adni. -
Landor #22233 hja, csak mi van ha festett hungarocell? :D -
Bartlebi #22232 De azért nem gyenge a mérete mi? -
Landor #22231 "Anyaga: nem fa az biztos."
-
Bartlebi #22230 Nagy BFV-seknek ajánlom!! :-D -
Bartlebi #22229 Ha jól emlékszem egyszer sikerült belefutnom egy hasonló esetbe! Valakinek írtam magyarul erre valami külföldi baromarc elkezd velem baszakodni hogy írjak angolul! Na sikerült felhomályosítani hogy egy nemzetközi szerveren vagy milyenen pofázzon angolul de itt úgy dumálok ahogy akarok aztán valamiért többet nem hozta szóba ezt a témát! Ez miatt nemszeretem az angol szervereket! A sok buzi nagypofályu angol azt hiszi csak az angol létezik, hát üzenem nekik: VEGYÉK BE A ASZOM ANGOLUL!!!! Asszem le is írtam nekik aztán léptem a szerverről. -
Landor #22228 Köszönjük saab69.
Kérését megfontoljuk. -
saab69 #22227 Inkabb azt kellene valahogy megoldani hogy kulfoldiek ne tudjanak feljonni a szerverre...vagy csak olyanok akik regisztraltak az oldalra...mert sok buzerant idepofatlankodik oszt azt varjak el hogy meg en beszelljek nemetul vagy angolul amikor meg a celzasra is figyelnem kell : ))) -
Landor #22226 POEnnak jó volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ma ne maradj fent sokáig :D -
#22225 nem az a gerzson :D -
Landor #22224 BaSZNáD Gerzson!! -
Bartlebi #22223 Kicsit lecsúsztál róla a következő meg még messze van -
Landor #22222 t2k -
Landor #22214 jolvan, szülinapodra kapsz vip-et ;> -
Bartlebi #22213 Szerintem így is látod hogy a te neved szerepel a heliben! -
#22212 XD -
Landor #22211 nos én múlt héten felmentem egy évután.. :D
xfiret hasznalj :P -
saab69 #22210 Mikor lesz jateeeek ???
Amugy szevasztok Szabi vagyok...vagyis saab69 ujgyerek itt nalatok...
-
#22209 Értem. Köszi ! -
#22208 Ide kattintasz. Itt sok infot találsz a Vietnamról,arra kell kattintanod.
ww2 mod:ez egy kis modifikáció,bf1942 pár pályája van vietnamosra megcsinálva,felrakhatod,ha akarod,de nem szükséges. -
#22207 És ti simán az alap játékkal toljátok ?
Vagy most felrakom a játékot akkor az ilyen ww módot meg ilyeneket ugye nem kell felraknom ?
1. Meg amúgy az mire jó ?
2. Patch-elnem kell a játékot ?
3. Van magyarítás a játékhoz ?
Bocsi a sok láma kérdésért, csak eddig megvettem a játékot és csak single-ben nyomtam. :D
-
Landor #22206 ...elég láma módon :D
add a képet emailbe, majd felrakom -
Bartlebi #22205 Nem csak a képfeltöltés.hu-ról nem enged képeket berakni ezért muszály volt a myvip-ről berakni a képet!