Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a jó büdös.FÚJJJJJJJJJJ!!!!!!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
fujj bszdmeg 😄
Az munka😄
Na ez a kemény

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
http://www.mildlyamusing.co.uk/videos/viewvideo.php?image=videos/freakinbrothers.wmv
Van itt pár jó videó, nézegessétek. Viszont ez qrva durva (szerencsétlen emberek):
http://www.mildlyamusing.co.uk/videos/viewvideo.php?image=videos/simplythebest.wmv
Van itt pár jó videó, nézegessétek. Viszont ez qrva durva (szerencsétlen emberek):
http://www.mildlyamusing.co.uk/videos/viewvideo.php?image=videos/simplythebest.wmv
ez nem ér 😄DDD suliban voltam bszki!!! 😄
Srácok, vkinek sikerült megszereznie az Oláh Action-t? Ha igen akkor mondjátok már meg honna lehet letölteni...
szerinted ez érdekel valakit ? 😊))))
mit akarsz itt?
és ki is vagy? mond a neved!
és ki is vagy? mond a neved!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
"sok újat nemigen tudtok mutatni 😊))"
csak figyelj... <#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe>
csak figyelj... <#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe>
Internet Tenisz (Nagyon büntet :Ð)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Hamár spam, akkor tessék:
Láttam szörös hörcsögöt. Szirup szörpöt szörcsögött. Ha szõrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörnek a hörcsög görcsök.
A szamárnál szomorúbb Szemere sem szerzett hamarabb szamárfi szamarat szomorú szamara számára, ezért sok szomorú szamárkönny szemerkélt a szamárnál szomorúbb Szemere szomorú szamra szemébol.
:ÐÐ
Láttam szörös hörcsögöt. Szirup szörpöt szörcsögött. Ha szõrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörnek a hörcsög görcsök.
A szamárnál szomorúbb Szemere sem szerzett hamarabb szamárfi szamarat szomorú szamara számára, ezért sok szomorú szamárkönny szemerkélt a szamárnál szomorúbb Szemere szomorú szamra szemébol.
:ÐÐ
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
drágám, a bf topic már volt mod vs user anyázások hadszíntere, volt lezárva, volt gumiszobában... sok újat nemigen tudtok mutatni 😊))
www.battlefield.hu
CéZé, KZ, rákerültetek az õsellenségek listámra 

Azért jól esett volna ha egy hasonló (szintén Battlefield) topic modja kiáll mellettünk és támogatja hogy a házigazda moderálja a topicok ne pedig néhány izé akik csak szartkeverni mászkálnak be 😞
(a BF42 topickal is megtörténhetett volna ugyanez)
(a BF42 topickal is megtörténhetett volna ugyanez)
<#duhos2>#duhos2><#action>#action><#mf2>#mf2>

dehogy nézek. én csak a bf topicban vagyok mod, ott se kellett még senkit se azóta se 😊 ez egy igen kényelmes pozíció 😊))
www.battlefield.hu
ugyan már, a menõk nem attól menõk, hogy övék a 15k, hanem attól, hogy le tudnak róla mondani.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Van...néz csak be oda <#nyes>#nyes>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
lehet törölni a sok rizsát 😊
Fogadok hogy az egész CB lesben áll 😛
ajjaj 😊))
egy
kettö
három ?
hehe senki nem mer irni ? 😊
NEM! EZ NEM ÉR! TE NEM IS SZOKTÁL IDEÍRNI!
ÉS A MODERÁTORTOPICBAN SEM VÉDTÉL MEG MINKET!
ÉS A MODERÁTORTOPICBAN SEM VÉDTÉL MEG MINKET!

tíz? nyolcat akartam írni 😊
Máe csak tíz <#vigyor2>#vigyor2>
Én ráérek <#vigyor1>#vigyor1>
Ha jön dr. kotász ez vár rátok =
<#nevetes1>#nevetes1>
<#nevetes1>#nevetes1>Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx