Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másrészt az jelölö egyettalán hogy milyik tört szerver?
Mielõtt egyéb kérdésed van, látogasd meg ezt az oldalt:
bfhelp.try.hu
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Segítség kellene..aki tud segíteni az írjon privátban légyszives!
BF Vietnam szervercímek kelleneének (TÖRTEK)!
Nagyon Köszönöm!
Ha skillesebb lesz ha nem én már csak megmaradok helipilótának, legfeljebb 1 kicsit rágyúrok magamra és tanulgatok hozzá.Jöjjön aminek jönnie kell csak jönne már, én is tartok töle kicsit mi lesz ha nem lesz gyerebe a BF2??? Back to Vietnam??? vagy try an other typegame??.... grrrr még belegondolni is rossz.
Ott majd kipróbálhatod ...mennyi is? ......röpke 48 nap múlva 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Hát a BF2-be lesz....majd ott meglátjuk 😉
Valaki szedje már össze a lényeget azt ossza meg velem 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
(Ja, bocs egyébként, kurvára másnapos vagyok, és szófosásom van...😊 )
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Eddig az összes FPS közül (és nem három-négyet láttam eddig) az UT(1!) alá írt Infiltration mod célzásrendszere, és a készítõk hozzáállása jött be a legjobban.
Szerintük egy szabály van a fegyverekre: a golyó oda megy, ahová a csõ mutat. Alapból nincs célkereszt, sõt, célozva sincs, iron sight van. A szórás/visszarugás úgy van megoldva, hogy a progi alapból nem korrigál lövés után, tehát egérrel kell utánacélozni egy sorozat közben.
Nagyon kevés progiban van iron sight, de szerintem jót tenne a BFnek.
A játékélmény meg teljesen szubjektív. Szerintem attól, hogy "spawnolgatunk öszzevissza" még nem kell elcseszni a fegyverek sebzését. Még így is zavar BFVben, hogy van olyan fegyver, amibõl nem elég egy lövés fejbe. Élj túl egyet a valóságban... Nekem képzeld tetszik, hogy lelõhetek embereket egy lövésbõl 150 méterrõl, még ha ez azzal jár is, hogy engem is lelõhetnek ugyanúgy. Egyébként egy M16 lõtávja 800m területre, 500m célra. Tehát a játékban még így is kicsi.
Én részemrõl jobban várom az OFP2-t, mint a BF2-t. Igaz, arról semmi hír. 😊
Amit meg a katonaságról írtál, az a világ legnagyobb faszsága. Ha valaki, akkor _mi_ tudhatnánk legjobban, hogy harci helyzetben mennyi egy katona átlagos élettartama. Akkor már airsoft, de azt csinálni is fogom, amint lesz pénzem rá...
Lehet hogy manapság ritka a valódi háborúkban a közelharc de ha mégis sor kerül rá akkor nem 30 tárból lövik le a másikat, gondolom...
A BFV tényleg nem annyira megbocsájtó az újonnan jövõkkel mint a 42 és a friss hús sokáig csak kel és fekszik de idõvel, ha már megtanulta a pályát és ráérez az egész ritmusára már sokkal könnyebb lesz. Sniperek legfeljebb egyhelyben álló embert tudnak egy lövéssel megölni (ha csak nem került idõközben elõ néhány õstehetség 😊 és így sem sokáig lövöldöznek mert már mindenki tudja hogy hol vannak a "jó helyek". A heli/mortarkemp meg mindig is volt, publicon tényleg szívás de azért lehet tenni ellene (tényleg nem értem mi benne a szórakoztató, na mindegy...)
Én részemrõl akkor is warozni akarok BFV-t, ha már csak 20 ember lesz a világon, aki játsza ezt a játékot.
És az is tuti, hogy BF2 nem fog kelleni eredetiben egy jó darabig, annyira az elõzetes infók alapján nem tetszik.
Amit az assaultkodásról írtok, arról nekem az a véleményem, hogy a lövés oda mmenjen, ahová célzok, és az illetõ lehetõleg haljon már meg annyitól, amitõl a valóságban is megfikkadna egy ember. Ezért nagyon sajnálnám is, ha BF2ben pl az M16ból(medic, ha minden igaz) kéne egy emberbe 8-10 lõszer. Ha ilyen lesz, akkor mindenképp várok egy realism modot. Remélem nincs igazatok.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
42 után én is csak néztem ki a fejembõl amikor fényévekrõl simán agyonlõtt vki BFV-ben de ez szerintem inkább reális mint 42-ben hogy ha 50 méterre keresztül fut elõttem vki ezt simán megteheti azzal a tudattal hogy nagy esélyel élve megússza.
Igaz hogy BFV-hez jobb reflexek kellenek de idõvel meg lehet szokni és élvezetesebb is a játék csak sokkal jobban oda kell figyelni hogy legyen a közelben fedezék és nem szabad az utca közepén szédelegni, szerintem az a szórás ami a BFV-s fegyvereknek van pont jó. (kivéve az M60-at, valahogy másként kellet volna legyengíteni mert hiába pontos hasalva, Vietnámban fekve csak a susnyást látja maga elõtt ez ember 😞
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Together we'll fly someday...
- Prozessor: Pentium IV 1,7 GHz.Empfohlen: Pentium IV 2 GHz oder Athlon XP
- Speicher: 512 MB RAM. Empfohlen: 1 GB RAM
- DVD: Geschwindigkeit 16x
- Grafikkarte: 128 MB.
Radeon X700 (PCIe)
Radeon X600 (PCIe)
GeForce 6600 (PCIe)
GeForce PCX 5900 (PCIe)
GeForce PCX 5300 (PCIe)
GeForce 5800 Series (AGP)
ATI Radeon X800 XT Platinum Edition
ATI Radeon X800 PRO
ATI Radeon 9800 Series
ATI Radeon 9600 Series
ATI Radeon 9550 (RV350LX)
ATI Radeon 9500 / 9700 Series
ATI Radeon 8500 Series
ATI Radeon X300 Series
NVidia GeForce 6800 Ultra
NVidia GeForce 6800 GT
NVidia GeForce 6800
NVidia GeForce FX 5950 Series
NVidia GeForce FX 5900 Series
NVidia GeForce FX 5700 Series
- Soundkarte: kompatibel mit Direct X 9.0b
- Multiplayer: 1 DVD pro PC
- Netzwerk: TCP/IP kompatibel, 2-32 Spieler
- Internet: Bandbreite 2-32
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Az assi része a bf42-höz hasonlít, a helizés pedig a dc és bfv között valahol, szal valszeg skillesebb lesz, aminek nagyon örülök is.
Elég csak megnézni, a giga.de-s fickó is milyen szarul vezette a super cobrát :Ð
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN