Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha egyszer van eredeti kulcsa akkor mi a tört ?

Zs0lt1
Azt tudom, de hiába van eredeti kulcsod, ha a cédéid törtek.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

vsly
A kulcsa az eredeti,asszem...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Zs0lt1
Olyannal meg, hogy a progi kérte, hogy crack-eld, még csak egyszer találkoztam, mikor kipróbáltam egy krekkereket tanító csoport crackme-jét :Ð

Zs0lt1
Egyébként meg vagy crackeled a gémet, vagy iso-t mountolsz.
Ha meg crackelt játékot mountolsz, azt baszhatod, attól még nem lesz eredeti :Ð

Tehát, a telepítés menete crack-elt játéknál (ahogy kivettem a szavaidból, neked az van):
- Alap BFV
- 1.2-es pacth
- 1.21-es pacth
- 1.21 (nevezd aminek akarod) crack
- PoE x

Tehát ha olyan cd-d van amelyikben benne van a crack, azt ne mountold, mert az már eleve tört.
Mountolni az eredeti játék cd-rõl készített iso-t kell, azért, hogy ne kérje külön a cd-t. Mivel neked NEM eredeti játékod van, azért kell a crack.
Remélem érthetõ voltam.

Zs0lt1
Érdekes az én 1. cédémen nincs crack?????<#idiota>
Egyébként elárulom neked azt a hihetetlen nagy titkot, hogy a te 1-es cédéden lévõ crack is no-cd. Lásd elõzõ kommentem, hogy miért is az.

Zs0lt1

a hármassal jobban jár

vsly
A daemonba csak 1 cd-t kell betenni.Vagy az 1est,vagy a 3-ast.Sztem<#fejvakaras>

Yan
<#nyes>

&#165; xfire: kistekila

Yan
<#wow1>
kiirja a játék, hogy lécci krekkeld? 😊))
Próbáld meg újra az elejétöl, nyugodtan, mert biztos vmit kihagysz.

&#165; xfire: kistekila

"elíndítottam a gamét,de akkor azt írja ki,hogy crackeljem,"

Biztos hogy ezt írja? Elég furcsának tûni hogy egy progi megkér rá hogy krekkeld <#idiota>

Robogo
Na a helyzet a következõ:1.Feltelepítettem a BFV-t 2.feltettem a 1.2-õ patchet 3.feltettem a 1.21-es patchet 4.feltettem a Poe-t 5.csináltam egy image fájlt az egyes cd-rõl aztán azt betettem a daemonba és elíndítottam a gamét,de akkor azt írja ki,hogy crackeljem,jó crackeltem is 1.21-es nocd-vel,de akkor ha aktiválni akarom a Poe-t a játékon belül vagy amikor be akarok lépni egy Poe serverre poe-zni akkor ezt a szöveget írja ki😛lease insert either BFV CD.Viszont megpróbáltam,hogy az 1-es cd-n lévõ crackel(Ez ugye nem nocd-s crack) crackeltem a gamét és akkor úgy aktiválni is tudtam a gamét csak az volt a baj,hogy akkor 1.0-ba tedte a BFV-t és így nem egyezet meg a serverekkel lévõ verzióval.Szóval mi a fa@t kell csinálni,hogy jó legyen az a kiba@ott Poe?
Na szóval kettõ variáció van:1.nem tudok serverre fölmenni Poézni és nem is tudom aktiválni a Poét,de viszont 1.21 verzióba van a game. 2.Tudom aktiválni a gamét,de akkor a verzió 1.0-s és így nem tudok felmenni Poézni.Szóval,hogyan kell megcsinálni ezt az egész @art?

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Zs0lt1
Gaboca, vazzeg ne hülyéskedj!
itt ts-en mondtam neked, h ott van a jó krekk a bfhelp oldalon.
Nincs külön no-cd meg sima krekk.
A krekk egyébként meg azért krekk, hogy ne kérje a cd-t, tehát no-cd.

Zs0lt1
Sztem nem lesz.
Nézd meg, még 23 nap a kiadásig. Az alatt meg nem lehet normálisan megszervezni semmit. Egy csomó európai országban lesz bf2 release party, és azt már legalább 1-2 hónapja tudni.
Szal, valszeg most magyarország kimarad a jóból.

Robogo
Nem tud adni valaki egy linket ahonnan le tudom szedni a BFV 1.21-es cracket?
U.I.:És a NOCD-s nem jó a sima kéne nekem.Csak én sehol nem találtam meg.Elõre is thx.

Zs0lt1
A pontjuk alapján.
Tehát a 2. helyre, mert ha jól emléxem, nekik vmi 14xx pontjuk volt.
Az elsõ helyrõl csak akkor kerülhet le egy klán, ha az elsõ öt klán közül valamelyik megveri.

Zeboo
Nálunk miért nincs ilyen felhajtás a BF2 körül??? Vagy lesz vmikor vmilyen buli? Bár addigra mindenki a törtel fog nyomulni... 😛

dronkZero
Egyébként, ha visszajönnének, az 1. helyre kerülnénekk vissza, vagy a pontjuk alapján valahova?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Zs0lt1
Hát végül is igen, de hogy arra fogni, hogyegy hétig játszik 3 játékosuk a bf2-vel, hát kicsit necces.

Bercy
szerintem mind a ket verzio elkepzelheto. vegulis k15 nem egy gyenge csapat es igy a wilda az elrol tavozott a bfv-bol...
Zs0lt1
Egyébként meg attól, h nem irunk semmit, attól még szurkolunk nektek, h elsõk legyekek.
A K15 egy erõs, de verhetõ csapat.
Eddig még nem kaptak ki senkitõl. Ideje, h valaki megverje õket.

Zs0lt1
A wilda azért hibernálta magát, mert a legjobb 3 játékosa megkapta a bf2-t, hogy a lengyel bf2 release party-n majd be tudjanak számolni róla.
Ez a hivatalos verzió. Ez kamu. Ugyanis csak egy 1 hetes verziót kaptak és csak 3an. (Igen lengyelországban(meg még egy csomó más országban) lesz hivatalos EA buli)
Rossz nyelvek azt beszélik, h a k15 kihívta õket és csak a hibernálással tudták lemondani.

de azért a ts-t még se kellett volna kiadni akárkinek<#worship>

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Cobra.
Lenne egy kérésem a szerverek adminjaihoz: van 3 public szerver, de általában csak az egyiken játszanak. Nem lehetne az egyiket átállítani PoE-ra (ternészetesen nocd-sre) ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

vsly
Sztem meg a kepe az olyan mint a krokodil,csak a krokodil hosszabb,mint zöld<#idiota>

Bercy
kérem a screenshotom<#nezze>
Bercy
válasz: a kepe az olyan mint a nyehõce csak teljesen más!
Jabar
Mi ez it tRs VS 7'th Ping-pong bajnokság?
Csak ide oda kapkodom a fejem! 😊
Én személy szerint akkor is örültem amikor a tRs volt cb-n jó helyen meg most is örülök hogy a 7'th van jó helyen!
A légyeg hogy magyarok ott legyenek és élvezzék a játékot nem az egymás baxogatását! 😊))

ui.:Majdnem elfelejtettem a mai találós kérdést! 😄DD

Mi az a kepe?
A nyertes kap 1 exclusive bf2 screenshotot!!! 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

uHs Gerzson
kösz a bokot <#mf1><#buck>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csacsy
Mér a K15-t egy jó taktikával meg tudnátok verni.
Csodálkozom, hogy a Wilda hibernálta magát.

vsly
Sok esélyünk nincs az elsö helyre,már ez is szinte kész csoda,hogy ide kerültünk.
De azért meg kéne próbálni kihívni öket sztem.Lottó 5ösre sincs esély ha nem adod fel a szelvényt......

vsly
Ha azt mondta volna,hogy "qrva jól tankozok",akkor Gerzsonhoz küldtem volna<#buck>

vsly
Jajj,ne vedd már a szívedre,te<#awink>
Szó nincs lenézésröl.Gondoltam,hogy kacagtok egy jót...

A kiccsávó mindenhova úgy jelentkezett,hogy:"jól helizek,felvesztek?"
<#nyes>

polak
azok nem leszünk😊 már nem fogunk az elsõvel játszani... pedig nem lenne rossz😊)

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

TDC Geronimo
Na........elsõk vagytok már ? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

polak
<#nyes>

sLY
dijjazom a humorodat!
rendes vagy h gondoltál ránk h mi keresünk helipilotákat...
ezzel most a trs-nek a meglévö pilotáit azaz engem is lenézel?

Cobra.
Én is úgy tudtam, hogy csak 1 szerverre nem lehet menni, de ha így van, akkor marad a single player <#szomoru1>

Robogo
Jaja ez igaz.Nálam most halt meg végleg a BFV.😊
Inkább mostmár megyek Poe-zni.

Rusid
Biztos ,hogy így van nekem is volt kölcsön kulcsom még régen és csak akkor volt jó ha az illetõ éppen nem játszott vele.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Pepti
nem, kozponti ellenorzes van, en ugy tudom. bf42-ben legalabbis igy volt, gondolom bfv-ben sem valtoztattak rajta

vsly
<#fejvakaras>Nem csak akkor van CD key in use hibauzi,ha egyazon szerverre mennek mind2en?

Pepti
dehogynem. A PoE is Vietnam szerver, ugyanannak a szervernek authol, mint a bfv szerverek. Tehat ha valaki bfv szerveren jatszik, te meg PoE szerveren, akkor egyikotok megkapja a CD key in use hibauzit.

Cobra.
2 hét PoE miatt nem adok ki még 4k-t sem. Azért kérdeztem úgy, hogy olyan ember megadhatná a kulcsát, aki nem akar PoE-zni, mert akkor nem lehet olyan, hogy miattam nem tud játszani.

polak
már a másodikok vagyunk😊 hihi

Na ezaz, használt. Én nem bíznék ilyesmiben.

3TOMI3
ki venné meg eredetibe mikor 23 nap múlva kijön a bf2
a magyar szervereken szinte senki se játszik a külföldi szervereken meg a fél társaságot corrupted file/memoryval kivágja a pb <#wilting>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Robogo
De ez komoly!Onnan rendelték tõlünk többen.És azért 4000Ft-t mert használt cd-kulcsakat adnak el és nem kapsz hozzá CD-t meg tokot csak magát a cd-kulcsot.