626
Chaser Full Game
  • Deajka
    Mellek...
  • Mayday
    Haaat, ujabban mindenki melleket pakol a logojaba, nemely topikba beirtak egymas utan harman-negyen, es mindnek melle volt...
    Szolhatna valaki, ha a sajatjat rakta be! :)
  • FREAK
    Hmmm, szóval ezt is scriptelték? Kár érte... Valahogy éreztem, hogy ez is túl szép, ahhoz hogy igaz legyen...........
  • Mayday
    Nos, en sem a csilli-villire megyek, iszonyat jol elvagyok jatekokkal, amit mindenki mas lehuz, meg hogy ezer eves motor, szar grafika, stb, attol nekem meg soxor bejon.
    De most gondold el ezt a Chasert: azt mondtad, ki kell jutni a detonacio elott is, ez igaz. De nem vagy idohoz kotve, akkor robbannak be a falreszek csak, ha mellejuk, vagy egy bizonyos ponthoz ersz. Ha megallsz egy helyen egy orat, (nem lepsz ki), ott pihensz, akkor nem fog radrobbani a hajo... :) Eppen akkor robban, amikor a mentokabinnal kimesz, mindegy, hogy 20 perc vagy 2 ora alatt.
    Ettol fuggetlenul nekek is bejon, elvagyok vele, remelem lesznek jo multicsatak, meg egyszer vegig is szeretnem vinni a single modot.
    Es en sem vagyok csucsgepkategorias, szoval nagyon orulok, hogy 1280as felbontasban, minden maxon, en megis tudok vele jatszani.
  • Deajka
    Bazz, ez a logo... Mik vannak rajta, mellek ?)
  • Deajka
    A jó játék szerintem is egyéntől függő, nemkem pl. a red faction2 jobban tetszett mint a sof2 (végig se játszottam). A st:ef2 csúnya ?
    Ez nevetséges. Na, mindegy.

Honnan lehet megvásárolni a chaser-t?? Ötlet?
    Kösz.
  • gergou
    Egyet etek veled teljesen... A vissza tero almok oly fantasztikus vagasokkal, lassitasokkal vannak tarkitva( nem beszelve a zenei alafestesrol), hogy a gyonyor elfogja az embert:)) Egyebkent meg jatszatok csak tovabb, erdekesedik majdan a story... Igaz lesz sok hent, de nekem tetszik ez a gamez... Az unreal 2 vel szemben csak annyit, hogy anno, amikor az megjelent, felnyomtam, jatszottam vele ket orat, azt uninstall, mert kicsit uncsinak talaltam...
  • And5
    én a a multit kipróbáltam de sajna egymagam rohangáltam a pályán nos ez jónak tűnt idáig :))
  • Titan
    Egyetértek! Valóban...
    Az, hogy egy játék jó vagy rossz csupán csak izlés kérdése.
    Nekem tetszet az EF2 is. Ez is tetszik és kövezettek meg, de a wolfe. új ingyenes multija is nagyon bejön...
    Szerintem egy játékban mindig az összhatást kell nézni, mert ha kölön bontjuk grafikára, hangulatra, zenére, hangokra, multi részre, akkor eddig még nem jelent meg a tökéletes játék, ami minden követelménynek megfeleljen!
  • Blasta
    Egy kis offtopik!
    A ST: ELite Force 2 véleményem szerint nem sokkal csúnyább az Unreal2-nél!
    Komolyan mondom, nem is rossz a demo alapján!
    A gondom vele a játékmenettel volt, amiből már úgy érzem kinőttem...
  • Randal
    hmm, ilyen jó gamma? akkor kapom is le a "polcomról":)
  • Mayday
    En az elso palyat nyomtam vegig, az urbazist, az tenyleg nem volt tul valtozatos, egy iranyba "terelt" a program, nem lehetett eltevedni, mert mindenhol csak egy ajto volt nyitva, hiaba volt 3-4.
    Elvagyok vele, meg nem is szoktam igazan porba alazni a jatekokat, de az en szemelyes velemenyem, hogy ettol tobbre szamitottam. Persze majd nyomom tovabb, es akkor kiderul, mit mutat, mert azert meg egy palya keves a vegleges velemenyhez.
    Multi-demot meg nem probaltam, a fullal meg nem sikerult multizni, remelem ez napokon belul megoldodik majd :)
    Half-Life-ot, CS-t meg sosem jatszottam, de meg igy sem hiszem, hogy ez egy kalap ala kerulne veluk! Domm3-hoz, meg Stalkerhez meg total hulyeseg hasonlitani, nem ertem ezeket az embereket. (Itt jegyeznem meg, hogy a Half-Life 4-et, es az Unreal 3-at, meg a Chaser 2-t meg sem kozeliti ez a cucc!)
  • Dynamic
    Egyet mondjatok:olyan mint a demo(single)??Mert akkor valószínű le sem töltöm:(
  • Skynet
    Mellesleg annyira nemis gáz a grafi....Ha már fps-eknél grafikai dolgot akarsz írni,hogy mi a szenny,akkor próbázd ki a most megjelent Elite Force 2-t...:)
    Na az mai szemmel vicc:)
    Főleg amikor szabad téren az úton kell menned mert a pályatervezők az út mellé lerakott bokáig érő virágágyást is falnak vették,tehát hiába ugranál rá,egyhelyben maradsz:)))))
  • Skynet
    Nemtom melyik vélemény reális de inkább adok egy olyan ember szavára aki hl-t szereti mint egy olyanra aki doom 3-hoz hasonlít,ami még meg sem jelent:))
    Maj reggel nyomatok tesztet azt leírom milyen mer látom a grafikán kívül meg azon kívül hogy egyik véleménymondónknak uncsi,más infót még nem tudott meg senki...:)
  • djcom
    Na akkor csodálkozzatok!
  • djcom

• antijedi
    nem tom, én személy szerint angyalkára szavazok... :D
  • shaba23 #66
    Na bazzeg. Most kinek a véleménye mérvadó???
  • djcom
    1 órányi játék után....
    Hát nem estem hagyatt tőle.
    Mondjuk sehol sincs grafikailag,a Kreed-hez,se az Unreal 2-höz.de a nagyokat ne is említsük jó!(Domm3,Stalker...)
    Hangulat?Hát mit mondjak.Az Unreal 2 -egy idő után uncsi hangulata-ehhez képest csúcs.
    Ne haragudjatok,de ez a játék ismét egy sovány szégyen a PC-s paletán.
    Ilyet lehet csak csinálni???
    Szomorú.....
    Szóval ez sem lesz az év játéka....
  • antijedi
    tényleg? na ako kiproszálom, te azon kevés emberek egyike vagy akiknek adok a véleményére :D
  • shaba23 #63
  • shaba23 #62
    hö?
    ezt nem mondod?!
  • G_ArchAngel #61
    Nagyon nagy game srácok!!! Végre valami ami közelít a half-life feelinghez:)
  • shaba23 #60
    alakul :)
  • Iceman
    Kicsit visszaolvastam. Sry a felesleges infoért.
  • gergou
    Na, a game egyre jobban tetszik, ezek a visszatero almok, meg a moviek kozbeni lassitasok igazan franko hangulatot varazsolnak a gamnek, es latszik, hogy kurva sok munka volt bennuk, szal a single plyaer resz nekem tetszik...
  • Iceman
    Kijött a full. Bocs, ha nem volt újdonság.
  • Blasta
    No!
    Ezen a logón nagyobb a kép!
    Így megfelel? :-DDDD
  • shaba23 #55
    ráncos :) :P
  • Blasta
    Én most játszottam a DEMO-val!
    Abból van egy rakat szerver!
    Elpicsáztam valami német faszkalapot.
    Ideges lehetett a drágám, mert folyton lökette a hangszóróból a "You are a loser"-t, meg jöttek a message-ek, de németül.
    Gondolom nem tetszett neki, hogy az eddigi biztos vezető helyét elvettem. Szegénykém! :-D

Amúgy a DM elég fos volt!
    0-100 ping-es servereken is irtóra lagzott, még 4 emberrel is...
  • shaba23 #53
    nem pl: http://web.axelero.hu/reaper1/csajok/0623/1.jpg
  • Titan
    A "link" a vinyomon az elérési út?
  • gergou
    ize:)
    (img src="ide irod a linket")

A `)` es a `(` helyere kacsacsor kell..(>,<)
  • gergou

Az idezo jel is kell!
    es bent a kep
  • Titan
    Na, Én is megnézem! Az űrbázis valóban nem volt valami nagy durranás, de a város bejött! A gémről annyit, hogy szép a grafikálya, jó a hangulata...
    Nekem 1 db szervert hozott fel a multi, de nem lehet csatlakozni, mert CD KEY!
    Csináltam pár képet, de nem tudom hogyan lehet beszúrni ide...
  • Mayday
    Na, gyerek elment aludni, mostmar en is kiprobaltam.
    Kicsit "uresnek" talaltam ezt az urbazist, nem sok mindent mutatott eddig meg. Kivancsi leszek mas helyszinekre is.
    Mindenesetre multiplayerben nem hozott fel egy szervert sem, nektek igen? A Network menupontnal milyen portot adjak meg? Alapbol 3000 van, asszem.
  • Titan
    ...wuff. Nem Én vagyok az első...
  • gergou
    en mar regen kiprobaltam, es Nekem tetszik, kezdodik egy ur bazison, majd az egesz felrobbanik, mi meg lezuhanunk egy bolygora, es a bazi darabjai folyamatosan hullanak utanunk, szetrombolva az ember kezei altal alkotott epitmenyeket... A grafik egesz kellemes, reszletes texturok, nemi pixel shadder a fegyvereken, hangulat is megvan, en eddig elegedett vagyok, aztan majdan meglatjuk...
  • Titan
    ...Jeee! Én vagyok az első?
    Most kezdem telepíteni....