Halo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Proci, RAM, VGA, DirectX
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy problémám:
Indítanám a játékot, és 'Fatal Error' - azt sérelmezi, hogy a Hardware acceleration nincs benyomva, nézzem meg a dxdiag-ot...
Fenn van az 1.01-es patch és hozzá a crackfix...
Please HELP!
Köszi elõre is!
Csács!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
A grafika közepes a hangok jók...
Az MI is jó..
A törpeszörnyek hangulatrombolóan bárgyúak,fõleg a röhögcsélõ idióta hangjukkal...
Ezzel szemben a Chromeban bár nincs ennyi akció a grafika mégis sokkalszebb a hangok kb ugyanilyenjók az MI messzejobb és a sikerhez sokkal de sokkal többet kell taktikázni,ami szintén jó...
Az meg hogy ez a játék alien vs predator feeling???
Hát....ez mókás...Szerintem SEMMI para nincs a játékban..néhány hörgõ lövöldözõ izé ami kiugrik a tûzvonalból,röhögcsélõ manókák,ugrabugráló polip izék, half life-ból lopott fejretapadós szörny által irányított emberek,stb...
Utoljára AvsP szerü parát az Unreal 2-ben láttam a játék elsõ fél órájában meg amikor mész le lifttel és elkezd zuhanni mert a szörny ráugrik,stb...
De abban is annyi volt...
Szal a HALO egy egész jó akciójáték amikor megjelent egetverõ volt xboxon de azóta lenyomták...
Akcióbol sok van benne taktikázni nemsokat kell paraszint a 0-val egyenlõ..
Sajnálom, hogy nekem tetszik a Halo.
Én bele tudtam élni magam a Játékba. Talán ez a trükkje.
Nem kell 25 féle pálya ehhez, egszerûen "ott kell lenni!"
Kicsit már unom, hogy mindenki olyan dolgokat vár el egy Játéktól - amit maga sem tudna elkészíteni jobban - , amit a készítõk egyszerûen nem is akartak elkészíteni!
Gondoljátok, hogy nem direkt ilyen az egész pályatervezés?
Na ne, ne gyertek nekem a lustasággal, hülyeséggel meg ilyenek, mert az dedós kifogás.
Egyszerûen képzeljétek el, nem minden környezet kell olyan variáns legyen, mint a Quake 3-klónokban és elõdeiben! - értsd iD termékek, Epic termékek és majmoló társaik, melyek sikeresek stb. Csak cifrák.
Senki sem gondolt bele például abba, hogy egy adott civilizáció nem abban éli ki magát, mint az ember? Változatos, giccses városok stb.
Én el tudom fogadni ezt a fajta puritánságot, mert megnyugtató a sok "húúú, de mennyire klafa" pályatervezéses játék után (amiben persze néha pont csak ebben merül ki a tervezõk kreativitása, és minden más
Nekem tetszenek a Quakek-ek, az Unreal-ek, a MoHAA-k, a Serious Sam-ek stb., de már kicsit sok volt a "valósághoz" semmivel sem hasonlító építkezések látványa.
A HALO-ban - mintha valóban egy gépi, puritán, agyilag zokni civilizációtól kellene megvédeni önnnön magunkat - egy olyan környezetbe csöppentünk, ami speciális, és önmagát ismétlõ - én akkoris tartom magam a kör szimbólumhoz! - és éppen ezért lehet annyira unalmas a változatosságot keresõ szemnek.
Nekem is furcsa volt kezdetben, de aztán el kezdtem gondolkodni és rájöttem, ebben az egyszerûségben van elrejtve az igazi jele annak a ténynek, hogy ez egy ûrhajó. Attól kezdve már nem volt kérdés semmi.
Tiszteletben tartom mások, a nagy FPS-esek véleményét, ugyanakkor kérem, gondolják át, itt nem térugrásos, életben-maradni-tornáról van szó (pl.: Quake 1-2-3-(4), Doom 1-2-(3), Unreal Tournament 1 - 2003 (2004) stb.), hanem olyanról, mint az Unreal 1-ben (egy bolygóról, melyre landolva életben kell maradnunk), melynek ugyanakkor változatos faunája és MÉGIS, megyek-oszt ölök pályái voltak...
És még írhatnék, de a Fórum szokásához híven, gondolom megint fikázás lesz ennek is a vége... bahhhh
Nekem akkor is tetszett a HALO (fõként, hogy nem kellett megvennem!) és megszerzem majd a HALO 2-t is!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Ezt te komolyan gondoltad? Mert nem hiszem.
Azért monoton és unalmasan minden belsõ helyszín, mert ilyen monotonra és unalmasra csinálták. Úgy látszik nem telik a Bungee-nál normális pályatervezõkre.
Bazz milyen játék az, ahol nyilakkal kell mutatni a játékosnak a millió egyforma folyósó közül, hogy merre menjen?
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
de azt megmondhatnád hogy hogy kell legyakni azt a sok kecseget ott a grav. liftnél
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
51 percnyi tiszta játékidõ alatt (ugye tudjuk, hogy a HALO a Játékban eltöltött idõt számolja).
Nos, összegzés, vélemény és válasz a sok kritikára:
---------------------
1. A Játék nagyon jó! Utoljára ilyen jól az Unreal 1 alatt szórakoztam.
2. Ha valaki nem jött volna rá: azért egyformák a pályák, mert az egész egy kör alakú bolygón, primitív lények lakhelyén játszódik - sõt, a hely felfogható egy hatalmas ûrhajóként is, hiszen - mint az a Játék dialógusaiból ki is derül - a Föld felé tart.
3. Azért van ennyi szörny, mert a hajó (aka bolygó) hatalmas.
4. Hihetetlenül jó a fizika! A bolygón (hajón) egyedi a gravitáció (lásd, ugrások nehézsége, hajók mackóssága), ami igen fontossá teszi a manõverezési képességet - leginkább a Warth Dog-gal!
5. Kellemes, jól átgondolt történet - miközben a helyhez mérten valóban szimpla is.
6. Az AI - számos gagyi játékhoz mérten - rettenetesen jó. Természetesen a legnehezebb fokozatról beszélek!
7. Fantasztikus, hogy mennyi jármû vezethetõ - eddig még ilyen gammel (FPS-ben) nem játszottam. Ezt fogja utánozni az Unreal Tournament 2004 is. Tudjuk, csakis azért jön ki az UT2004, mert kimaradt az UT2003-ból ez az opció, lehetõség - igaz, lesz még néhány mod, de csak ennyi (5 CD-n!)
8. A grafika igenis szép! Szuper a jég felület, a fémek csillogása, és a torkolattüzek, árnyékok stb. Az, hogy nem HL2 v. Doom3 szint, ki nem szarja le. Ez legalább itt van, nem mint az elõbb említettek!
9. A folytatást is remekül megalapozták (mint anno az Unreal 1 végén)
10. Nem nyomták tele 3 millió szar fegyverrel, csak a 3 faj megfelelõjével - a kedvencem a shotgun volt.
11. A pályák lineárisak voltak, de csak azoknak, akik már játszottak hasonló játékkal - én elsõre mindent megtaláltam.
12. Fantasztikus volt, hogy a romokban heverõ hajóban mindent azonnal fel lehetett ismerni, a Játék elején elejtett idegenek holttestei nagyrészt ott voltak, ahová "helyeztük õket" akkor stb.
...és még sorolhatnám a dolgokat, mert van bõven mit dícsérni.
Itt súgom meg: voltak helyek, ahol bizony majdnem befostam, annyira Alien vs. Predator hangulatot árasztott a környezet, hangok, szörnyek (igen, akik az Alien sorozat arcmászóira hajaztak, de hát nincs új a Nap alatt, ugyebár)
Szapulni egyedül a késését tudom! Na, persze, tényleg hardverigényes a kicsike, de ezt én a felturbózott grafikának és a gyengécske portolásnak tudom be.
Nálam nagyon jó helyet érdemelt ki a HALO 1.
A 2. rész jövõ nyárelõre jön ki, és már nagyon várom!

SPOILER!!!!!!!!!!!
Még a Halo széthullása is iszonyat gagyin volt megoldva.
Mivel szerintem elég nagy "döglõdés" van a Pc-piacon !
Egyre szarabb játékok jönnek ki, gondolok itt a :
-Chrome=szégyenebb játék mentet nem is tudnák elképzelni, na és az íránytás...******....
Most még lehetne sorolni de lényeg egy híg fos a pc felhozatal. De most jött ez a HALO-ami szerintem nagyon de nagyon jó lett. Én nagyon a részleteket figyelem a játékban és a legapróbb részletekig PROFI. Azt viszont én is sajnálom hogy úgy a 4-5pályától nagyon monoton amikor a 143344255326363-ik szörnyet nyírom ki a 423532532532532532-ik folyosón ami tök ugyan az mint az 1. De amúgy ha ezt nem veszem figyelembe nagyon jó kis gáma lett.
"VEGYETEK FEL EGY PÁLYATERVEZÕT, AKI KÉPES TÚLLÉPNI A MONOTONITÁSON!"
Minden pályán ugyanaz a szakasz ismétli önmagát minden pályán. De még ha legalább rövidre csinálták volna a pályákat vagy valami, de így 56-szor kell ugyanazt a terepet bámulnom és még csak egy apró eltérés sem különbözteti meg õket. Legjobban a Könyvtár, a Covenant hajó, és a Halo építményeinek belsõ tere ilyen gagyi. Ráadásul az ellenfelek folyamatos irtása eszméletlen monoton.
Csakhogy jót is szoljak, a grafika türhetõ, a történet elfogadható. Az igazán üde szinfoltok, az a halott katona videofelvételeinek visszajátszása, a marine-okkal való együttes hentelés (ami mellesleg csak a játék elején van, a közepétöl egyetlen egyszer sem), Cortana beszólásai (pláne az utolsó pálya elején), a Warthoggal és a tankkal való nyomulás (a tank is csak egyetlen egyszer van benne, de az felejthetetlen volt), a játék elején található átvezetõk (a játék vége felé hihetetlenül ellaposodnak, néha kimerül egy két eldobott mondatban és laza mozdulatokban). De ennyi.
Ha két évvel ezelõtt hozzák ki PC-re (ahogy lett is volna, csak a közellen$ég közbeszolt), akkor egy hihetetlenül jó és élvezetes játékot kaptunk volna. De így...
Ezt azért javítanám. Vannak benne nagyon szép részek, fõleg a jég megvalósítása. Tehát semmi esetre sem átlagos, csak kissé öreg már szegényke. 😊
Nem ott van a gond, inkább az ötlettelen pályatervezésen.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Szvsz: az xp sokkal szarabb(hmmm, a szarnál? érdekes paradoxon lehetne!, mindegy ) mint a w98se.
Én munkában és gamékban is teszteltem mindkettõt és amig mondom a w98 esetében fõként sebesség beli problémáim voltak az xp -nél meg rengeteg minden.
Nos, xp rajongók kíméljenek!
Nem lódítok me3rt semmi értelme nem lenne. Próbáld ki.
amugy jatek atlagos, grafika atlagos, gepigeny brutalis.
Egy multit én is kipróbálnék vmikor!
Amúgy nállam 1.3 Athlon, 512 sd és GF3Ti200 mellett, 800*600-ban elfogadható eredményt produkál, 1024-ben, már döcögõsebb.
Viszont az ilyen dolgok kicsit érdekesek:
"Nekem 1.1tua,512sd,gf3ti200,win98se.
1024*768 - ban fullon néha beszaggat"
Mert a magam gépébõl kiindulva ezt nehezen tudom elhinni, bár lehet hogy az xp lenne ennyire teljesítmény-romboló? 😄