2194
-
#980 Az miért van hogy beállitom a felbontást a nekem megfelelönek leokézom az amikor visszamegyek a menübe már visszaálltja az alapot????? -
#979 az utolsó elég -
Vlala #978 Sziasztok!
A Haloval egyetlen bajom volt: túúúl gyorsan vége lett! Már épp kezdtem volna belerázódni a könyvtáras résznél, aztán vissza az űrhajóhoz, egy nagy warthogozás után... vége! Tud valaki küldetéslemezről, bonus pályákról vagy folytatásról? -
#977 halo_patch1.0-1.01.exe
halo_patch1.0-1.02.exe
halo_patch1.0-1.03.exe
halo_patch1.0-1.04.exe
Ez elég hozzá??? -
#976 4.4 MB patch1.0-1.04.exe - Win32 retail v1.04 patch
Ez most mit jelent???? -
Chaos Mad #975 na ez enegm is érdekel! mer nem enged fellépni sehova sem! -
#974 milyen patchek vannak a verziószámok kellenének és hol lehet öket megszerezni?? -
#973 Örülök hogy mást is érdekel! Na akkor valaki válaszolja már meg!! -
big #972 Sziasztok!
Ez engemet is érdekelne!! -
#971 Hahóó csak eredetivel lehet multizni? -
#970 Csak eredeti játékkal lehet multizni? -
#969 itt találatm rá kell keresni hogy halo ! CSak simán kell tölteni nem lehet flashgettel vagy valami ilyesmivel mert nem szedi le! ITT -
#968 Simán explorerrel kell szedni, semmi flash... meg DAP. -
Barganda #967 Hol találtad meg? -
#966 Sikerült megtalálnom!! -
#965 Valami más helyet nem tudsz? -
#964 Néztem fenn is van de onnan nem tudom leszedni valamiért! -
#963 gamecopyworld.com-on nézted? -
#962 NA nincsen valakinek? -
#961 Hello!
Nincs meg valakinek az 1.4-es feltört patch Halo-hoz?
Előre is kössz!! -
#960 Mondjuk nem egy nagy játék, de mivel multizzak? -
#959 Tudom, hogy kevés, azért nem találok! -
#958 biztos játszanak vele magyarok is csk jól titkolják :)
tört szerverből meg kevés van ráadásul lagosak is -
#957 Mostanában ilyen sokan multiznak HALO-val? -
#956 Ó, mondjon már valaki egy tört szervert, mert decemberben játszottam utóljára és akkor az új patchel meg a régi crackel felment mindenhova, de most nem találok egyet se! -
#955 Jaja -
#954 granatot is csak nehezebb szinteken dobalnak -
#953 Akkor már csak azt nem értem, hogy minek végigjátszani 3x. Nem hiszem hogy sok újdonságot nyújtana, főleg nem trainerrel... -
#952 Többet sebződsz!Nagyobb pontosság az ellenfelektől.(Tapasztalat)
-
#951 ÉS mi a különbség a nehézségi fokozatok között? Nyílván a nehezebb fokozat nehezebb, de miben? Több ellenfél van vagy több hp-jük van, vagy micsoda? -
big #950 Sziasztok!
Ha valaki tudna csalás kódokat a Halohoz megköszönném, már kerestem egy pár helyen, de nem találtam. Már végig vittem, de szeretném a legnehezebb fokozaton is, ott kód nélkül halál. -
#949 Áh, ace codec pack okozta, rájöttem később. -
#948 patchelted? -
#947 Járt már úgy valaki, hogy a játék főmenüje helyett feketeség volt? Ha egyáltalán eljut odáig, mivel néha már a kisvideók alatt kaikad, rögtön az elején. Codec packot leszedtem, már nicsn a gépemen elvileg semmi belőle. -
#946 Hej. Gondoltam leszedem már én is a Halo-t, régebben csak a bétát toltam végig. A multija milyen? Szoktátok tolni van magyar server? -
#945 Na, a rohadt HALO engine miatt volt a szaggatás.
Driverből volt nálam bekapcsolva a 4xAA és bár nem működött a nagyon rosszul megírt engine miatt, eszméletlenűl belassította a játékot. Kikapcsoltam és minden ok. De ilyen rosszul megírt engine-el meg nem találkoztam. Nem értem hoyg engedhette ezt meg az MS. -
#944 naaa
senkise jáccik hálóval? -
#943 Gyerekek, én vagyok a béna vagy tényleg ilyen lassú ez a gém? Eleve megy kb 15fps-el (1024x768, minden maxon és 4xAA és 8xAF), de mikor robban valami leeseik kb 5fps-re. Más szebb játékok meg soha be sem szaggatnak egy picit sem. -
#942 Van már bot hozzá? -
#941 I love this game ! Szeretem ezt a jószágot :))))))
Átköltöttem róla egy ismert reklám szöveget(remélem ráismertek) :
Ez az a hely ahol áthajtottak rajtam
Ez az a hely ahol megtanítottam őket hogy kell vezetni a járművet
Ez az a hely ahol rakétavetővel lőttem szét a ronda fejét
HALO
bárhol, bárkivel