828
Tribes 3 !!!

-
bocsanat, kimaradt a visszaolvasas :D
huh, jon le szepen sorban minden ... :) -
kicsit reszletesebben? :)
az vmi mod? vagy a server neve? OGL mukodik minden mai kartyan is? szoftveresen mar nemhiszem h bevenne a gyomrom ;)
szal vmi kedvcsinalo, mondjuk 100 sorban ? ;) -
Borg #66 Én most megyek játszani!
Valamelyik renegades szerveren megtalál, aki jön. -
Borg #65 Tölsd le az SG-ről. Egy zipben benne a full game, és a patch, nekem működik. -
morgo #64 na megoldottam. win98 alatt mukodik az installer... -
morgo #63 ja a file merete(nem a lemezfogalalasa) eseleg osszehasonlitaskepp 5 839 208byte. ja es erdekes modon a file leirasa 1.0-1.10 Update... -
morgo #62 egyszer letoltotem a fullt, az abban levo verzio dobta a hibauzenetet. Aztan leszedtem a fileplanetrol. Az mas meretu volt, de az is dobta a hibauzenetet. Aztan leszedtem a sierra honlapjaraol, es az is dobta a hibauzenetet. Raadasul flashgettel szedtem, ami eleg ritkan szurja el a letoltest... -
Borg #61 Szerintem nemjól töltötted le. Szedd le ujra. -
morgo #60 lenne egy problemam. a patch futtatasakor XP alatt "Error executing program" hibauzenetet kapok. Rogton mikor inditani akarom a patchet. Otlet? -
Borg #59 Érdekes, Tribes2 renegadesből van 3-4 szerver, Tribes1 renegadesből meg 30 :) -
Ez véletlen nem az a fajta Fileplanet megoldás, amihez pénzes login kell? Mert máshol sehol nem találtam, még a hivatalos sierra oldalon sem. -
Inquisitor #57 Tribes 2 nem 6-8 hete lett megosztva? Akkor írtam is, hogy nem oly rég vettem meg ... -
Ne sejtettem én, hogy 2. részt is meg fogják osztani :D -
Borg #55 Durva basszus, 2 órája játszottam vele :)
Teljesen elfeledkeztem közben mindenről. 80 playeres renegades, iszonyat micsoda hent volt :D -
Borg #54 Eszem megáll :)
De mind1, nekem a Tribes2 megvan eredetiben :)
A Tribes1 viszont jobban tetszik most:) -
antijedi #53 az létezik hogy a tribes 2 is ingyenes lett?
http://www.fileplanet.com/files/140000/140247.shtml
:) -
Borg #52 Az ultra modok régen tipikusan az "ultra gyors" játékmenetű modokat jelentették.
Pl volt sima "ULTRA" nevű mod, ez annyit takrt, hogy mindent felturbóztak benne a base-hez képest. Nincs újratöltési idő, ezerrel szórod a mortart, repülsz ameddig akarsz. Tipikusan ultra pörgős játékmenet, rusher-hent az egész:)
Na ezt takarja az "ultra renegades" is. A sima base-renegades mod - ultra változatban.
Én a sima (base) renegadest részesítem előnyben. Igen jó kis taktikai meccseket lehet nyomni.
Pl a broadside mapot imádom. két lebegő bázis egymással szemben, 1-2 engineer a védelmet kiépíti, forcefieldek, turretek, csapdák.
1-2 rusher spy, vagy scout armor már libben is át a másik bázisra, egy káoszt teremteni, és a cyborgok közben már szórják is a mortart:)
Aki be tudja szorítani a másikat a saját bázisára, annak szinte nyert ügye van. Ekkor bemennek a cyborgaink, heavy armorok, és szétszedik a bázisukat, generátorokat stb. Ekkor inventory már nincs, nem tudnak épitkezni, fegyverkezni, és már csak a scoutokat kell támogatni, akik röptetik haza a zászlójukat :)
Én nem vagyok az a rusher tipus, vagy engineerként építem a védelmet, (imádok csapdákat kiépíteni :) laser turret rulz) vagy cyborgként nyugis, de annál hatásosabb assaultokat nyomok :) -
most akkor a base jobb vagy nem jobb mint az ultra? :D -
Borg #50 Próbáld ki:) Ezerszer jobb, mint a base. Többféle armor, csomó építhető védelem, turretek stb.
és nem kell letölteni hozzá semmit :)
all server side...
Csak nézd meg a listában, kb 40-50 renegades szerver van, ultrás, infinity, 6 meg base. Én most renegades base-t nyomtam egyet, ez az original:) És a legjobb is egyben, szerintem. -
Mi ez a Renegades-mod? -
Borg #48 Én nyomom (HUN-Locutus).
Most nézegettem a www.planettribes.com -oldalt. Még mindig megy:) A mods szekcióban ott egy Ultra Renegades nevű mod. Namost nemtom, de szerintem ez lehet az utódja az eredeti Renegadesnek.
Próbáltam ASE-val behozni, ismeri is a Tribest, de a mastert valahogy nem tudja lekérdezni. -
Jól ki is próbáltam, meg most reggel is jáccottam egy menetet. Kellemes kis játék ez még mindig ;) Gyertek hentelni. -
sejtettem , a 2 meg is van , persze játszani nem tudtam vele mert kifagyott miután betöltötte a pályát :D
persze akkor még netem se volt :P -
Borg #45 Nemsokára kint lesz a Vengeance is. Azért lett most ingyenes ez, hogy reklámozza a stílust.
De azért nem semmi, hogy csak az SG-ről 168-an letöltötték már:) -
jjah hogy az 1 elérhető .. már kezdtem azthinni hogy lekell mondjam az összesz nyári programom :]] -
na most akko' ez már kinn van vagy mivan akko' ? :)) -
Le is jött, gyorsan átrágom magam a trainingen. -
Én inkább a 2. résszel játszottam, kíváncsi vagyok ez az első milyen. Már nem nagyon emlékszem, régen próbáltam ki a demóját csak, igaz multiban. Mindenesetre a 2. nagyon bejött, remélem ez is be fog :) -
Borg #40 Holnap felrakok egy renegadest, aztán megnézem, hogy azzal mennyi szerver van.
De ez a base is bazi jo:) Nem gondoltam, hogy ennyien nyomják még, és főleg, ekkora beleéléssel... Fullra visszaköszön a régi jó teamplay feeling, a jellegzetesen tribeses hangokkal :) -
Hohó akkor jövök én is! :D -
Borg #38 Van master:)
És több mint 220 szerver! Legalább ugyanennyi emberrel.
Van 80 playeres szerver is! Vannak 60-100 ping közötti fullos külföldi szerverek. Kurva jot játszottam :D -
Borg #37 Én már húzom lefele. Lesz ami lesz:)
Max inditok majd szervert, aztán játszunk úgy!
Előkeresem az egyik forint előtti írt CD-met is, azon van renegades mod.
Wááá rákattantam teljesen a témára:)
A jowood meg bassza meg a Transport Giantot :D -
Hát ha vannak elegen akkor leszedem én is, régen én is toltam egy darabig. -
Borg #35
A vengeance beharangozására a cég elérhetővé tette a Tribes1-et, mint ingyen letölthető FULL játékot!
Az SG letöltések között is kint van!
Kérdés: Van még T1 master szerver? Nyomja még valaki? Ha igen, simán letöltöm... évekig nyomtam, best taktikai fps ever... -
Tribes 3 Beta
[2004-06-08 @ 22:10 - ZeroCool]
Mondjuk még egy picinként távol vagyunk a Tribes: Vengeance megjelenésétől, a mai naptól kezdve bárki jelentkezhet a béta verziójának tesztelésére. Nem is kell olyan sokat tenned érte, csak kitöltöd az itt található ívet, majd összekulcsolt marokkal drukkolsz, hogy kapj kódot :)
Itt van az ív. -
Borg #33 Hááát... pedig én inkább az 1-et szeretném viszontlátni :(
Abból is főleg a Renegades stílusát.. -
van gamestar.hu-s link is -
kijott egy trailer, szerintem egesz korrekt, majd meglatjuk mi lesz belole, elegge tribes2 szeru jatekmenetnek tunik.
torrentes link -
chuck #30 Sielés király volt benne :-). Nagyon sokat dobott a feelingen. A járműveket is lehetett ettől még nagyon jól használni, főleg a modokban (mikor pl. nem lehetet a talajhoz hozzáérni, talán TAC mod volt) milyen csatákat nyomtunk ! :)
2-nek számomra már közel se mvolt olyan játék élménye, teljesen más lett a mozgás, és azal már nem tudtam megbarátkozni.
3. rész remélem lesz olyan jó, mint első volt, akkor annak a darabnak is itt a helye a polcon az első két rész mellett. -
Hm. Új Tribes? Az első résszel játszogattam neten, a másodikat megnéztem csak...
A hangulata/világa nagyon jó, de szerintem ez a "síelés" dolog rettentőmód elbaszta a multi fílingjét. Nehézpáncélban sem tartott tovább gyalog a másik csapat bázisára érni, mint könnyűben... Ezért aztán a csapatszállítók is értelmüket vesztették...
Kedvencem a völgyben lévő bázison áthussanó, zászlót felkapó nehézpáncélos volt... :(
Ha ezt igérik a 3-ban... Asszem azt meg sem nézem. :(