828
Tribes 3 !!!
  • arty
    ma gamma ? :) valami instant uzenoben irjatok, leven arra talaltak ki, a forumot meg nem ;)
  • Borg
    most megyek megint
    SKB asszem nem megy, renagades_mod, 40, vagy eliterenegades szerveren leszek... ahol több az élet...
  • Borg
    Na ki jön játszani?
  • Borg
    Ma este lehet. 8-9 körül, a szokásos módon.
    Majd irok ide, ha ready vagyok.
  • arty
    este game ? msn/icq-m lejjebb ! :)
  • Borg
    Bazeg, lehalt az SKB pont, pedig mekkora meccs volt ezen a határ szar mapon :D (valami roller coaster variáns)
  • Borg
    Na én megyek be, SKB-re. Vagy ha nem oda, akkor másik, sima Renegades_Mod szerverre.
  • Borg
    game félóra-óra múlva?
  • Borg
    Pedig ment a szerver, ahogy a múltkor is.
    Mindegy, most megyek el, talán este még játszunk majd.

Xian: izzítsd be te is a RhOLAS fightert, aztán irány vissza tribesezni :) Ingyen letölthetővé tették, aztán azóta újra rátaláltunk itt egy páran:) Még mindig iszonyat jó...
  • Xian
    Megy ez meg mindig?
    Perdig volt mar vagy 4-5 eve?
  • Xian
    Hi

Mi ez a nagy Tribes1 Renegades retro?
  • arty
    ASE sem latta, meg a command line kepcsolodaskor sem ment... multkor is nehezen jott ossze. Rajtam nem mulott ... fut msn, icq is.
  • arty
    mondom hogy NEM ment :) csak connecting volt... igy nem tudtam kapcsolodni. Talan nem artott volna ICQn irnod, talan jatszhattunk volna. Ha mar ugy is van ..
  • Borg
    Kb fél órán át ment, 2-ig. Nem jött senki, így kikapcsoltam.
  • arty
    nemmegyen a szerver :(
  • arty
    tan akkor kapcsold be ;) benezek a szerverre ... GO :)
  • Borg
    gyak.

nekem van icq, csak sosincs bekapcsolva :)

csinálok szervert.
    81.182.103.67

Ide gyertek, szerver paraméterek a múltkoriak. Ha lag lesz, majd megyünk máshova.
  • arty
    nincs icq/msn ed/etek ? 114166495 v. arty kukac hotmél punkt kom
  • arty
    gyakorlas vagy serverre megyunk ?
  • arty
    jelen!
  • Borg
    mostanában, valaki?
  • Borg
    Nem alkesz :) Nem szoktam inni sose, de ha mégis akkor csak rövidet :)
    Egy pohár pezsgő, bor, vagy sörtől is fejreállok (utálom őket mint a szart), ezzel szemben 10 jägert meg sem érzek. Ez van.

Most jól szétdobtam a csuklómat, úgyhogy haza is jöttem. Az ujjaim már nem mozdulnak ugy kiment az erő belőle.
  • arty
    :DDDD tiz jager?? alkesz :D en 5-6 utan veget erek :)
  • Borg
    Én 10 jäger után a másik pályára is átbasztam már :D
  • Lacc
    Teke az tök jó. 10ből 9 lemegy oldalra nekem :D
  • Borg
    Ja én asszem nem játszok ma, max holnap délelőtt, mert tekepartyra megyek :)
  • Borg
    2-höz sajnos lényegesen kisebb sikert aratott a renegades mod.
    Bazi kevés ember játszotta, ezért aztán alólam is hamarabb kikipott, pedig azt megvettem eredetiben, még 2 éve asszem.

Talán betudható annak is, hogy a T2 mint olyan is lényegesen kisebb rajongói táborral rendelkezett, mert RENGETEG gyerekcipős gondja volt. A net kezelése sem olyan tökéletes, mint az 1-é, és rengeteg volt benne a bug eleinte. Még ma sem megy tökéletesen a legtöbb hardverrel, pedig a grafikája nem egy egetverő. Mondjuk amikor megjelent, messze überelt mindent a grafikájával. Csak sajnos a gameplay nem hozta a T1 színvonalát.

A renegades meg hasonló bugokba, és problémákba ütközött, lassan fejlődött, és igazából nagyon sok dologban nem is különbözött a T2 base-től, ugyanis a fejlesztők tanulva a T1 renegades népszerűségéből, több ötletet is átvettek belőle a T2-be, mint alapfeature. Csakhát kevés sikerrel...
  • Lacc
    Jaja, tőlem lehet ma este game. És én is sajnálom, hogy nincs nagy tábora ennek itt Mo.-n még így se, hogy ingyenes.

De ennek főleg a reklám hiánya tudható be, meg akkoriban még nem volt olyan eltrjedt ez az online fps műfaj, pláne ilyen komplexen! Most meg már, hát nemtom...
    De bízom benne, hogy ezzel a 3. résszel itthon is megtörik a jég! Gondolom ehhez is lesz renegades mod, ha már a 2-höz is van.
  • Borg
    Szkriptek vannak dögivel, csak keress rájuk neten :)
    Ehhez már mindent kitaláltak...

Amúgy én azt sajnálom a legjobban, hogy nem vagyunk (és voltunk anno se) még többen erre a játékra. Pedig ahogy mondod, a legkomplexebb FPS ami létezik, főleg a renegades moddal. Taktikai érzék ÉS skill kell hozzá, szemben a többivel, hogy csak menj oszt' lőjj. Nameg a szabadság, amit játék közben nyújt, az emeli minden más FPS élménye fölé.
  • arty
    nagyon jo ezeket olvasni, a legkomplexebb FPS, amit valaha kiadtak :) este game? :)

erre a mindent szorok trukkre gondolom scriptet lenne erdemes... :)
  • toMpEr
    Tribes: Vengeance preview
  • Lacc
    Sry most nem voltam, SWG volt :)
  • Borg
    Szijjel vágtam őket :)
  • Borg
    |SKB|-n leszek.
  • Borg
    Mostanában, game?
  • Borg
    Utóbbival ne törődj, ennél az a lényeg:)
    Úgyis behalsz tőle, csak szórd, az a lényeg.
    Persze vannak ennél taktikusabb módszerek is:)
  • Lacc
    Csak ez nem nagyon fekszik még nekem, hogy lőjek minden fegyverrel egyszerre, váltogatva őket miközben gárántokat hajingálok, amik engem is sebeznek :D
  • Borg
    Heavykkel kulcsfontosságú, hogy a támadóerődet minnél gyorsabban bevidd, a bázisukon belülre.

Külső ojjektumuk támadására inkább a Burstert ajánlom, mert legalább mozogni is tud.

Heavyvel pl sokan csinálják azt, hogy bázisról ki -> rocket launcherrel ellövik magukat, át a másik bázisra -> egyből berohan (mind1 milyen védelem van, slisszolj be gyorsan) -> majd mindent beszór. Értsd, mortar+granat+mine+beacon EGYSZERRE, beömleszt, ha lehet, még röptödben. Egy ilyen támadással ki lehet iktatni akár egy teljes védelmet is. Kültéri célpontok ellen sem rossz, csak ekkor kellő magassságból kell beess, és onnan szórni mindent. Tehát kombináltan, hirtelen zúditani rájuk a legütősebb cuccokat (katt+G+M+B). Nem egy-egy mortar, sorban, hanem egyszerre szórni. Máskor is hatásosabb.
    Elsőre kinyúlsz, az biztos, de kellő hatással kiiktatod a védelmüket, sőt, kis szerencsével 1-2 ilyen után visszább is húzódnak a bázisukba, látván hogy ott mindig szétmegy minden (amatőr defenderek).

A gránátok szórása amúgy közelharcban is elengedhetetlen. Pl a scoutnak szinte ez az egyetlen esélye (amellett hogy könnyen manőverezik), hogy concussion, vagyis eldobó gránátjai vannak. Felröppensz, kiszórod magad köré a gránátokat, és a támadót eldobja jó messzire. Engineerrel is hasonlóan, neki EMP gránátja van. Az kiveszi a fegyvert az ellenfél kezéből, és egyben egy pillanatra nullázza is az energiáját (kék csík). Arról nem is beszélve, hogy a heavyknek mortar, meg satchel gránátjuk van:)
  • Lacc
    Hm majd kipróbálom. Én most cyborggal támadgatok, több-kevesebb sikerrel :)
  • Borg
    Most játszottam egy fél órát, és rátaláltam egy régi nagy kedvencemre :)

A repülésre :)

Scout
    energy pack, laser rifle, stb.

Interceptor - ion ágyú (ugyanazt lövi, mint az ion turret, csak ezerrel)
    Sccout - rocket

Bazi jól lehet támadni, főleg az interceptort szeretem :) Aki simán jetpackkel már jól tud manőverezni, meg repülni, annak ez sem olyan nehéz.