TRIBES: Vengeance

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!!A Tribes Vengeance-hez tud nekem adni egy serialt, mert ugy szedtem le netröl és nem volt hozzá serial!!!PLS ME!!!
Balumann
na most már több mint 1 órát játszottunk vele, tényleg nagyon jó multiba! Csak még többen kéne, mert még csak 3-an vagyunk... 😞 Senki nem jönne velünk? 😞

Balumann
senki? :|

Balumann
kipróbáltuk multiba, megy hamachival, és játszottunk majdnem egy órát. És nagyon jó, most toborozzuk az embereket, már 3-an megvagyunk 😊
Jónak bizonyul, bár még az 5 játékmódból csak 3-at ismerünk, másik 2-rõl csak tippem van hogy mi a feladat. Valaki nem akar csatlakozni? 😄
aki szeretne, MSN: [email protected]

Balumann
biztos van benne valami about vagy help ahol bennevan hogy kell használni :/

grebber
Nemtom hogy kell használni 😞

Next PC upgrade: 2022

Balumann
na felrakjam, valakivel kitom próbálni a multit hamachival? :-(

Balumann
ebbe a trainerbe sincs?
dlh.net - tribes vengeance

grebber
Ezek között nincs pályaugrás 😞

grebber
Nemszoktam kodot használni,de ennél kéne valami pályaugrás kod mert hamarosan kényszerzubbonyba visznek el mert idegbeteg leszek!

Balumann
ha valaki érdekelt vegyen fel msn-en: [email protected]
nekem még fel kell rkani a játékot is ha valakivel tok multizni :/

Balumann
uh én mikor a single-vel játszottam, már elég régen, akkor én eléggé az elején elakadtam... 😄

Balumann
neten nem lehet, mert kiszûri a cd kulcsot. De kipróbálnám hamachival LAN módba ^.¢

grebber
Elakadtam 😞

Victoriával vagyok a The Past-Proof pályán.

Állandoan lebombázzák a radarokat mert egyre csak jönnek ellenem a levegõböl meg bombáz az a szar.
Azt olyan nehéz leszedni mert persze mozog nagynehezen leszedek egyett errejön még1 azt már nemtudom mert vagy kinyirnak vagy szétbombázza a radarokat 😞

Valakinek van valami tippje,trükkje hogyan kéne megcsinálni?

Gerisone
nekem nem ment multiban! pedig teljesen más volt a ser.!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Balumann
Valakinek megvan még ez a játék? Próbálta már valaki hogy megy-e hamachival lan-ba (persze nem eredeti game-val). Én nem ismertem akkor még a hamachit mikor ezzel játszottam. Szivesen kipróbálnám valakivel a multit.

Milyen fajokkal lehet benne lenni?

k9duli
Egész jó fragmoviefragmovie

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Gerisone
halli! tujja valaki mér nem megy a játék multiba? teljesen más seriallal tettük fel és azt irja ki h a cd key already in use! valaki?

Gerisone
vedd lejjeb a felbontást vagy lehet h nem birja a videjókarid! uj driver?

CSumi. Most sikerált felraknokm a gémet megy is meg minden addig a pontig amíg be nem rak az elején meg van a kép de tiszta fehér minden és csak akkor jön be a kép mikor a földet néze de akkor sem mindíg MI LEHET A PROBLEMA? HELP!!
Gerisone
halli tujja valaki mér nem mûxik a +7trainer? hogy lehet megoldani h ne fogyjon ki a jetpack?

grebber
És miért ide rakod be? tedd be a moderátor topicba.

Mustang2005

Be kéne tenni bannernek a heroes V fórumba!!!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

grebber
Számból vetted ki a szót mondom nemirom oda 😊

Nagyon zsír, most az Arénában vagyok.<#eljen>

megkésve bár de törve nem... lol 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Na elkeztem vele tolni és nagyon bejön a game.

Nah, végigtoltam normálon de ennyi is elég volt 😄
Amúgy a single rész tetszett de a vége sztem el lett baszva, valahogy a sci-fis játékoknál ez van lásd Halo, Unreal2 :/
De ettõl függetlenül megérte a rászánt idõt 😊

Húúúú nagyon fasza kis game ez, most nyomtam le Mercury-val Jericot <#violent>
Sok van még hátra?
ASE-ban néztem és csak 64 szerver van a világon és azon is csak 123-an játszanak pedig ez a game többet érdemelne... <#szomoru1>

Glpetyus
Na bazz...fél napig szoptam ennél a résznél de semmi...
Uninstall,ISO letörõl a f.szba <#mf3>
Pedig már vagy a 3/4 -énél lehettem,érzésem szerint...

<#idiota><#mf1>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

antííííjedíííí <#mf2>

i-t esetek 99%ban nem irok hosszúnak mert nem szoktam meg de nagyon,többi maygaros ékezetet még ugy ahogy használom de hossz i-t utálom 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Igen de azt síelésnek írják, a rövid i-d miatt olvastuk félre 😊

sielés...
még mongya is a csajszi hogy ez megy neki mert sokat sielt az üdülései közben (nem pont ott asszem még elöbb)

grayfox
lol. én is "sietni kell-nek olvastam" 😄
space=síelés-csúszás

rofl

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
hm.. az alagút elején nyomj egy jetpacket (kapsz egy lendületet), és amikor a földre érsz nyomd a space-t (tartsd nyomva), ezzel a gombbal tudsz csúszni, így kb 1-2 másodperccel az ajtó becsukódása elõtt be kell hogy érj 😛

-- amúgy -- a játék lebilincslõen jó sztorival van felszerelve, a grafika nekem nagyon bejön, kár hogy nem szenteltek több pénzt a marketingnek, sokkal szarabb játékok ala fár kráj, dúúúm 3 nagyobb elismerést kaptak. Bár lehet hogy ez pont így jó. Én imádom 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Glpetyus
Nyomja valaki single-ben?
Tegnap úgy febaszta az agyam,hogy majdnem kivágtam a monitort a kertbe 😛
Pedig tetszik a gém,de itt a végefelé(?) nehéz mint az "állat" ... :/
Most ott vok,hogy 6 "tréninget" kell teljesíteni,...na ezzel szoptam vagy 4 órát,de qrvára nem sikerült :C
Amúgy meg mi a f.sznak tréning a játék végén???
(fõleg ha már volt vagy 3x)
Meg ezek a hülye arénák.... LOL

pfff... 😛

Sztem sietni kell -nek olvasta

SIELNI KELL!!! bazz mit nehéz ezen felfogni?

Tehát, akkor mindenki átjut magyarán, nem bugrol van szó vagy másolt példány utáni leképzésrõl. Az órrom elött mondjuk nem teljesen igaz, mert kb. a látomezeébe érek akkor csukja le, szal meg sem közelítem. Pedik repkedek, meg futok mint a güzû. Remélem a futás az alap játrás egyben...

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Kösz a helpet nem jöttem volna rá...

sielni kell 😊

Lacc
Gyorsan kell szaladni, és akkor nem az orrod elõtt csukja be hanem rá az orrodra.
A második pályán, a második ajtónyító balhénál, ahol 20 másodperced van míg leérj, utána bezáródik az ajtó. Na itt hogy lehet idõre beférni? Mert vagy 20x próbáltam de, mindig az orrom elött csukja le...

a majdnem midnig a másik csapatban jáccik... 😛

arty
de eccer majdnem lett 😉)

Forza.

az nem is volt soha, te meg huzzá inkább cszni 😛

Oldal 1 / 17Következő →