TRIBES: Vengeance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jónak bizonyul, bár még az 5 játékmódból csak 3-at ismerünk, másik 2-rõl csak tippem van hogy mi a feladat. Valaki nem akar csatlakozni? 😄
aki szeretne, MSN: [email protected]
dlh.net - tribes vengeance
Next PC upgrade: 2022
nekem még fel kell rkani a játékot is ha valakivel tok multizni :/
Victoriával vagyok a The Past-Proof pályán.
Állandoan lebombázzák a radarokat mert egyre csak jönnek ellenem a levegõböl meg bombáz az a szar.
Azt olyan nehéz leszedni mert persze mozog nagynehezen leszedek egyett errejön még1 azt már nemtudom mert vagy kinyirnak vagy szétbombázza a radarokat 😞
Valakinek van valami tippje,trükkje hogyan kéne megcsinálni?
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Nagyon zsír, most az Arénában vagyok.<#eljen>#eljen>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy a single rész tetszett de a vége sztem el lett baszva, valahogy a sci-fis játékoknál ez van lásd Halo, Unreal2 :/
De ettõl függetlenül megérte a rászánt idõt 😊
Sok van még hátra?
ASE-ban néztem és csak 64 szerver van a világon és azon is csak 123-an játszanak pedig ez a game többet érdemelne... <#szomoru1>#szomoru1>
Uninstall,ISO letörõl a f.szba <#mf3>#mf3>
Pedig már vagy a 3/4 -énél lehettem,érzésem szerint...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
még mongya is a csajszi hogy ez megy neki mert sokat sielt az üdülései közben (nem pont ott asszem még elöbb)
space=síelés-csúszás
rofl
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
-- amúgy -- a játék lebilincslõen jó sztorival van felszerelve, a grafika nekem nagyon bejön, kár hogy nem szenteltek több pénzt a marketingnek, sokkal szarabb játékok ala fár kráj, dúúúm 3 nagyobb elismerést kaptak. Bár lehet hogy ez pont így jó. Én imádom 😊
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Tegnap úgy febaszta az agyam,hogy majdnem kivágtam a monitort a kertbe 😛
Pedig tetszik a gém,de itt a végefelé(?) nehéz mint az "állat" ... :/
Most ott vok,hogy 6 "tréninget" kell teljesíteni,...na ezzel szoptam vagy 4 órát,de qrvára nem sikerült :C
Amúgy meg mi a f.sznak tréning a játék végén???
(fõleg ha már volt vagy 3x)
Meg ezek a hülye arénák.... LOL

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…