828
Tribes 3 !!!
-
vadasz90 #828 Hello!!A Tribes Vengeance-hez tud nekem adni egy serialt, mert ugy szedtem le netröl és nem volt hozzá serial!!!PLS ME!!! -
#827 na most már több mint 1 órát játszottunk vele, tényleg nagyon jó multiba! Csak még többen kéne, mert még csak 3-an vagyunk... :( Senki nem jönne velünk? :( -
#826 senki? :| -
#825 kipróbáltuk multiba, megy hamachival, és játszottunk majdnem egy órát. És nagyon jó, most toborozzuk az embereket, már 3-an megvagyunk :)
Jónak bizonyul, bár még az 5 játékmódból csak 3-at ismerünk, másik 2-ről csak tippem van hogy mi a feladat. Valaki nem akar csatlakozni? :D
aki szeretne, MSN: [email protected] -
#824 biztos van benne valami about vagy help ahol bennevan hogy kell használni :/ -
#823 Nemtom hogy kell használni :( -
#822 na felrakjam, valakivel kitom próbálni a multit hamachival? :-( -
#821 ebbe a trainerbe sincs?
dlh.net - tribes vengeance -
#820 Ezek között nincs pályaugrás :( -
#819 http://www.gamerankings.com/cheats/914677 -
#818 Nemszoktam kodot használni,de ennél kéne valami pályaugrás kod mert hamarosan kényszerzubbonyba visznek el mert idegbeteg leszek! -
#817 ha valaki érdekelt vegyen fel msn-en: [email protected]
nekem még fel kell rkani a játékot is ha valakivel tok multizni :/ -
#816 uh én mikor a single-vel játszottam, már elég régen, akkor én eléggé az elején elakadtam... :D -
#815 neten nem lehet, mert kiszűri a cd kulcsot. De kipróbálnám hamachival LAN módba ^.¢ -
#814 Elakadtam :(
Victoriával vagyok a The Past-Proof pályán.
Állandoan lebombázzák a radarokat mert egyre csak jönnek ellenem a levegőböl meg bombáz az a szar.
Azt olyan nehéz leszedni mert persze mozog nagynehezen leszedek egyett errejön még1 azt már nemtudom mert vagy kinyirnak vagy szétbombázza a radarokat :(
Valakinek van valami tippje,trükkje hogyan kéne megcsinálni? -
#813 nekem nem ment multiban! pedig teljesen más volt a ser.! -
#812 Valakinek megvan még ez a játék? Próbálta már valaki hogy megy-e hamachival lan-ba (persze nem eredeti game-val). Én nem ismertem akkor még a hamachit mikor ezzel játszottam. Szivesen kipróbálnám valakivel a multit. -
Crazy Mate #811 Milyen fajokkal lehet benne lenni? -
#810 Egész jó fragmoviefragmovie -
#809 halli! tujja valaki mér nem megy a játék multiba? teljesen más seriallal tettük fel és azt irja ki h a cd key already in use! valaki? -
#808 vedd lejjeb a felbontást vagy lehet h nem birja a videjókarid! uj driver? -
Finci #807 CSumi. Most sikerált felraknokm a gémet megy is meg minden addig a pontig amíg be nem rak az elején meg van a kép de tiszta fehér minden és csak akkor jön be a kép mikor a földet néze de akkor sem mindíg MI LEHET A PROBLEMA? HELP!! -
#806 halli tujja valaki mér nem műxik a +7trainer? hogy lehet megoldani h ne fogyjon ki a jetpack? -
#805 És miért ide rakod be? tedd be a moderátor topicba. -
Be kéne tenni bannernek a heroes V fórumba!!! -
#803 Számból vetted ki a szót mondom nemirom oda :)
Nagyon zsír, most az Arénában vagyok. -
Thanatos #802 megkésve bár de törve nem... lol :P -
#801 Na elkeztem vele tolni és nagyon bejön a game.
-
haxoror #800 Nah, végigtoltam normálon de ennyi is elég volt :D
Amúgy a single rész tetszett de a vége sztem el lett baszva, valahogy a sci-fis játékoknál ez van lásd Halo, Unreal2 :/
De ettől függetlenül megérte a rászánt időt :) -
haxoror #799 Húúúú nagyon fasza kis game ez, most nyomtam le Mercury-val Jericot
Sok van még hátra?
ASE-ban néztem és csak 64 szerver van a világon és azon is csak 123-an játszanak pedig ez a game többet érdemelne... -
#798 Na bazz...fél napig szoptam ennél a résznél de semmi...
Uninstall,ISO letöről a f.szba
Pedig már vagy a 3/4 -énél lehettem,érzésem szerint... -
antijedi #797 -
haxoror #796 antííííjedíííí -
antijedi #795 i-t esetek 99%ban nem irok hosszúnak mert nem szoktam meg de nagyon,többi maygaros ékezetet még ugy ahogy használom de hossz i-t utálom :PPP -
haxoror #794 Igen de azt síelésnek írják, a rövid i-d miatt olvastuk félre :) -
antijedi #793 sielés...
még mongya is a csajszi hogy ez megy neki mert sokat sielt az üdülései közben (nem pont ott asszem még elöbb) -
#792 lol. én is "sietni kell-nek olvastam" :D
space=síelés-csúszás
rofl -
#791 hm.. az alagút elején nyomj egy jetpacket (kapsz egy lendületet), és amikor a földre érsz nyomd a space-t (tartsd nyomva), ezzel a gombbal tudsz csúszni, így kb 1-2 másodperccel az ajtó becsukódása előtt be kell hogy érj :P
-- amúgy -- a játék lebilincslően jó sztorival van felszerelve, a grafika nekem nagyon bejön, kár hogy nem szenteltek több pénzt a marketingnek, sokkal szarabb játékok ala fár kráj, dúúúm 3 nagyobb elismerést kaptak. Bár lehet hogy ez pont így jó. Én imádom :) -
#790 Nyomja valaki single-ben?
Tegnap úgy febaszta az agyam,hogy majdnem kivágtam a monitort a kertbe :P
Pedig tetszik a gém,de itt a végefelé(?) nehéz mint az "állat" ... :/
Most ott vok,hogy 6 "tréninget" kell teljesíteni,...na ezzel szoptam vagy 4 órát,de qrvára nem sikerült :C
Amúgy meg mi a f.sznak tréning a játék végén???
(főleg ha már volt vagy 3x)
Meg ezek a hülye arénák.... LOL -
antijedi #789 pfff... :P